Queen Elizabeth huurt naar verluidt een advocaat in om Meghan Markle en prins Harry te onderscheppen

Inhoudsopgave:

Queen Elizabeth huurt naar verluidt een advocaat in om Meghan Markle en prins Harry te onderscheppen
Queen Elizabeth huurt naar verluidt een advocaat in om Meghan Markle en prins Harry te onderscheppen
Anonim

Het lijkt erop dat de koninklijke kloof tussen Meghan Markle en prins Harry naar een heel nieuw niveau is getild.

Er was eerder gemeld dat de koningin raad had ingehuurd om haar te adviseren over hoe ze het beste op het Oprah-interview kon reageren, en dat ze juridisch advies had ingewonnen voordat het interview werd uitgezonden.

Ondanks het feit dat Harry en Meghan het grootste respect voor de koningin hebben behouden tijdens hun interviews en media-optredens, geven rapporten nu aan dat ze het beu is hoeveel koninklijke thee er echt is gemorst, en ze is bereid om een advocaat hebben om de eer van de koninklijke familie te verdedigen.

The Queen Ups The Ante

In maart onthulden bronnen dat de koningin juridische hulp van buitenaf had ingeschakeld om ervoor te zorgen dat ze zich schrap zette en klaar was om te reageren op beschuldigingen van pesten tijdens het interview met Meghan en Harry's Oprah.

Het gerucht gaat nu dat de koningin de anti nu verhoogt om ervoor te zorgen dat ze goed wordt vertegenwoordigd in het geval dat Meghan en prins Harry onrust blijven veroorzaken binnen de koninklijke familie.

Het lijkt erop dat haar tolerantie is afgenomen, en ze maakt zich nu op om de naam en reputatie van de familie te beschermen tegen verdere optredens en interviews die door Meghan en Harry worden getriggerd.

Het grootste twistpunt lijkt de aanstaande memoires van prins Harry te zijn die volgend jaar uitkomen.

Als de berichtgeving over het opleggen van advocaten juist is, heeft de koningin ruimschoots de tijd om haar verdediging voor te bereiden, samen met enkele slim geformuleerde opmerkingen die bedoeld zijn om aan de pers te worden vrijgegeven.

De lijn is getrokken

Als de koningin inderdaad raad heeft behouden om toezicht te houden op het heen en weer commentaar tussen de koninklijke familie en Meghan Markle en prins Harry, dan is de grens echt getrokken.

Er is een groot verschil tussen Harry en Meghan die hun gevoelens en ervaringen met de pers delen, maar er is veel privacy rond het delen van privé-koninklijke details waarvan de koningin niet wil dat ze worden uitgebuit.

Ze maakt zich waarschijnlijk klaar om haar koninklijke spieren te spannen om de heiligheid van de monarchie en de privacy te verdedigen waar alle leden van haar familie recht op hebben.

Ondanks het feit dat Meghan en Harry respectvol zijn geweest jegens de koningin en niet op een regelrechte manier naar voren zijn gekomen om te suggereren dat ze hen onrecht heeft aangedaan, lijkt het erop dat ze zichzelf regeert op een manier die ervoor zorgt dat de zaak, en bevordert de verdediging van de bescherming van het privéleven van de rest van de koninklijke familie.

Aanbevolen: