Kijk in de 'Royal Ball' die Cardi B gooide voor de verjaardag van Kulture

Inhoudsopgave:

Kijk in de 'Royal Ball' die Cardi B gooide voor de verjaardag van Kulture
Kijk in de 'Royal Ball' die Cardi B gooide voor de verjaardag van Kulture
Anonim

"Er was eens, in een koninkrijk ver weg, een prinses genaamd Kulture die wachtte om haar derde verjaardag te vieren met haar koninklijke gasten. Als de klok vier uur slaat, begint het koninklijke bal."

Zo werden de gasten van Cardi B's gasten dit weekend begroet op het derde verjaardagsfeestje van haar dochter. Het was ook geen gewoon standaard shmegular-feest - Kulture's verjaardag was Kardashian-kinderniveau over de top. Het paste zelfs bij het thema van het feest dat Kylie Jenner onlangs voor Stormi gaf: prinses, baby!

Een koninklijke aankomst

Cultuur
Cultuur

Twijfelt iemand eraan dat Cardi en Kulture het infuus zouden verhogen? Voor dit extra speciale evenement droegen ze allebei roze designerlooks en diamanten tiara's. Aw!

Prinses Kulture, mama Cardi en trotse vader Offset kwamen allemaal aan in een versierde paardenkoets. Het was geschikt voor Assepoester, met bloemen, witte paarden en veel ruimte voor Kulture's hete roze tule baljurk.

Cardi deelde al deze beelden op haar eigen IG Stories, met audio van zichzelf en Offset die Kulture een "Happy Birthday NaNa!" wensten.

Dieren Overal

Cardi B IG-verhalen
Cardi B IG-verhalen

Kulture is al een dierenliefhebber en Cardi heeft haar een paar weken geleden een puppy met de naam 'Fluffy' geschonken. Fluffy woonde Kulture's grote dag bij in een bijpassende roze tutu. Er waren ook pony's (sommige met eenhoornhoorns!), geiten, schapen, minstens één alpaca en een babykoe.

De dieren waren opgezet als kinderboerderij tijdens de wandeling naar een kasteellocatie die Cardi voor het feest had geregeld, en Kulture glimlachte toen ze langs hen liep. In een klassieke ouderbeweging bedekt Cardi's nagel ook de lens in sommige van haar foto's. LOL.

Disney Prinsessen (…In Dozen?)

Cardi B IG-verhalen
Cardi B IG-verhalen

De eerste echte prinses-artiest die Kulture tegenkwam, was prinses Tiana uit 'The Princess and The Frog'. Toen leidde Tiana de familie door een tunnel van roze ballonnen naar een feestzaal waar Belle, Assepoester en Doornroosje allemaal achter glas dansten voor Kulture en haar gasten.

In Cardi's IG Stories (die eigenlijk een lange b-day vlog waren), vertelt ze uiteindelijk over de processie door de kasteellocatie die te snel beweegt.

"Wacht wacht wacht even, geef me even!" roept ze terwijl ze Kulture probeert in te halen. "Wacht even, ik ben ook jarig!"

Taart op de dansvloer

Cardi B Instagramverhalen
Cardi B Instagramverhalen

Tegen het einde van het feest gedroegen de volwassenen zich echt volwassen met een aantal buitacties op clubniveau, volgens Cardi's IG Stories.

Ze sneden Kulture's indrukwekkende taart met zeven lagen aan, stopten haar in een ballenbak met prinsessenthema en gingen aan de slag om bewegingen uit te werken die er goed zouden uitzien in 'Hustlers'. Het is ook niet de eerste keer dat de vader van Kulture neerstortte…

Aanbevolen: