Wat fans echt dachten over de relatie van Alex Trebek met zijn vrouw

Inhoudsopgave:

Wat fans echt dachten over de relatie van Alex Trebek met zijn vrouw
Wat fans echt dachten over de relatie van Alex Trebek met zijn vrouw
Anonim

Als de meeste shows op televisie in première gaan, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze uit de ether zullen verdwijnen. Aan de andere kant van het spectrum zijn er al tientallen jaren een handvol spelprogramma's uitgezonden. Sinds Gevaar! is in de lucht sinds 1964, het staat als een van de langstlopende shows in de televisiegeschiedenis. Hoewel Alex Trebek niet de oorspronkelijke gastheer van Jeopardy was, lijkt het vrijwel zeker dat hij de persoon zal zijn die het meest geassocieerd wordt met Jeopardy! voor de aankomende jaren. Trebek was tenslotte 37 seizoenen gastheer van de populaire spelshow.

Gebaseerd op de extreem lange Jeopardy van Alex Trebek! ambtstermijn en zijn stijlvolle maar verrassend grappige persoonlijkheid, veel kijkers kwamen om echt om hem te geven. Toch hebben veel fans van Trebek, achteraf gezien, gedachten over zijn relatie met zijn oude vrouw, Jean Currivan.

Trebeks eerste huwelijk

Lang voordat Alex Trebek zijn weduwe ontmoette en verliefd werd, raakte hij betrokken bij de vrouw die zijn eerste vrouw zou worden. Trebek is natuurlijk lang niet de enige ster die met iemand anders trouwt voordat ze hun ultieme partner hebben gevonden. Wat de eerste vrouw van Trebek betreft, Elaine Trebek Kares is een fascinerend persoon. Elaine is bijvoorbeeld een voormalige televisiepersoonlijkheid wiens bereidheid om in de vroege jaren 70 over edgy onderwerpen te praten, ertoe leidde dat ze werd ontslagen bij CTV's Canada AM. Meer recent creëerde Elaine een systeem om parfums en geurmonsters te verpakken en lanceerde ze een bedrijf rond de innovatie. Tegenwoordig bezit en exploiteert Elane een kunstgalerie in Los Angeles.

Tijdens zijn huwelijk met Elaine Trebek Kares, dat duurde van 1974 tot 1981, kreeg Alex Trebek een solide start voor zijn televisiehosting. Hoewel het pas in 1984 zou zijn dat Trebek de baan kreeg waarvoor hij vandaag de dag wordt herinnerd, organiseerde hij tijdens zijn eerste huwelijk shows als Double Dare, Stars on Ice en The $ 128.000 Question. Wat nog belangrijker is, Trebek smeedde in die tijd belangrijke banden toen hij Elaine's kinderen uit een eerdere relatie adopteerde.

Relatie Begin

Nadat Alex Trebek in 1981 was gescheiden, zou het niet tot 1988 duren voordat de geliefde presentator van de spelshow de vrouw ontmoette die zijn tweede vrouw zou worden. Een Reiki-genezer en geboren New Yorker die Trebek ontmoette tijdens het bijwonen van een feest, het is duidelijk dat Jean Currivan vanaf het begin zijn aandacht trok. Per slot van rekening nodigde Trebek na de introductie van het paar Currivan snel bij hem thuis uit voor het avondeten.

Hoewel er geen manier is om te weten hoe angstig Alex Trebek zich voelde voorafgaand aan zijn eerste date met Jean Currivan, vertelde ze People dat ze voor die noodlottige nacht "echt nerveus" was. Jean beschreef ook hoe gespannen ze zich voelde bij de aanloop naar de date en dat Trebek haar snel geruststelde. “Ik was bang dat ik mijn eigen naam verkeerd zou uitspreken! Maar Alex is echt nuchter. Hij is veel meer casual dan in de show." Jean en Alex maakten elkaar duidelijk erg blij na hun eerste date toen ze in 1990 in het huwelijksbootje stapten en ze zijn achternaam aan de hare toevoegde.

Fans Meer informatie

Tijdens Alex Trebek's decennialange Jeopardy! ambtstermijn, slaagde hij erin om bijna volledig te voorkomen dat het onderwerp van controverse. Als gevolg hiervan slaagde de populaire gastheer erin om grotendeels uit de roddelbladen te blijven, wat ertoe leidde dat veel van zijn fans bijna niets wisten over zijn persoonlijke leven. Veel enthousiaste Jeopardy! kijkers hadden geen idee dat de oude vrouw van Trebek, Jean Currivan Trebek, veel jonger was dan hij.

Natuurlijk zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat veel beroemdheden romantisch gelinkt zijn aan mensen die een stuk jonger zijn dan zij. Met dat in gedachten, Gevaar! fans hadden waarschijnlijk niet zo verbaasd moeten zijn om te horen dat de vrouw van Alex Trebek, Jean, ongeveer 23 jaar jonger was dan hij. Maar aangezien Trebek zo'n rechtlijnige man leek en dat een enorme kloof is, is het logisch dat sommige van zijn fans het gevoel hadden dat ze zijn meest betekenisvolle relatie konden beoordelen.

Hoeveel jonger Jean Currivan Trebek ook was dan haar oude echtgenoot Alex Trebek, het lijkt heel duidelijk dat ze elkaar erg gelukkig maakten. Getrouwd van 1990 tot 2020, Alex en Jean hadden samen twee kinderen en van alle verhalen maakten ze elkaar uitzinnig gelukkig. Alex vertelde Mensen zelfs dat Trebek echt zou willen dat hij de liefde van zijn leven had gevonden toen hij veel jonger was.

“Maar mijn vrouw Jean en ik zijn al bijna 29 jaar samen, en ik dacht aan president [George H. W.] Bush toen hij stierf, en alle opmerkingen over zijn leven over wat een aardige vent hij is, en hoe hij en zijn vrouw 73 jaar samen waren geweest. Ik dacht: 'Oh mijn god, als ik Jean net had ontmoet toen ik in de twintig was, hadden we samen een langer leven kunnen hebben…'

Omdat Alex Trebek op televisie altijd snel van begrip was, is het logisch dat hij snel besefte wat het zou hebben betekend als hij zijn vrouw van in de twintig had ontmoet en er een grapje over zou maken. “Ik denk dat als ik haar had ontmoet toen ik in de twintig was, ze nog niet geboren zou zijn. Maar hey, 29 jaar is best goed…”

Hoewel een klein aantal fans van Alex Trebek zijn langdurige huwelijk met Jean Currivan Trebek blijft beoordelen vanwege het leeftijdsverschil tussen hen, lijkt dat niet de consensus te zijn. Immers, als je eenmaal bedenkt hoe dolverliefd op zijn vrouw Alex leek te zijn en het feit dat ze tientallen jaren samen waren, is het bijna onmogelijk om te ontkennen dat ze een goed paar waren.

Aanbevolen: