Jamie Lynns subtiele reactie op de zwangerschap van Britney Spears

Inhoudsopgave:

Jamie Lynns subtiele reactie op de zwangerschap van Britney Spears
Jamie Lynns subtiele reactie op de zwangerschap van Britney Spears
Anonim

Jamie Lynn verbrak haar stilzwijgen op sociale media toen ze reageerde op haar zus Britney Spears' veronderstelde zwangerschapsaankondiging.

Op 11 april ging de zangeres naar Instagram om haar 40 miljoen volgers te vertellen dat ze een baby krijgt met verloofde Sam Asghari.

Britney deelde ook haar worsteling met perinatale depressie tijdens haar twee andere zwangerschappen, en zei dat het "absoluut verschrikkelijk" was. Hoewel dit Asghari's eerste baby zal zijn, heeft Spears twee zonen uit haar huwelijk met danser Kevin Federline.

Jamie Lynn steunt op subtiele wijze de zwangerschapsaankondiging van Britney Spears

Jamie Lynn was een van de vele beroemdheden en fans die reageerden op het babynieuws.

In tegenstelling tot andere familieleden van de popster, waaronder vader en voormalig conservator Jamie en moeder Lynne, die zweeg, vond Britneys jongere zus de zwangerschapspost op Instagram leuk. Dit is misschien maar een klein gebaar, maar het kan toch duiden op een wapenstilstand tussen de twee zussen, die het niet eens lijken te zijn met de inhoud van Jamie Lynns allesomvattende memoires, 'Things I Should Have Said'.

De 'Sweet Magnolias'-ster bevond zich in goed gezelschap, zoals vele anderen het blijde nieuws vierden, waaronder Britney's vriend Paris Hilton, die schreef: "Gefeliciteerd zus!! Ik ben zo opgewonden voor je!! Ik hou van je! !!" en Britney's nieuwe assistent, Victoria Asher, die zei: "Ik hou zo veel van je. Je hebt dit!"

Van zijn kant woog toekomstige vader Sam Asghari op het vaderschap en zei dat ouder worden de belangrijkste taak is die hij ooit zal doen.

Tijdens haar opruiende getuigenis in juni 2021, die leidde tot de beëindiging van haar 13 jaar durende conservatorschap, beweerde Britney dat ze verhinderd was haar anticonceptie-apparaat te verwijderen om niet nog een baby te krijgen.

Britney Spears onthult dat ze lijdt aan perinatale depressie

In haar zwangerschapsaankondiging legde Britney uit dat ze in deze bijzondere tijd haar privacy zal beschermen. Ze zei dat ze niet vaak uit zal gaan vanwege de paparazzi die haar volgden en vertelde dat ze te maken had gehad met perinatale depressie terwijl ze zwanger was van haar twee zonen, Sean Preston en Jayden James.

"het is moeilijk, want toen ik zwanger was, had ik een perinatale depressie… ik moet zeggen dat het absoluut verschrikkelijk is", schreef Spears op Instagram.

"vrouwen spraken er toen niet over … sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw zo klaagde met een baby in haar … maar nu praten vrouwen er elke dag over … dank je Jezus, dat hoeft niet houd die pijn een gereserveerd goed geheim."

Aanbevolen: