Dit zijn de brutaalste en meest buitensporige modestatements van Noah Cyrus

Inhoudsopgave:

Dit zijn de brutaalste en meest buitensporige modestatements van Noah Cyrus
Dit zijn de brutaalste en meest buitensporige modestatements van Noah Cyrus
Anonim

Vet en schandalig zijn twee bijvoeglijke naamwoorden die consequent worden geassocieerd met de outfits van Miley Cyrus. Noah Cyrus v alt echter regelmatig op met haar opvallende en bizarre outfits, zowel op het podium als daarbuiten. Haar ensembles bevatten vaak structurele stukken en glinsterende jumpsuits van mesh, versierd met strass-steentjes en cowboyhoeden.

Cyrus vertegenwoordigt soms outfits die zo avontuurlijk en flitsend zijn dat ze als kostuums kunnen worden beschouwd en de moderisico's niet schuwt. Ze heeft een aantal zeer gewaagde modestatements gemaakt met hoeden die alleen kunnen worden omschreven als kamp en een affiniteit met metaal. Hier zijn 10 outfits die haar vermogen benadrukken om elk kledingstuk uit te trekken, hoe schandalig ook.

10 Cyrus verbluft bij de Country Music Awards 2020

Haar outfit hier voelt als een ode aan de vrouwen van countrymuziek en ze ondertitelde de look, op haar Instagram, "Space Cowgirl", mogelijk verwijzend naar medezangeres, Kacey Musgraves, die geen onbekende is in het maken van gewaagde mode-keuzes zelf.

9 Grammy's 2021

Geen lijst met de brutaalste looks van Cyrus zou compleet zijn zonder dit iconische en controversiële ensemble voor de Grammy's van 2021. Memes overspoelden het internet en vergeleken Cyrus met marshmallows en slagroom, wat qua voedselvergelijking veel brutaler had kunnen zijn.

8 Billboard Music Awards 2021

Cyrus lijkt niet weg te kunnen komen van monochrome witte jurken. Deze look doet denken aan haar Grammy's 2021-outfit. Maakt ze mogelijk het punt dat de meningen van wrede internettrollen iemands modekeuzes niet mogen dicteren? Wat haar bedoeling ook is, deze jurk is een blikvanger en haar veelkleurige neon fluorescerende nagels droegen bij aan de sensatie.

7 Als Kim Kardashian gekleed gaat

Cyrus en haar vriendin, Tana Mongeau, verbluft in metalen mini-jurken. Deze outfits zijn op zichzelf misschien niet gewaagd, maar ze verwijzen naar een bijpassend outfitmoment van het iconische duo Paris Hilton en Kim Kardashian. Over het algemeen sluit deze look aan bij de recente heropleving van de stijltrend van de jaren 2000, een decennium vol gedurfde modestatements. Paris en Kim reageerden op Instagram op de kostuums. Het is ook duidelijk dat bijpassende outfits niet de enige dingen zijn die Cyrus en Mongeau op Instagram doen.

6 In kostuum met papieren tijdschrift

De sprankelende mini-jurk was niet de enige keer dat Cyrus Kim Kardashian belichaamde voor Halloween. Wie herinnert zich de beruchte shoot van Kim K voor Paper Magazine en hoe het 'het internet brak'. Cyrus emuleerde Kardashian opnieuw toen ze deelnam aan een andere iconische Paper Magazine-shoot. Halloween is het beste excuus voor een buitensporig modestatement en Cyrus leverde een rake replicatie van een bekend mangapersonage. Paper Magazine heeft Noah Cyrus gestyled in een perfect Sailor Mars-kostuum. Cyrus verscheen op de cover voor hun Halloween-nummer. Hoewel dit duidelijk een kostuum is, krijgt Cyrus vrijmoedigheidspunten voor het belichamen van de minder bekende Sailor Mars in plaats van Sailor Moon.

5 Cyrus heeft geen speciale gelegenheid nodig voor een fantastische outfit

Niets zegt schandalig als een glinsterend skimasker, nonchalant gedragen op kilometers afstand van de hellingen. Deze outfit is opvallend zonder dat het masker een leren top, een broek met glitters en opvallend lange metallic gouden nagels combineert. Het skimasker tilt het echter naar een heel nieuw niveau. Dit voor insta gemaakte ensemble is een van de meest gewaagde looks van Cyrus. Bekijk haar Instagram voor zowel gewaagde outfitinspiratie als meer casual gerechten. Of ze nu bij haar met sterren bezaaide familie hangt of de rode loper bezit, Cyrus weet hoe ze een verbluffende outfit moet maken.

4 Bij het matchen met Lil Nas X

Cyrus en Lil Nas X verdoven in gecoördineerde cowboysets. Lil Nas X is geen onbekende in moderisico's. Het paar trok met gemak de westerse looks en liet de wereld zien dat strass-steentjes, franjes en cowboyhoeden goed passen bij heldere psychedelische patronen en acrylnagels. Dit is niet de eerste keer dat een Cyrus-zus samenwerkt met Lil Nas X. Miley en hij werkte samen voor "Am I Dreaming" op Montero.

3 De Cyrus Sisters

Deze throwback-foto laat zien dat Noah de brutaalste van de twee Cyruses kan zijn. De zussen deelden een lief moment en Noah voorspelde de heropleving van de trend van oversized pakken in 2021 met dit verbluffende tweedelig stuk. Miley's zwarte jurk en hoge knot lijken bijna ingetogen naast Noah's herenkleding en stompe lob. Beide zussen waren natuurlijk prachtig.

2 Voor haar samenwerking met Alan Walker

Deze zangeres kan zichzelf niet losrukken van monochromatische oversized monotone sets. Haar loyaliteit aan de look gaat terug tot januari 2018 in deze uitvoering met Alan Walker op Jimmy Fallon. Deze samenwerking benadrukt de veelzijdigheid van Cyrus, zowel in mode als in haar muziek. Ze paste haar voorliefde voor witte jurken aan tot een moderner ensemble voor deze EDM-artiest.

1 Dit jeugdroze ensemble

Deze look zou niet compleet zijn zonder een mulleted country-zanger. De bijpassende strik en onopvallende warmroze trui zijn zeker gewaagd, hoewel de jonge Cyrus het gemakkelijk voor elkaar krijgt. De echte verklaring ligt echter bij het potentieel van vage blauwe oogschaduw en zoals Cyrus opmerkt, benadrukt het haar van haar vader.

Aanbevolen: