Hier is hoe Taylor Swift de 30e verjaardag van Selena Gomez vierde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Taylor Swift de 30e verjaardag van Selena Gomez vierde
Hier is hoe Taylor Swift de 30e verjaardag van Selena Gomez vierde
Anonim

Taylor Swift en Selena Gomez hebben allebei een enorme schare fans en zijn beide buitengewoon succesvol in hun carrière. Sommige van hun fans zijn ook fans van de andere, wat hun nieuwste reünie tot een groot feest voor hen maakte. Fans zien ze al jaren als vrienden en hun vriendschap is buitengewoon zoet. Lees verder om erachter te komen hoe de twee onlangs herenigd zijn voor een groot evenement.

Swift en Gomez hebben sinds 2008 een vriendschap. Volgend jaar vieren ze hun vriendschapsjubileum bijna 15 jaar! De twee begonnen hun vriendschap in 2008 toen ze allebei een relatie hadden met Jonas Brothers, Joe en Nick. In een interview uit 2017 sprak Gomez over het begin van hun band. Ze zei: "We gingen eigenlijk samen uit met de Jonas Brothers! Het was hysterisch."

De twee kregen snel een band en werden de volgende jaren samen gezien, en ze hebben elkaars succes altijd ondersteund. Ze woonden in 2011 samen het Vanity Fair Oscars-feest bij. Ze zijn samen gezien op awardshows en dansen ook op elkaars optredens.

Ze hebben ook meerdere keren samen opgetreden. Tijdens Swift's Speak Now-tour in 2011 vergezelde Gomez Swift op het podium om haar hitsingle Who Says uit te voeren. Gomez verscheen in Swift's videoclip voor haar lied uit 1989, Bad Blood, waarin ze een van de hoofdrollen speelde.

Gomez verscheen ook op Swift's Reputation-tour om een nummer met haar uit te voeren. Swift trad ook op met Gomez voor een liefdadigheidsmuziekevenement. Hoewel hun vriendschap perfect lijkt, vroegen veel mensen zich af of Swift de reden was dat Gomez en mede-Disney Star/vriend voor het leven, Demi Lovato uit elkaar vielen.

Nadat Swift en Gomez een hechte band hadden, antwoordde Lovato op een paparazzi-vraag waarin werd gevraagd hoe het met Selena ging, waarop Lovato antwoordde: "Vraag het aan Taylor". Dit was enorm en Gomez en Lovato lijken nog steeds niet dezelfde vriendschap te hebben die ze ooit hadden, maar Swift en Gomez zijn nog steeds sterk.

Hier is hoe de reünie van Swift en Gomez verliep

Swift en Gomez posten eens in de paar maanden of jaren samen foto's en zelfs TikToks samen. Vastmakend dat de twee nog steeds een mooie vriendschap hebben. Fans hadden de twee al een tijdje niet meer samen gezien, maar werden onlangs getrakteerd op enkele Instagram-berichten waarop hun recente reünie te zien was.

In juli 2022 werd Gomez 30 jaar, wat een groot feest was voor haar en haar fans. Haar fans hebben haar zien bloeien sinds haar Disney-dagen op Wizards of Waverly Place op 13-jarige leeftijd. Dus haar fans volgen haar al bijna 20 jaar.

Gomez die 30 werd, betekende echt een nieuwe springplank voor de actrice en muzikant en haar fans. Voor haar 30e verjaardag bracht Swift de dag met haar door. Gomez ondertitelde de twee fotoposts met Swift en zei: "30, nerdy en waardig", een ode aan de hitfilm 13 Going on 30.

Op de foto's is te zien hoe Swift een 3 en een 0 omhoog houdt om de enorme mijlpaal te vertegenwoordigen van haar beste vriendin die de leeftijd heeft bereikt. Natuurlijk werden niet alleen de fans van Gomez hier gek van, maar Swifties ook. Sommigen dachten zelfs dat Swift die een 3 ophield een paasei was, dat ze misschien haar derde album opnieuw opneemt, Speak Now next. Een paasei is absoluut een belangrijk onderdeel van Swift's merk.

Terwijl Gomez een prachtige geplooide witte jurk droeg, dachten sommigen dat Swift de show stal op de foto's in haar patchwork rode jurk, die fans nu echt willen hebben en ook willen dragen.

Waarom fans zo enthousiast waren om de twee weer samen te zien

Fans waren meer dan opgewonden om de twee weer bij elkaar te zien. Hun vriendschap is zo mooi geweest voor fans en het publiek om tot bloei te zien komen. Hoewel ze het allebei druk hebben, is het heerlijk om te zien dat de twee nog steeds de tijd met elkaar koesteren.

Ze hebben niet alleen zo'n mooie en oprechte vriendschap onderhouden, maar ze hebben elkaar ook gesteund tijdens eventuele 'schandalen' of uiteenvallen en hebben elkaars inspanningen al jaren ondersteund.

Sinds Swift haar albums opnieuw heeft opgenomen, verwachten fans dat Gomez te zien zal zijn in een van de kluistracks voor een van de aankomende opnieuw opgenomen albums. Swift heeft veel artiesten gebruikt in haar niet-uitgebrachte muziek waar ze een grote fan van lijkt te zijn.

Het lijkt erop dat de twee niet alleen besties zijn, maar ook fans van elkaars werk, dus het is mogelijk dat Gomez uiteindelijk op een Swift-nummer zal verschijnen. Fans zullen moeten wachten om te zien wat de toekomst biedt voor de twee!

Aanbevolen: