Shiloh Jolie-Pitt wilde dat haar ouders haar John of Peter noemden

Inhoudsopgave:

Shiloh Jolie-Pitt wilde dat haar ouders haar John of Peter noemden
Shiloh Jolie-Pitt wilde dat haar ouders haar John of Peter noemden
Anonim

Opgroeien kan een uitdaging zijn. Er komt veel bij kijken wanneer het lichaam fysieke, emotionele en psychologische veranderingen doormaakt die moeilijk te begrijpen zijn.

Hierdoor is het soms gemakkelijk om te vergeten om gewoon te proberen kinderen kinderen te laten zijn op welke manier ze ook willen zijn als ze opgroeien tot tieners en volwassenen. In het geval van Shiloh Jolie-Pitt is dit precies wat haar supersterouders voor haar doen.

Shiloh Jolie-Pitt verzocht om een onofficiële naamswijziging op 2-jarige leeftijd

Shiloh Jolie-Pitt heeft allesbehalve een normale jeugd gehad. Haar ouders Brad Pitt en Angelina Jolie zijn slechts enkele van de grootste filmsterren die de moderne geschiedenis ooit heeft gezien, en ze deelt hun liefde en aandacht met 5 andere broers en zussen.

Met haar ongewoon glamoureuze opvoeding ontstond het verlangen om erbij te horen en meer op haar oudere broers te lijken, dus haar haar werd korter geknipt. Maar toen ze nog maar 2 jaar oud was, deed ze nog een vreemd maar onschuldig verzoek aan haar familie. Ze maakte duidelijk dat ze alleen met "Jan" of "Peter" mocht worden aangesproken.

Brad Pitt legt het idee achter de namen 'John' en 'Peter' uit

In een interview met Oprah in 2008 vroeg Oprah Brad Pitt welke van zijn kinderen de grappigste zijn, en hij antwoordde dat ze allemaal grappig waren zonder de bedoeling te zijn, maar Shiloh heeft waarschijnlijk de interessantere eigenaardigheden.

In een citaat uit het interview zegt hij: "Ze wil alleen John heten. Jan of Pieter. Dus het is een Peter Pan-ding, "zegt hij. 'Dus we moeten haar John noemen. ‘Shi, wil je…’ – ‘John. Ik ben John.’ En dan zeg ik: ‘John, wil je wat sinaasappelsap?’ En ze zegt: ‘Nee!’ Dus, weet je, het is gewoon dat soort dingen dat schattig is voor ouders, en het is waarschijnlijk heel irritant voor andere mensen.”

Samen met het verzoek om naamswijziging is gemeld dat Shiloh ook kiest voor meer genderneutrale kleding als ze op pad is. Tijdens rode loper-evenementen is ze zelfs gespot in zwarte pakken met broek en stropdassen. Met haar korte haar glad naar achteren en geen make-up, toont ze haar natuurlijke schoonheid in haar eigen stijl.

Angelina Jolie werd geciteerd door E! Online in 2010 reflecterend op het unieke gevoel voor stijl van haar dochter. "Shiloh, we hebben het gevoel dat hij Montenegro-stijl heeft. Het is hoe mensen zich daar kleden. Ze houdt van trainingspakken, ze houdt van [gewone] pakken. Dus het is een pak met een stropdas en een jas en broek, of een trainingspak. Ze kleedt zich graag als een jongen Ze wil een jongen zijn. Dus moesten we haar haar knippen. Ze draagt graag alles van jongens. Ze denkt dat ze een van de broers is."

Angelina Jolie toont enorme steun terwijl Shiloh haar stijl verkent

Aangezien sommige ouders dit als een reden tot ongerustheid zouden zien, heeft Angelina Jolie geen bezorgdheid geuit en suggereert dat dit slechts een manier is om haar individualiteit te laten zien. Angelina, die haar kind altijd steunde, vertelde over Shiloh's unieke maniertjes in een interview met DailyMail UK.

In haar interview citeerde ze: "Ik denk niet dat het aan de wereld is om iets te interpreteren. Ze kleedt zich graag als een jongen en wil dat haar haar wordt geknipt als een jongen, en ze wilde John heten voor een tijdje. Sommige kinderen dragen capes en willen Superman zijn, en ze wil zijn zoals haar broers. Het is wie ze is. Het was een verrassing voor ons, en het is echt interessant, maar ze is zoveel meer dan dat - ze is grappig en lief en mooi. Maar ze houdt wel van een stropdas."

Het lijkt er echter op dat Shiloh's stijl weer aan het veranderen is. Tijdens de première op de rode loper in Los Angeles van de film Eternals in oktober 2021 deed ze iets heel anders en verscheen in een geelbruine jurk met zakdoekzoom, witte ballerina's en gouden enkelbandjes met haar lange haar naar achteren getrokken in een lage knot.

Dit was de eerste keer dat ze in een jurk op de rode loper verscheen. Alleen de tijd zal leren of dit een nieuw modetijdperk voor de jonge tiener wordt. Maar één ding is zeker; zij en haar broers en zussen zullen altijd geliefd en gesteund worden door haar ouders. Angelina Jolie heeft verklaard dat ze hen leert om "hun ware zelf te zijn en hen leert om daaraan vast te houden … We zijn allemaal krachtig geboren … We krijgen gewoon veel dat ons kapot maakt … Ik hoop dat ze zacht zijn, ik hoop dat ze aardig zijn, en ik hoop dat ze zich sterk genoeg voelen om dat te beschermen."

Aanbevolen: