Drake's zoon Adonis channelde zijn innerlijke kunstvaardigheden met Sophie Brussaux

Inhoudsopgave:

Drake's zoon Adonis channelde zijn innerlijke kunstvaardigheden met Sophie Brussaux
Drake's zoon Adonis channelde zijn innerlijke kunstvaardigheden met Sophie Brussaux
Anonim

Rapper Drake heeft er geen probleem mee gehad om de vaardigheden van zijn zoon Adonis op zijn Instagram te delen. Hij heeft niet alleen uitstekende atletische vaardigheden, maar de vierjarige begint de kunstenaar Frans te leren. Zijn moeder, Sophie Brussaux, pronkt met zijn artistieke vaardigheden.

De kunstenaar plaatste onlangs een Instagram-foto van Adonis die een foto naast haar schilderde in wat een kunststudio lijkt te zijn. Brussaux schilderde een autocoureur, terwijl haar zoon een leuk schilderij schilderde terwijl hij op een stoel van Paw Patrol zat. Hun zoon droeg ook een hoofddoek, die veel kunstenaars gebruiken om geen verf in hun haar te krijgen.

Brussaux schreef bij haar bericht: "Een kleine voortgangsfoto, we schilderen samen en diepe conditie samen." Gebaseerd op waar Adonis aan het schilderen is, is het waarschijnlijk dat hij net als zijn moeder leert schilderen. Met een bureau bedekt met verf en een klein beeldje, zal Drake's zoon in een mum van tijd een ongelooflijke schilder worden.

Drake en Brussaux hebben bijna zijn hele leven met succes samen Adonis als co-ouder ervaren

Hoewel er in 2017 geruchten de ronde deden over Drake's kind, erkende de kunstenaar Adonis pas in 2018. Nadat hij om de privacy van zijn kind had gevraagd, begon hij de afgelopen jaren het vaderschap te omarmen. Hij plaatste niet alleen foto's en video's van zijn zoon op zijn Instagram, maar hij nam hem ook mee op het podium bij de Billboard Music Awards.

Hij en het voormalige Franse model hebben sindsdien een uitstekende ouderschapsrelatie onderhouden en Drake is het erfgoed van Adonis blijven omarmen. Kinderen met een ouder die voornamelijk een andere vreemde taal dan Engels spreekt, worden tweetalig. Adonis is niet anders. Hij leert zowel Frans als Engels, waarbij Drake lessen krijgt van Adonis zelf in een virale video.

Na zijn 'Franse les' vroeg Drake aan Adonis wat het betekende, en het klonk alsof hij op de leeftijd van zijn vader een crack kreeg. Toen de kunstenaar zijn zoon echter vroeg of dat was wat hij zei, kon hij het niet bevestigen. De video is sindsdien meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Brussaux is al geruime tijd een zeer gevestigde artiest

Het voormalige model heeft haar hart en ziel in haar werk gestort en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Haar voornaamste focus is het schilderen van portretten van andere beroemdheden. Ze was echter niet bang om haar relatie met Drake ter sprake te brengen en zei in haar biografie: "Sophie Brussaux is meer dan de moeder van de eerstgeborene van een rapper en een artiest die heldere, surrealistische portretten van andere beroemde mensen schildert."

Buiten andere beroemdheden is ze niet bang geweest om naaktportretten te schilderen. De meeste van die stukken bevatten echter geen gezichten. Sterren die ze heeft geschilderd zijn onder meer Amy Winehouse, Leonardo DiCaprio en Emma Watson.

Het is niet bekend of Adonis net zo professioneel zal leren schilderen als zijn moeder. Hij blijkt echter een voorsprong te hebben! Vanaf deze publicatie heeft Brussaux nog nooit een foto van Drake geschilderd.

Aanbevolen: