Was Sylvester Stallone geboren met gezichtsverlamming?

Inhoudsopgave:

Was Sylvester Stallone geboren met gezichtsverlamming?
Was Sylvester Stallone geboren met gezichtsverlamming?
Anonim

Er is geen vast pad om het in Hollywood te maken, omdat alle artiesten hun eigen reis naar de top hebben. Sommigen hebben het veel moeilijker dan anderen, en dit geldt ook voor Sylvester Stallone, wiens weg naar superster vrij moeilijk was.

Stallone heeft grote kaskrakers gehad, een aantal behoorlijk slechte blunders, en hij heeft daarbij een fortuin verdiend. Hoewel hij alles heeft gearchiveerd waar iemand op zou kunnen hopen, heeft hij nog meer in het verschiet.

De acteur is bekend geworden om veel dingen, waaronder zijn uitgesproken uiterlijk. Fans hebben zich lang afgevraagd over de gezichtsstructuur van Sly, en we hebben wat duidelijkheid over zijn opmerkelijke uiterlijk hieronder.

Sylvester Stallone is een legende

Bij het samenstellen van een lijst met de grootste actiefilmsterren aller tijden, kun je Sylvester Stallone gewoon niet weglaten. In werkelijkheid zou de acteur bijna bovenaan de lijst moeten staan, en dit is te danken aan zijn hoofdrol in meerdere actiefranchises en door tientallen jaren succes in het bedrijf.

Rocky was de film die Stallone tot een krachtpatser op het grote scherm maakte, en die klassieker uit de jaren 70 begon zijn eerste grote filmfranchise. Dat was misschien genoeg voor sommigen, maar Stallone zag het grotere geheel en volgde andere films die zijn ster helderder konden laten branden.

In de jaren tachtig begon Stallone met de Rambo-franchise, waardoor hij weer een nieuwe reeks klassieke films kreeg om op te bouwen. Dit hielp zijn voorraad naar een ander niveau te tillen, en het gaf hem nog een iconisch karakter om toe te voegen aan zijn groeiende lijst van prestaties.

Toen de jaren 2000 klopten, begon Stallone met de Exapndables-franchise. Het is geen klassieker zoals Rocky en Rambo dat zijn, maar de films waren enorm succesvol en zaten vol met sterren.

Buiten zijn filmwerk in franchise heeft Stallone talloze hits op zijn naam staan, die hem allemaal hebben geholpen een legende van de cinema te worden.

Gedurende zijn carrière stond de acteur bekend om veel dingen, waaronder zijn uitgesproken gelaatstrekken.

Sylvester Stallone maakte bank van zijn imago

"Fans van Rocky, Rambo en vele andere actiefilms hebben de kenmerkende snauwende lip en stoere gelaatstrekken van Sylvester Stallone leren kennen en waarderen. Ze worden gezien als unieke aspecten van een succesvolle acteur die vaak ruige en tuimelkarakters, " schrijft Do You Remember.

De site ging ook in op hoe de natuurlijke gelaatstrekken van Stallone hebben bijgedragen aan zijn carrière.

"Zijn permanente frons past perfect bij de actiefilmpersonages die hij verbeeldt, zoals Rambo. Bovendien lijkt Stallone's enigszins onduidelijke spraak niet zo'n probleem. Het draagt zelfs bij aan zijn weergave van personages als Rocky Balboa, die zoals bekend niet zo'n groot brein was, "zei de site.

Natuurlijk is Hollywood een plaats die bekend staat om zijn figuren die van uiterlijk veranderen om de concurrentie voor te blijven. Anderen hebben echter de natuurlijke uitstraling, gebreken en zo veranderd. Gezien de vorm van Stallone's mond, hebben sommigen zich afgevraagd of Stallone werd geboren met gezichtsverlamming.

Was Stallone geboren met gezichtsverlamming?

Laten we eerst eens kijken naar wat gezichtsverlamming is, volgens LA Peer He alth.

"Gezichtsverlamming verwijst naar het niet vrijwillig kunnen bewegen van sommige of alle spieren van het gezicht, wat meestal het gevolg is van een soort beschadiging van de aangezichtszenuw (ook wel hersenzenuw [CN] genoemd) VII. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor vitale functies zoals kauwen, spreken, de ogen sluiten en het uiten van stemmingen en emoties. Als gevolg hiervan kan gezichtsverlamming een verwoestende aandoening zijn. Meestal treedt de verlamming op aan één kant van de het gezicht (eenzijdig); minder vaak komt de verlamming voor aan beide zijden van het gezicht (bilateraal), " legt de site uit.

De site gaat dan verder met een lijst van beroemdheden die hebben geleefd met gezichtsverlamming, en deze lijst bevat niemand minder dan Sylvester Stallone.

"De acteur die bekend staat om zijn rollen als 'Rocky Balboa' en 'John Rambo', werd geboren met gezichtsverlamming als gevolg van complicaties bij de geboorte. De resterende effecten van Bell's verlamming zijn verantwoordelijk voor zijn scheve glimlach en onduidelijke spraakpatroon ", schreef de site over de actiester.

Dit geeft veel opheldering over de kenmerkende look van Stallone. Het is iets waar de ster altijd bekend om heeft gestaan, en nu kunnen fans de reden erachter begrijpen.

Sylvester Stallone's unieke uiterlijk hielp hem zich te onderscheiden van de rest toen hij in Hollywood opkwam. En dan te bedenken dat het allemaal voortkomt uit iets waar hij zich op een gegeven moment misschien niet bewust van was.

Aanbevolen: