Khloe's subtiele reactie op Tristan's nieuwe vriendin spreekt boekdelen

Inhoudsopgave:

Khloe's subtiele reactie op Tristan's nieuwe vriendin spreekt boekdelen
Khloe's subtiele reactie op Tristan's nieuwe vriendin spreekt boekdelen
Anonim

Khloe Kardashian verraste fans toen werd onthuld dat ze een tweede kind verwacht via een draagmoeder met Tristan Thompson. De onthulling kwam maanden nadat bekend werd dat Tristan vorig jaar een kind verwekte met een andere vrouw terwijl hij een relatie had met Khloe.

De zaken werden echter nog ingewikkelder eerder deze week toen Tristan werd gespot terwijl ze hand in hand met een mysterieuze vrouw in Mykonos, Griekenland.

Omdat de status van zijn relatie onduidelijk was, wervelden speculaties over de vraag of hij Khloe opnieuw bedroog. Zelfs als Khloe en Tristan niet samen zijn, twijfelden sommige fans aan zijn prioriteiten, aangezien hun draagmoeder elke dag kan bevallen, zoals meerdere rapporten suggereren.

Maar de reactie van Khloe lijkt te suggereren dat ze onverschillig staat tegenover Tristans liefdesleven.

Khloe's nonchalante reactie kan bewijzen dat ze verder is gegaan

Khloe maakte haar gevoelens op een subtiele manier bekend door een post leuk te vinden waarin kritiek werd geuit op de reacties op de beelden van Tristan en zijn liefdesbelang.

"Aan iedereen die gek wordt van deze video van Tristan in Griekenland met een ander meisje, Khloé en Tristan zijn allebei vrijgezel", plaatste het Kardashian-fanaccount @kardashiansocial op Instagram naast afbeeldingen van Tristan en de vrouw. "En volgens de verklaring van Khloé's vertegenwoordiger hebben ze elkaar sinds december niet meer gesproken, behalve co-ouderschap", vervolgde het account.

“Dus ik weet niet waarom het gek zou zijn voor Tristan om met een ander meisje te zijn, zolang hij een goede vader is voor zijn baby, waarvan we niet weten wanneer het surrogaat van Khloé moet komen,” de post klaar.

Maar het meest veelzeggende deel van de post was dat Khloe het leuk vond vanaf haar officiële Instagram-account.

Khloe zweert dat ze nooit meer terug zal komen bij Tristan

Nadat hun babynieuws eerder deze maand bekend werd, bevestigde een vertegenwoordiger van Khloe dat de draagmoeder zwanger werd voordat bekend werd dat Tristan een zoon, Theo, verwekte met Maralee Nichols. De personal trainer startte in december een vaderschapszaak tegen hem en lekte het nieuws. "We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", zei de vertegenwoordiger.

Sindsdien hebben bronnen beweerd dat het paar niet alleen uit elkaar is, maar dat ze nauwelijks praten, behalve om hun 4-jarige dochter True te co-ouderen.

Een aparte insider voegde eraan toe: "Er is geen plaats in haar gedachten die Tristan terug wil nemen, ze is deze keer echt romantisch met hem klaar."

In mei werd gemeld dat Khloe iemand nieuw is gaan ontmoeten, die ze heeft leren kennen via haar oudere zus Kim Kardashian. Dus, Khloe kan eindelijk voorgoed over Tristan zijn.

Aanbevolen: