Alex Trebek kocht zijn vrouw, Jean Currivan, een van de meest buitensporige geschenken die de mens kent

Inhoudsopgave:

Alex Trebek kocht zijn vrouw, Jean Currivan, een van de meest buitensporige geschenken die de mens kent
Alex Trebek kocht zijn vrouw, Jean Currivan, een van de meest buitensporige geschenken die de mens kent
Anonim

Als de meeste mensen het hebben over tv-presentatoren, zijn het eerst en vooral beelden van de mensen die de hoofdrol spelen in talkshows 's avonds laat en overdag. Desondanks is het voor iedereen vrij duidelijk dat Alex Trebek een van de meest legendarische tv-hosts aller tijden is. Immers, toen Trebek op tachtigjarige leeftijd overleed, konden veel mensen de mensen die gekozen waren om hem te vervangen als gastheer van Jeopardy niet accepteren.

Hoewel de massa van Alex Trebek hield omdat hij zo perfect was als de gastheer van Jeopardy, twijfelt niemand eraan dat hij het verdiende om aanbeden te worden om andere redenen. Met name als het gaat om de relatie van Trebek met zijn oude vrouw, Jean Currivan, is het geen geheim dat ze een echt mooie band hadden. Aan de andere kant weet vrijwel geen van de grootste fans van Trebek van het werkelijk verbluffende geschenk dat hij ooit zijn vrouw kreeg.

Het waanzinnige geschenk dat Alex Trebek kreeg voor zijn oude vrouw, Jean Currivan

Nadat Alex Trebek in 1974 trouwde met een vrouw genaamd Elaine Howard, eindigde hun relatie helaas in een scheiding in 1981. Op het moment dat zijn eerste huwelijk eindigde, had Trebek nooit kunnen weten dat hij de liefde van zijn leven. Per slot van rekening trouwde Trebek in 1990 met Jean Currivan en op dit moment zijn vrijwel alle fans van Alex gaan geloven dat het paar voor elkaar bestemd was, ondanks hun leeftijdsverschil.

In hetzelfde jaar dat Alex Trebek en Jean Currivan door het gangpad liepen, meldde de Los Angeles Times dat hij haar een werkelijk geweldig cadeau had gegeven. Immers, volgens de kop van het rapport, "'Jeopardy' Host Buys Mountain". Zoals de rest van het artikel onthulde, kocht Trebek letterlijk een berg in de Hollywood Hills voor Jean en zichzelf met plannen om een droomhuis te bouwen.

Terwijl hij met de Los Angeles Times sprak over zijn plannen, maakte Alex Trebek duidelijk dat hij nog niet specifiek kon zijn. “Ik weet nog niet welke stijl huis ik ga bouwen. We houden allebei van moderne architectuur en Franse kastelen, dus wie weet?” Er waren echter twee dingen over de plannen van Trebek op het moment dat hij glashelder was. “Het zal een samenwerking zijn met mijn verloofde, Jean Currivan… en het zal een monster zijn.”

In het eerder genoemde artikel in de Los Angeles Times werd verder onthuld dat Alex Trebek destijds $ 1,5 miljoen betaalde voor het berglandgoed dat 35 hectare groot was. Bovendien maakte Trebek duidelijk dat hij van plan was de 21 andere percelen op het terrein in de buurt van de Sunset Strip te ontwikkelen en te verkopen voor tussen $ 100.000 en $ 480.000 per stuk.

Ten slotte is er nog een ander fascinerend feit over Alex Trebek's aankoop in de bergen, dat hij de Los Angeles Times vertelde toen hij werd geïnterviewd voor het bovengenoemde artikel. Om een droomhuis voor zichzelf en zijn vrouw te bouwen, geloofde Trebek dat hij iets ongelooflijks moest doen. "We zullen de top van de berg moeten afsnijden om een pad te maken."

Wat gebeurde er met het huis van Alex Trebek toen hij overleed?

Ondanks de grote plannen van Alex Trebek voor de berg die hij in 1990 voor zijn vrouw kocht, lijkt het alsof hij besloot een andere weg in te slaan. Nadat Trebek was overleden, onthulde een ander Los Angeles Times-rapport dat Trebek en Jean Currivan 30 jaar in hetzelfde huis woonden, dat ze in 1991 voor $ 2,15 miljoen kochten. Het huis van de Trebeks, gelegen in Studio City, zag er werkelijk prachtig uit.

De Trebeks, gelegen op een perceel van 1,5 hectare, hielden van hun huis dat in 2022 10.000 vierkante meter groot en 99 jaar oud was. Gezien de enorme omvang van het huis, was er meer dan genoeg ruimte voor de huis met veel kamers. Het huis van de Trebeks had bijvoorbeeld vijf slaapkamers, negen badkamers en een werkelijk indrukwekkende mediaruimte. Ook in het huis waren dubbele trappen, "een lounge onder een dramatische rotonde en een goud-en-witte natte bar".

Als de grootte van het hoofdhuis van de familie Trebek niet indrukwekkend genoeg was, bevatte hun eigendom nog tal van andere hoogtepunten. Zo konden de Trebeks bijvoorbeeld in stijl entertainen aangezien ze een gastenverblijf voor hun gasten hadden. Bovendien konden Alex en Jean genieten van hun zwembad met glijbaan, hun fontein en het uitzicht op Wilacre Park, een natuurreservaat van 128 hectare.

Helaas, toen Alex Trebek stierf, nam zijn weduwe Jean Currivan de vermoedelijk moeilijke maar zeer begrijpelijke beslissing om hun huis van drie decennia te verkopen. Nadat hij het huis in eerste instantie op de markt had gezet voor $ 7 miljoen, nam Jean er ongeveer vijf maanden later, in mei 2022, $ 6,45 miljoen voor.

Aanbevolen: