SNL-fans noemden deze enorme ster die jarenlang op de show was 'het slechtste castlid aller tijden

Inhoudsopgave:

SNL-fans noemden deze enorme ster die jarenlang op de show was 'het slechtste castlid aller tijden
SNL-fans noemden deze enorme ster die jarenlang op de show was 'het slechtste castlid aller tijden
Anonim

Gedurende Saturday Night Live's meer dan 45 jaar in de lucht, heeft de show meer dan 150 verschillende castleden gehad. Gezien alle druk die gepaard gaat met het spelen in een live sketch-komedieshow die in slechts een week wordt geproduceerd, is het onthutsend dat zoveel van die acteurs goed werk hebben geleverd in de show. Desondanks slaagden acteurs als Eddie Murphy, Tina Fey, Phil Hartman, Kate McKinnon, Bill Hader, Kenan Thompson en Andy Samberg erin om week in week uit hilarisch te zijn in de show.

Hoewel verschillende SNL-sterren de show gebruikten als springplank naar roem en fortuin, flopten sommige castleden van de show in de serie. Natuurlijk, gezien het feit dat er zoveel castleden zijn gekomen en gegaan, is het logisch dat veel fans van de show misschien moeite hebben om te beslissen welke SNL-ster de slechtste was. Verbazingwekkend genoeg besloot een groep fans op Reddit echter dat het slechtste castlid van Saturday Night Live een acteur is die jarenlang in de show verscheen.

Het slechtste castlid

Iedereen die langer dan vijf minuten op internet zit, zou moeten kunnen bevestigen dat vrijwel elk onderwerp online wordt bediscussieerd. Met dat in gedachten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat veel verschillende websites hun eigen lijsten met de slechtste leden van de Saturday Night Live-cast hebben geplaatst en dat de meningen kunnen verschillen.

In 2018 plaatste een Reddit-gebruiker een thread op r/AskReddit op zoek naar meningen over wie het slechtste Saturday Night Live-castlid aller tijden is. Het is niet verwonderlijk dat de mensen die op dat bericht reageerden, veel verschillende opties voor hun medegebruikers boden om te overwegen en sommigen van hen kregen veel stemmen. Het ding dat waarschijnlijk veel mensen zal choqueren, is echter dat de reactie met de meeste upvotes luidt: Jimmy Fallon. Ik bedoel… hij is nu in orde. Maar als komische ACTEUR was en is hij absoluut klote.”

Andere opties

Hoewel de mensen die op de eerder genoemde Reddit-thread hebben gestemd Jimmy Fallon het slechtste SNL-castlid aller tijden noemden, werden ook verschillende andere sterren van de show uitgeroepen. Verbazingwekkend genoeg zijn veel van de andere castleden die tot de slechtste castleden van Saturday Night Live behoorden ook erg beroemd volgens die thread.

De op één na meest gestemde reactie op de thread noemde verschillende SNL-castleden die werden beschreven als spelen in het archetype "goofy manchild". De reactie gaat vervolgens verder met het noemen van Adam Sandler, Jimmy Fallon, Andy Samberg en Pete Davidson als voorbeelden van die acteurs. Bovenop dit bericht dat bewijst dat de mensen die op deze thread hebben gestemd, Fallon echt niet konden uitstaan, is het verbazingwekkend om mensen zoals Sandler en Samberg te zien.

In de Reddit-reacties die volgden, werden nog meer leden van de Saturday Night Live-cast genoemd als een van de slechtste van de show. Leslie Jones, Robert Downey Jr., Chris Kattan, Victoria Jackson, Gilbert Gottfried, Colin Jost, Michael Che, Rob Schneider, Horatio Sanz en Jim Bruer kregen bijvoorbeeld allemaal veel stemmen.

Fallon legt uit

Gezien het feit dat Jimmy Fallon van 1998 tot 2004 speelde in Saturday Night Live, vond Lorne Michaels duidelijk niet dat hij het slechtste castlid aller tijden was. Als we echter kijken naar de eerder genoemde Reddit-thread over de slechtste SNL-sterren, wordt het al snel duidelijk waarom Fallon's SNL-periode sommige fans zo stoorde. Een van de beste opmerkingen bracht tenslotte naar voren dat Fallon zoveel SNL-schetsen verpestte door te lachen.

“Ik haatte hem toen hij in de show was. Toen hij terugkwam voor hun grote jubileumshow, erkende hij het en maakte hij zichzelf belachelijk omdat hij zoveel schetsen verpestte met zijn lachen. Ik moet hem daar in ieder geval wat krediet voor geven.'

Natuurlijk is er een heel goede reden waarom Jimmy Fallon's Saturday Night Live-periode het best wordt herinnerd omdat hij halverwege de schets lacht. Fallon heeft tenslotte zo vaak karakter op SNL gebroken dat het behoorlijk belachelijk werd. Fallon barstte zelfs in lachen uit tijdens een van de meest geliefde SNL-schetsen aller tijden, ook al had Jimmy maar één regel in de reeks.

Tijdens een aflevering van The Tonight Show in 2018 legde Jimmy Fallon uit waarom hij karakter brak tijdens de beroemde koebelschets van SNL. "Will sloeg op de koebel, en zijn shirt kwam omhoog, en ik had een zin. En vlak voordat ik mijn zin moest zeggen, zei Chris zoiets als: 'Wat is er mis met je?' En hij was gewoon aan het rommelen met Will, en hij sloeg zijn bril af. Toen keek Will me aan, en ik zag de ogen van een gek persoon. Toen begon ik gewoon te lachen en ik brak helemaal. Ik had één regel in de hele scène, en ik heb gewoon mijn lijn totaal verprutst."

Natuurlijk is het volkomen begrijpelijk dat veel fans van Saturday Night Live zich zorgen maken over het feit dat Jimmy Fallon zo vaak zijn personage in de show brak. In werkelijkheid zijn er echter niet al te veel mensen die hun gezicht in de buurt van Will Ferrell hadden kunnen houden tijdens de geliefde koebelschets.

Aanbevolen: