Andere vrouwen die Drake beschuldigen van het verwekken van hun baby's, maakten de zaak van Sophie Brussaux ingewikkeld

Inhoudsopgave:

Andere vrouwen die Drake beschuldigen van het verwekken van hun baby's, maakten de zaak van Sophie Brussaux ingewikkeld
Andere vrouwen die Drake beschuldigen van het verwekken van hun baby's, maakten de zaak van Sophie Brussaux ingewikkeld
Anonim

Aubrey Graham is misschien begonnen als een personage uit de middelbare schoolleeftijd op Degrassi, maar tegenwoordig is Drake een wereldwijde rapsensatie en heeft hij een enorme aanhang.

Helaas betekent dat ook dat hij zijn deel van obsessieve fans heeft en zelfs een stalker tegen wie hij een straatverbod moest krijgen. Het is duidelijk dat de meeste van Drake's meest gepassioneerde fans vrouwen zijn, en velen van hen hebben gesuggereerd dat Drake de vader is van hun baby's (als die baby's al bestaan).

Het publiek weet nu dat Drake een kind heeft verwekt met iemand met wie hij naar verluidt slechts kort contact had. Maar op het moment dat de beschuldiging van Sophie Brussaux openbaar werd, geloofden maar weinigen haar - vooral omdat heel veel andere vrouwen tegelijkertijd met soortgelijke beschuldigingen rondslingerden.

Drake en toen-volwassen filmster Sophie waren nooit echt 'samen'

Toen Sophie Brussaux, die toen werd bestempeld als een filmster voor volwassenen voordat er andere omschrijvingen werden gegeven, voor het eerst beweerde dat Drake de vader van haar kind was, had hij niet veel te zeggen. Een vertegenwoordiger voor hem deed dat echter wel.

Mirror meldde dat Drake's vertegenwoordiger publiekelijk op de beweringen van Brussaux reageerde door te zeggen: "Deze vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven meerdere relaties te hebben. We begrijpen dat ze misschien problemen heeft om de Verenigde Staten binnen te komen."

Bovendien zei de vertegenwoordiger: "Ze is een van de vele vrouwen die beweren dat hij ze zwanger heeft gemaakt." Drake zou later rappen over hoe hij Sophie nog maar twee keer had ontmoet toen het nieuws over hun zoon openbaar werd.

Sindsdien is hij opgevoerd, maar was, denken veel fans, begrijpelijkerwijs terughoudend om haar verhaal zonder bewijs te geloven.

Veel vrouwen beschuldigden Drake ervan hun baby's te verwekken

De andere vrouwen die Drake's vertegenwoordiger noemde, maakten het Sophie Brussaux duidelijk moeilijk toen ze zich realiseerde dat ze zwanger was na een ontmoeting met Drake.

In 2017 beweerde een vrouw die bekend staat als Layla Lace, geïdentificeerd als een voormalige stripper, bijvoorbeeld dat Drake haar niet alleen had aangevallen, maar ook haar kind had verwekt.

De zaak kwam echter voor de rechtbank, omdat Drake een rechtszaak aanspande wegens onder meer laster en afpersing. Rolling Stone meldde later dat de zaak was geregeld; en als er een baby was (naar verluidt was die er niet), was het niet van Drake.

Te midden van dat drama leidden publicaties met koppen als "Nog een vrouw beweert dat Drake haar heeft verslagen" en suggereerde dat Sophie Brussaux intiem was geweest met een andere "beroemde rapper" (later beweerde A$AP Rocky te zijn) rond de tegelijkertijd ontmoette ze Drake.

Het is duidelijk dat er een openbare rechtszaak tegen Sophie's karakter plaatsvond terwijl Drake een vaderschapstest zocht, wat de rapper later toegaf dat dit geen goede start voor het vaderschap was.

Drake wachtte op een vaderschapstest voordat hij Adonis publiekelijk erkende

Hoewel hij nu een liefhebbende vader is voor zijn schattige zoon, werd Drake publiekelijk meegesleept vanwege zijn onwil om zijn zoon eerst te erkennen.

Een collega-rapper zinspeelde op het nieuws in een nummer, maar Drake bestelde drie verschillende vaderschapstests voordat hij naar buiten ging met het nieuws dat Adonis inderdaad van hem was.

Fans hebben het nieuws over het algemeen goed ontvangen, maar het lijkt erop dat Drake zich schaamde voor de onthulling. Sophie was in die tijd tenslotte een filmster voor volwassenen, hoewel ze nu de kost lijkt te verdienen als artiest terwijl ze haar zoontje opvoedt.

Op vierjarige leeftijd creëerde Adonis al zijn eigen artistieke meesterwerken samen met zijn moeder. Hij stond ook op het podium met zijn vader.

Het lijkt erop dat Drake en de moeder van zijn baby, ondanks een moeilijke start, eindelijk een plaats van wederzijds respect en effectief co-ouderschap hebben gevonden.

En tot nu toe heeft Drake nog geen andere kinderen op de wereld verwelkomd.

Aanbevolen: