Hertogin Camilla maakte naar verluidt een grapje over de baby van prins Harry en Meghan die een 'gember-afro' had

Inhoudsopgave:

Hertogin Camilla maakte naar verluidt een grapje over de baby van prins Harry en Meghan die een 'gember-afro' had
Hertogin Camilla maakte naar verluidt een grapje over de baby van prins Harry en Meghan die een 'gember-afro' had
Anonim

Prins Harry's stiefmoeder - Camilla, Hertogin van Cornwall - zou een opmerking hebben gemaakt over het toekomstige kapsel van hem en Meghan's ongeboren baby. Het incident gebeurde naar verluidt tijdens een gesprek met haar stiefzoon en haar man, prins Charles, over zijn relatie met de Amerikaanse actrice.

Hertogin Camilla's vermeende opmerkingen zijn gemaakt in een nieuw koninklijk boek

Royal biograaf Tom Bower's nieuwe boek, "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors" maakt de schokkende beweringen dat hertogin Camilla tegen prins Harry grapte dat het "grappig" zou zijn als zijn ongeboren kind met Meghan Markle had "gember Afro-haar. De Sussexen zouden Oprah Winfrey later vertellen dat een senior royal, die ze weigerden te noemen, ook had gevraagd hoe 'donker zijn huid zou kunnen zijn als hij wordt geboren' bij het bespreken van hun zoon Archie. Clarence House heeft nog niet gereageerd op de nieuwe claims.

Koninklijke biograaf Tom Bower beschrijft Meghan als 'zelfgericht' en 'manipulatief'

In Bowers nieuwe boek beschrijft hij Meghan als "egocentrisch, manipulatief en veeleisend" en noemt hij Harry "verwend, slecht opgeleid, eenvoudig van geest en veeleisend". Hij zegt dat het paar 'agenten van vernietiging' werd nadat ze ontslag hadden genomen als werkende royals. Maar zegt dat hij gelooft dat alleen Meghan slim genoeg was om het plan uit te voeren.

De koningin was naar verluidt 'opgelucht' dat Meghan niet bij de begrafenis van Phillip was

De nieuwe biografie heeft ook de duizelingwekkende beweringen gedaan dat de koningin privé haar opluchting uitte dat Meghan de begrafenis van prins Philip niet zou bijwonen. Koningin Elizabeth zou op de ochtend dat ze haar man van 73 jaar moest rusten in Windsor de beweringen hebben gedaan: "Godzijdank komt Meghan niet."

Het boek, in series in de krant The Sun and Times zegt: "In Windsor Castle bereidde de koningin zich voor om het publiek te ontmoeten op een van de treurigste dagen van haar leven. Philip was de afgelopen 70 jaar haar rots in de branding geweest. Om te voldoen aan de Covid-beperkingen zou ze alleen in de kapel rouwen. 'Godzijdank komt Meghan niet', zei de koningin met een duidelijke stem tegen haar vertrouwde assistenten."

Hertogin Camilla wordt koningin als prins Charles koning wordt

In februari bevestigde de koningin dat hertogin Camilla koningin zal zijn als ze slaagt.

"Als mijn zoon Charles na verloop van tijd koning wordt, weet ik dat u hem en zijn vrouw Camilla dezelfde steun zult geven als u mij hebt gegeven; en het is mijn oprechte wens dat wanneer die tijd komt, zal Camilla bekend staan als Queen Consort terwijl ze haar eigen trouwe dienst voortzet", schreef ze in een verklaring.

Aanbevolen: