Caitlyn Jenner pronkt met geschenken van ex-vrouw Kris Jenner

Inhoudsopgave:

Caitlyn Jenner pronkt met geschenken van ex-vrouw Kris Jenner
Caitlyn Jenner pronkt met geschenken van ex-vrouw Kris Jenner
Anonim

Het lijkt erop dat Caitlyn Jenner en ex-vrouw Kris Jenner eindelijk klaar zijn om de strijdbijl te begraven. De realityster ging naar Instagram om haar ex-vrouw en haar oude partner Corey Gamble te bedanken voor het opnemen van haar in hun kerstsfeer. Het gebaar komt nadat het paar jarenlang vijandigheid tegen elkaar heeft gehad.

Het lijkt erop dat Caitlyn Jenner en Kris Jenner eindelijk de strijdbijl hebben begraven

De 72-jarige schreef een dankbetuiging aan het paar op Instagram terwijl ze pronkte met een set nieuw glaswerk dat ze had ontvangen. De vader van Kendall en Kylie Jenner was te zien op haar bank in een roze pyjama terwijl ze een duim omhoog stak.

“Wauw! Bedankt @krisjennner en @coreygamble Merry Christmas, schreef de voormalige Olympiër bij de snap.

De afgelopen dagen rustte Caitlyn in haar huis in Malibu nadat ze een knievervangende operatie had ondergaan. De operatie leek haar vakantiegevoel niet te temperen toen ze een vervolgclip deelde waarin haar vakantieplannen werden onthuld, waaronder een smakelijke kerstspread van taarten en vleeswaren.

Jenner onthulde in een bijschrift dat ze de vakantie doorbracht met haar goede vriendin Sophia Hutchins: "Rustige kerstavond thuis met Sophia die aan het genezen is van een knieoperatie! Prachtig diner en schotels vanavond!"

De twee hebben bittere ruzies gehad sinds Caitlyn Jenner's Tell-All Memoir werd uitgebracht

De twee hebben een moeizame relatie gehad nadat hun 22-jarige huwelijk eindigde in 2013, en toen Caitlyn als transgender naar buiten kwam, maakte het de zaken alleen maar ingewikkelder. De twee probeerden hun meningsverschillen te overwinnen in de laatste aflevering van Caityn's realityshow, I Am Cait, door samen te gaan zitten en hun grieven te uiten, in de hoop als gezin vooruit te komen.

De relatie bleef een tijdje minnelijk, maar dat veranderde allemaal met de release van Caitlyn's memoires, The Secrets Of My Life, in 2017. De 'Momager' was woedend over sommige van de beweringen en noemde het boek 'absurd' en zei dat 'alles wat ze zei allemaal verzonnen was'.

"Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo boos en teleurgesteld in iemand geweest. Ik ben klaar", voegde ze eraan toe.

Caitlyn opende zich over de huidige status van haar relatie met Kris in een recente aflevering van de realityshow Big Brother VIP, en gaf toe aan een andere huisgenoot: Vanuit mijn standpunt zou ik zeggen dat onze relatie niet zo goed is als hij zou moeten zijn.”

“Ik heb geen wrok jegens haar. Ik wou dat het dichterbij was, maar dat is het niet', voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: