Ellen DeGeneres spreekt giftige werkplek aan, maar de reactie van de fans is niet zo vriendelijk geweest

Ellen DeGeneres spreekt giftige werkplek aan, maar de reactie van de fans is niet zo vriendelijk geweest
Ellen DeGeneres spreekt giftige werkplek aan, maar de reactie van de fans is niet zo vriendelijk geweest
Anonim

2020 was allesbehalve aardig voor talkshowhost en komiek Ellen DeGeneres. Te midden van de pandemie zijn voormalige medewerkers van The Ellen Degeneres Show naar buiten gekomen om de problemen op de werkplek aan te pakken. Voor een show die positiviteit en vriendelijkheid moest promoten, was Ellen achter de schermen niet wat ze leek te zijn. Vandaag is het 18e seizoen aangebroken en het eerste dat Ellen in haar openingsmonoloog ter sprake bracht, waren de beschuldigingen dat haar werkplek giftig zou zijn.

Er was een onderzoek en de 62-jarige gastvrouw nam het op zich om zich te verontschuldigen voor alles wat er is gebeurd en verantwoordelijkheid te nemen. Ze hoopt opnieuw te beginnen en ervoor te zorgen dat de show in de toekomst geen problemen meer heeft. Hoe reageerden de fans op de uitspraak van Ellen? Niet verwonderlijk gemengd, maar meestal negatief.

Diehard-fans van Ellen zullen zeggen dat ze de problemen gracieus heeft benaderd en haar groei bewonderde door het drama dat zich ontvouwde, maar niet iedereen was het er unaniem over eens dat Ellen ten goede is veranderd. Fans hebben Ellen bekritiseerd voor haar optreden, omdat ze haar toespraak meer dan waarschijnlijk heeft gerepeteerd om authentieker en geloofwaardiger te lijken.

Twittergebruiker @xiMerkzzU twitterde over de ervaring van zijn zus bij het live kijken naar Ellen en zei: "Ze zwaait of lacht nooit naar het publiek. Mijn zus ging naar haar show en stopte met haar leuk te vinden na het bijwonen van een show! Ze zei Ellen staarde en keek de hele tijd naar de camera, en ging toen weg! Dus het is allemaal maar een act." Anderen hebben opgemerkt dat ze oprecht liegt en geen tekenen van zorg of spijt toont voor wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

In een meer verontrustend perspectief, Twitter-gebruikers @Skender97632447 en @gjyuhas

hebben gereageerd met de vraag of ze een enkelband droeg, wat zou kunnen betekenen dat ze nog in onderzoek is en mogelijk een stap dichter bij het verknoeien. Sommige fans hebben Ellen misschien vergeven en haar excuses aanvaard, maar er zijn anderen die het niet zijn vergeten en die de werknemers volledig steunen die in de eerste plaats door de giftigheid werden getroffen. Aangezien seizoen 18 net begint, zal het interessant zijn om te zien hoe het standhoudt, aangezien de show van Ellen in Australië werd geannuleerd vanwege de beschuldigingen.

Aanbevolen: