Hier is de echte reden waarom Sylvester Stallone niet zal werken met Richard Gere

Inhoudsopgave:

Hier is de echte reden waarom Sylvester Stallone niet zal werken met Richard Gere
Hier is de echte reden waarom Sylvester Stallone niet zal werken met Richard Gere
Anonim

Vraag je je af waarom je de ervaren acteurs Slyvester Stallone en Richard Gere niet het scherm hebt zien delen? Er zijn een aantal redenen waarom de Rocky-ster absoluut nooit zal samenwerken met de Pretty Woman-acteur.

Ze speelden een hete minuut mee, maar hun tijd op het scherm werd ingekort nadat ze een gevecht op de set hadden gehad. Maar dat was niet het enige dat kwaad bloed zette tussen de acteurs. Meer dan een paar geruchten hebben hun vete aangewakkerd, waaronder een over een zekere prinses en… een gerbil. Ja, Hollywood-vetes zijn raar.

Hoe dan ook, het lijkt een beetje vreemd dat Gere, de boeddhist, deel uitmaakt van een van de meest beruchte Hollywood-vetes.

Het begon allemaal met wat vette kip

In 1973, aan het begin van de carrières van beide acteurs, zouden Gere en Stallone verschijnen in de film The Lords of Flatbush uit 1974. Het was (zou zijn) Gere's eerste film. Hij werd gecast als de hoofdpersoon Chico Tyrell, terwijl Stallone Stanley Rosiello speelde. Maar het was niet de bedoeling.

Na hun gevecht op de set werd Gere al na een paar dagen op de set ontslagen (we zijn verrast dat er zelfs fotografisch bewijs van hen op de set is). hun ruzie over hun lunch en Gere's ego. Stallone was op dat moment geenszins een ervaren acteur, maar hij besefte dat het onmogelijk was om met Gere samen te werken. Hij legde het gevecht uit tijdens een interview met Ain't It Cool.

"Hij liep rond in zijn oversized motorjas alsof hij de slechtste ridder aan de ronde tafel was", zei de Rambo-acteur. "Op een dag, tijdens een improvisatie, greep hij me (we simuleerden een vechtscène) en liet zich een beetje meeslepen. Ik zei hem op een zachte manier om op te vrolijken, maar hij was volledig in karakter en onmogelijk om mee om te gaan. Toen waren we aan het repeteren op Coney Island, en het was lunchtijd, dus we besloten een pauze te nemen, en de enige plek die warm was, was op de achterbank van een Toyota.

Ik was een hotdog aan het eten en hij klimt erin met een halve kip bedekt met mosterd met vet dat bijna uit de aluminium verpakking druipt. Ik zei: 'Dat ding gaat overal druipen.' Hij zei: 'Maak je geen zorgen.' Ik zei: 'Als het op mijn broek komt, zul je het weten.' Hij gaat verder met in de kip te bijten en een kleine, vette rivier van mosterd landt op mijn dij. Ik gaf hem een elleboog in de zijkant van zijn hoofd en duwde hem in feite uit de auto. De directeur moest een keuze maken: een van ons moest gaan, moest een van ons blijven.

"Richard kreeg zijn wandelpapieren en heeft tot op de dag van vandaag een ernstige hekel aan me", concludeerde Stallone.

Het is niet het feit dat Gere mosterd op Stallone heeft gekregen; het is het feit dat Gere in die vroege dagen niemand anders dan zichzelf leek te respecteren. Daardoor werd hij echt ontslagen en vervangen door Perry King.

Sommigen denken dat Stallone het 'gerbil'-gerucht begon

Er gaan geruchten dat Stallone, mogelijk als wraak voor die mosterdvlek, in de jaren '80 een gerucht begon, een schandalig NSFW-gerucht, over Gere. Als je niet bekend bent met de klassieke Hollywood-mythe over Gere en een gerbil, dan is hier het verhaal.

In het begin van de jaren '90 begon een mythe dat Gere met spoed naar het ziekenhuis was gebracht voor een spoed "gerbilectomie", waarbij artsen een levende gerbil uit zijn rectum moesten verwijderen, die hij zelf had ingebracht. De legende is zo bekend geworden dat hij verscheen in Saturday Night Live en Wes Craven's Scream.

Volgens Screen Rant ontkent Stallone het gerucht te zijn begonnen, maar Gere denkt blijkbaar dat hij het was. Ondertussen schrijft Uproxx dat Gere de kranten niet meer leest vanwege dergelijke geruchten.

Ze kwamen elkaar bijna tegen op een Elton John-feestje

Elton John, van alle mensen, was getuige van een andere vermeende fysieke woordenwisseling tussen Gere en Stallone. In zijn memoires, Me, onthulde John dat de twee acteurs ooit vochten om prinses Diana tijdens een etentje dat hij hield voor de voormalige voorzitter van W alt Disney Studios, Jeffrey Katzenberg, terwijl de zanger in 1994 aan The Lion King werkte.

Dit was ook rond de tijd dat prinses Diana gescheiden was van prins Charles, dus Gere en Stallon dachten blijkbaar dat ze een kans hadden op het nieuwe enige icoon.

"Richard Gere en Diana leken meteen erg op elkaar ingespeeld", schreef John. "Terwijl de rest van ons aan het kletsen was, viel me een vreemde sfeer in de kamer op. Te oordelen naar het soort blikken dat hij ze bleef fotograferen, viel de nieuw opbloeiende vriendschap van Diana en Richard Gere helemaal niet goed bij Sylvester Stallone. Ik denk dat hij naar het feest is gekomen met de uitdrukkelijke bedoeling om Diana op te halen, alleen om te ontdekken dat zijn plannen voor de avond verpest zijn."

Tijdens het eten herinnerde John zich dat de groep merkte dat Gere en Stallone afwezig waren. Het was John's nu-echtgenoot David Furnish die ontdekte dat ze "naar elkaar toe sloten, blijkbaar op het punt om hun meningsverschillen over Diana te regelen door een vuistgevecht te houden." Furnish wist het te doorbreken, maar er was nog steeds spanning.

"Na het eten hervatten Diana en Richard Gere hun positie samen voor het vuur en Sylvester stormde naar huis", schreef John. Blijkbaar schreeuwde Stallone dat hij "nooit zou zijn gekomen" als hij had geweten dat "Prince fking Charming hier zou zijn." Ondertussen was Diana "volledig onverstoorbaar" door de beproeving. Sindsdien noemt Stallone Johns versie van de gebeurtenissen een 'complete verzinsel'.

We weten niet wat we van deze verhalen moeten geloven, maar het is altijd interessant om je dit soort Hollywood-verhalen voor te stellen. Wat we zouden geven aan een vlieg op de muur op John's etentje en die Toyota in 1973.

Aanbevolen: