Wat ging er mis in het huwelijk van Sylvester Stallone met Jennifer Flavin?

Inhoudsopgave:

Wat ging er mis in het huwelijk van Sylvester Stallone met Jennifer Flavin?
Wat ging er mis in het huwelijk van Sylvester Stallone met Jennifer Flavin?
Anonim

Acteur Sylvester Stallone en voormalig model Jennifer Flavin stapten in 1997 in het huwelijksbootje. Sylvester Stallone had zich lang geleden gevestigd met films als Rocky. Jennifer en Sylvester hebben drie kinderen. De relatie die begon in Beverly Hills, is nu gehuld in geruchten en ontzetting.

De 76-jarige megaster, die zeer recent in Samaritan speelde, worstelt met dit probleem en fans proberen deze situatie nog steeds tot op de bodem uit te zoeken. Wat zou er na 25 jaar huwelijk voor kunnen zorgen dat Jennifer Flavin een scheiding aanvroeg van Sylvester Stallone?

8 De tijdlijn van de relatie tussen Jennifer Flavin en Sylvester Stallone

Jennifer Flavin en Sylvester Stallone ontmoetten elkaar in een restaurant in Beverly Hills in 1988. Destijds was Flavin een 19-jarige die Hollywood bezocht met een vriend en Stallone was begin veertig. In juni 1990 liep het paar samen op de rode loper tijdens een gala in Los Angeles. Stallone dumpte haar echter via een handgeschreven brief van zes pagina's via Federal Express. Maar in 1995, nadat Stallone erachter kwam dat hij niet de vader was van het kind van Janice Dickinson, smeekte hij Jennifer om hem terug te nemen.

Dus, Flavin besloot uiteindelijk om hem een tweede kans te geven en als resultaat werd het paar herenigd. In 1996 werden ze gezegend met hun eerste baby - Sophia Rose Stallone. Toen, in mei 1997, trouwen Stallone en Flavin in Londen en verwelkomden ze nog twee dochters in 1998 en 2002. En nu, op 19 augustus 2022, heeft Flavin de scheiding aangevraagd.

7 Leden van de Stallone-familie

Sylvester Stallone, de 76-jarige acteur, en Jennifer Flavin, het 54-jarige model, hebben drie dochters: Scarlet Rose van 20, Sistine van 24 en Sophia, hun oudste, die is 25. Stallone heeft ook een zoon, Seargeoh, uit zijn vorige huwelijk met Sasha Czack. Hij had ook een zoon, Sage, die stierf in 2012.

6 Jennifer Flavin's beschuldigingen &"Moving Assets"

Jennifer Flavin beweert dat de acteur "zich heeft beziggehouden met de opzettelijke verspilling, uitputting en/of verspilling van echtelijke activa die een ongunstige economische impact hebben gehad op de echtelijke nalatenschap." Het gerechtsdocument stelde dat "de man, na informatie en overtuiging, zich bezig heeft gehouden met de opzettelijke verkwisting, uitputting en/of verspilling van huwelijksvermogens, wat een ongunstige economische impact heeft gehad op de echtelijke nalatenschap."

5 Wat is de hondenzaak tussen Sylvester Stallone en Jennifer Flavin?

Het meest populaire gerucht dat opkwam na het nieuws over de scheiding van Jennifer Flavin en Sylvester Stallone, was dat ze uit elkaar zouden gaan vanwege hun hond, een nieuwe Rottweiler genaamd Dwight. Naar verluidt vochten ze om de hond die Stallone wilde houden, maar Flavin wilde dat niet. Sylvester kon natuurlijk niet stil blijven na het horen van dit belachelijke gerucht en klaarde de lucht op in een interview met TMZ, waarin hij verklaarde dat ze "de relatie niet op zo'n triviaal argument hebben beëindigd."

4 Sylvester Stallone stapt voor het eerst uit nadat Jennifer Flavin de scheiding heeft aangevraagd

Sylvester Stallone verscheen donderdag onverwachts bij de vertoning van Amazon Prime Video's Samaritan in New York City, in het AMC Empire. Hij werd gezien in een geheel zwart krijtstreeppak, slim gecombineerd met een zwart overhemd met knoopsluiting.

3 Wat zei Jennifer Flavin over de scheiding van Sylvester Stallone?

In een verklaring voor People magazine zei Flavin: "Ik ben verdrietig om aan te kondigen dat ik na 25 jaar huwelijk de scheiding heb aangevraagd van mijn man Sylvester Stallone. Hoewel we niet langer getrouwd zullen zijn, zal ik altijd de meer dan 30-jarige relatie koesteren die we delen." Ze vroeg om privacy voor haar familieleden, vooral haar dochters die dit op dit moment misschien het ergst hebben.

2 Sylvester Stallone's officiële verklaring over echtscheiding aan Jennifer Flavin

Volgens TMZ zei Sylvester Stallone dat het paar "gewoon in verschillende richtingen ging". Hij zei ook: "Ik heb het grootste respect voor Jennifer. Ik zal altijd van haar houden. Ze is een geweldige vrouw. Ze is de aardigste mens die ik ooit heb ontmoet." Hij vertelde ook aan het tijdschrift People: "Ik hou van mijn familie. We pakken deze persoonlijke problemen in der minne en privé aan.”

1 Wat de bronnen zeggen over de scheiding van Sylvester Stallone-Jennifer Flavin

Een bron vertelde het tijdschrift People: "Het was echt niet slechts één probleem waardoor ze een echtscheiding aanvroeg… Ze hebben jarenlang veel problemen gehad en ze had er gewoon genoeg van." Diezelfde bron voegde toe aan de verklaring en zei dat het paar "onenigheid blijft hebben waarvan Jen denkt dat ze nooit zullen oplossen." De bron zei ook dat Flavin "het zat werd om in een cirkel te draaien". Ondanks de schokkende breuk, opende de bron dat "Jen het goed maakt.”

Ongeacht welk stel, echtscheiding is nooit leuk om mee om te gaan. Fans hebben vernomen dat het paar al geruime tijd met problemen kampt en dat roept ook de vraag op of ze misschien het onvermijdelijke hebben gesleept. Er wordt ook gezegd dat het paar wachtte tot de kinderen ouder werden om de scheiding na te streven. Maar nogmaals, dit zijn slechts geruchten en moeten met een korreltje zout worden genomen.

Aanbevolen: