Cardi B en Offset gesleept voor de dure vierde verjaardag van dochter Kulture

Inhoudsopgave:

Cardi B en Offset gesleept voor de dure vierde verjaardag van dochter Kulture
Cardi B en Offset gesleept voor de dure vierde verjaardag van dochter Kulture
Anonim

Ondanks het indrukwekkende vermogen van $30 miljoen van Cardi B , geloven haar aanbiddende fans nog steeds dat ze nederig is gebleven vanwege haar beslissing om in New Jersey te wonen in plaats van in New York City. Ze neemt naar verluidt ook regelmatig haar kinderen mee om te zien waar ze is opgegroeid en om tijd door te brengen met familieleden.

Op 10 juli 2022 werd de dochter van Cardi en Offset, Kulture Kiari Cephus, vier. Cardi ging naar sociale media om haar dochter op haar speciale dag toe te juichen en de vieringen voor haar miljoenen volgers vast te leggen. Het gezin van vier, waaronder het jongste kind van het paar, zoon Set Wave, bezocht Candytopia ter ere van Kulture's verjaardag.

Sinds haar geboorte in 2018 is Kulture gezegend met verschillende dure geschenken die sommige critici ertoe hebben gebracht haar als 'verwend' te bestempelen. En toen fans zagen wat voor cadeau Cardi en Offset hun kleintje gaven om haar vierde verjaardag te vieren, kreeg het paar te maken met veel reacties van gebruikers van sociale media.

Hoe vierde Cardi B de vierde verjaardag van Kulture?

Offset gaf fans inzicht in de verjaardagscadeaus van Kulture dit jaar toen hij twee dagen na Kulture's verjaardag een video op zijn Instagram-verhaal plaatste waarin ze haar uit het raam van een zwarte SUV leunde, met een enorme hoeveelheid geld in haar hand.

Beide ouders vragen hun dochter: "Wat is dat?" in de video. Kulture vertelt hen dat de stapel geld "een ticket" is, voordat Offset haar corrigeert: "A ticket is a million, girl. Dat is 50. Zeg, 50!”

Veel fans waren stomverbaasd toen ze zich realiseerden dat hij het had over een geschenk van $ 50.000, dat Kulture van haar ouders kreeg voor haar verjaardag.

Cardi wil haar kinderen over privileges leren

Dagen voor Kulture's verjaardag ging Cardi B zitten met Vogue Singapore om het moederschap, eigenwaarde en haar opkomst tot rapsuperster te bespreken. In het interview vertelde ze hoe ze haar kinderen opvoedt om hun voorrecht niet als vanzelfsprekend te beschouwen en hard werken te waarderen.

“Ze moeten weten om zich nooit op hun gemak te voelen,” zei ze. Heb nooit het gevoel: 'Ik ga het halen omdat ik het kind van Cardi en Offset ben'. Ze zullen nooit weten hoe strijd voelt, dus misschien hebben ze niet die honger die ik had om de straat op te gaan.”

De in Bronx geboren rapper onthulde ook dat ze wil dat haar kinderen voor dingen werken, omdat ze meer respect zullen krijgen als ze dingen bereiken via hun eigen verdiensten.

"Ook al hebben mijn kinderen het goed, ik wil dat ze weten dat wanneer je voor dingen werkt en het bereikt, het meer gerespecteerd wordt, vooral wanneer mensen zien dat je je er voor vergeeft."

Ondanks dat ze haar kinderen wil leren niet te comfortabel te zijn, wil Cardi haar kinderen ook een beter leven geven dan ze had toen ze opgroeide - een natuurlijk verlangen naar elke ouder. De publicatie wijst erop dat Kulture in de zomer van 2022 al is ingeschreven voor zwem-, dans- en privélessen.

“Doe ik te veel? Ik wil gewoon dat mijn dochter braaf is', vertelde ze. 'Ik wil dat ze voor altijd een beetje van iets heeft. Ik kan niet zwemmen, dus ik wil dat mijn dochter kan zwemmen.”

Ze voegde eraan toe: Ik wil dat ze geweldige dingen doet als ze groot is. Ze kan jetskiën of op een boot gaan. Ik wil dat ze slimmer is dan ik – wees gewoon de betere versie van mij.”

In reactie op het interview riepen sommige internetgebruikers Cardi op over wat volgens hen hypocrisie was. "Zegt de persoon die haar vier jaar oude $ 50k voor haar verjaardag heeft gegeven", tweette een gebruiker. Een ander beweerde dat Cardi's "acties niet overeenkomen met de woorden."

Cardi heeft in het verleden te maken gehad met terugslag over de geschenken van Kulture

Kulture's uitbundige vierde verjaardagscadeau was niet de eerste keer dat Cardi weerstand kreeg omdat ze haar fortuin had uitgegeven aan weelderige cadeaus voor haar kinderen.

In juli 2020 verraste het stel hun dochter, die toen twee was, met een Hermès Birkin-tas. De Birkin is de duurste tas in de geschiedenis, met prijzen variërend van $ 8.500 tot meer dan $ 300.000.

Cardi klapte terug naar degenen die het cadeau bekritiseerden via haar Instagram-verhaal."Ik haat het als mensen, zoals wanneer een beroemdheid hun kinderen sieraden koopt en, zoals, je weet wel, designer s–t, mensen zeggen: 'Kinderen geven daar niets om. Ze geven alleen om speelgoed en snoep'", vertelde Cardi aan haar volgers.

"Ja, kinderen geven alleen om speelgoed en snoep, maar het punt is dat de kinderen ook naar buiten gaan." Ze voegde eraan toe: “Kinderen gaan naar restaurants, kinderen gaan naar chique plaatsen. Beroemde kinderen, ze gaan rode lopers doen. En als ik vlieg en papa's vlieg, dan is het kind dat ook."

Volgens Us Weekly kregen Cardi en Offset ook te maken met kritiek op het derde verjaardagsfeest van Kulture, dat door critici overdreven werd genoemd. Kulture arriveerde op het feest in een paardenkoets, waar ze werd gezegend met een dierenboerderij en optredens van een aantal Disney-prinsessen.

Aanbevolen: