Hoeveel kinderbijslag moet Drake zijn baby mama Sophie Brussaux betalen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kinderbijslag moet Drake zijn baby mama Sophie Brussaux betalen?
Hoeveel kinderbijslag moet Drake zijn baby mama Sophie Brussaux betalen?
Anonim

Toen het nieuws bekend werd dat Drake een kind had verwekt bij een mysterieuze vrouw, wilde iedereen weten wie die vrouw was.

De rapper hield zijn zoon een tijdje geheim. Hij schaamde zich om toe te geven dat hij een kind had met een volwassen filmster.

De vrouw was Sophie Brussaux, een artiest en voormalig volwassen filmster. Het paar had een tumultueuze aan en uit relatie en gingen uiteindelijk hun eigen weg.

Ze lijken goed co-ouderschap te hebben en Drake beta alt naar verluidt een niet nader genoemd bedrag aan kinderbijslag. De rapper wil naar verluidt dat Sophie en Adonis comfortabel kunnen leven.

Uit alles wat we weten over de relatie van Drake en Sophie, is het duidelijk dat hun kind op de eerste plaats komt.

Sophie werd beschuldigd van goudzoeken

Het is geen geheim dat de relatie tussen Drake en Sophie in het verleden grote problemen heeft gehad. Heck, de 'God's Plan'-rapper verwees zelfs naar de moeder van zijn kind als een 'toevallig'.

Toen Drake hoorde van Sophie's zwangerschap, zou hij haar hebben gevraagd deze te beëindigen. In een reeks sms-berichten die tussen het duo zouden zijn geweest, zinspeelde Drake op Sophie die probeerde geld van hem te krijgen.

Destijds ontkende de rapper dat hij een kind had verwekt met Brussaux. Zijn vertegenwoordigers legden een verklaring af aan de pers waarin ze Sophie's karakter aanvielen. Ze zeiden dat ze een van de vele vrouwen was die beweerden dat Drake hen zwanger had gemaakt.

Ze kreeg ook veel reacties online, zoals sommige mensen het met Drake eens waren. Sophie werd ervan beschuldigd een goudzoeker te zijn en de zwangerschap te gebruiken om financiële voordelen van Drake te krijgen.

Ondanks het verzet, de beschuldigingen en de vernedering heeft Brussaux zich in de media niet tegen de rapper uitgesproken. Sommige mensen schreven dit toe aan kinderbijslag. Het kan echter ook zijn dat ze gewoon een goede relatie wil hebben met de vader van haar zoon.

Er is gemeld dat Sophie talloze aanbiedingen heeft gekregen om de kant van haar verhaal te vertellen.

Drake beta alt naar verluidt een onbekend bedrag aan kinderbijslag

Volgens de rapper bleek uit DNA-testen dat Adonis in feite zijn zoon was. Na een jaar lang vragen over de jongen te hebben ontweken, gaf hij eindelijk toe dat Adonis van hem was.

En volgens TMZ heeft Drake Brussaux financieel gesteund; "… Achter de schermen, zijn vermeende baby-mama financieel ondersteunen tijdens en na haar zwangerschap …"

"Bronnen in de buurt van Drake vertellen ons dat de rapper de cheques heeft verlaagd om ervoor te zorgen dat Sophie Brussaux - de vrouw waarvan Pusha T beweert dat Drake een geheime zoon heeft - een comfortabel leven heeft. Er is ons verteld dat Drake Sophie steunt sinds ze gaf geboorte, en vlak daarvoor ook."

Het is niet bekend hoeveel Drake Sophie beta alt, de informatie wordt streng bewaakt. Volgens rapporten spaart hij kosten noch moeite als het om zijn zoon gaat. Hij heeft ooit een privéjet gecharterd voor Adonis en zijn moeder om hem tijdens de vakantie te bezoeken.

Het is veilig om te zeggen dat de kinderbijslag die hij beta alt geen deuk achterlaat op zijn forse bankrekening. Drake heeft een geschat vermogen van $200 miljoen dollar.

De Degrassi-aluin heeft het buitengewoon goed gedaan voor zichzelf. Afgezien van zijn zeer succesvolle muziekcarrière, is Drake ook zakelijk onderlegd. Het is gemakkelijk in te zien waarom sommige mensen aannamen dat Sophie alleen uit was op zijn geld.

Ze verdient haar eigen geld

Brussaux is niet alleen Drake's baby mama; de voormalige volwassen ster draaide haar carrière helemaal alleen. Ze is nu een schilder wiens werk te zien was op grote tentoonstellingen in Milaan, New York en Londen.

Ze heeft zeker naam gemaakt als beeldend kunstenaar. Sophie heeft portretten geschilderd van enkele bekende namen, waaronder Beyoncé en Leonardo DiCaprio. Ze leverde zelfs een op maat gemaakt portret van de paus aan het Vaticaan.

Een deel van het gedeelte over haar website luidt:

"Sophie Brussaux is een vrouw die haar eigen lot bepa alt. Ze is een kunstenaar, moeder, feministe, humanist en avonturier. Sophie Brussaux is meer dan de moeder van de eerstgeborene van een rapper en een kunstenaar die helder schildert, surrealistische portretten van andere beroemde mensen."

Het is duidelijk zodra je haar ontmoet, verrukt van gesprekken en ideeën voor het verleden, het heden en de toekomst.''

Brussaux was ook mede-oprichter van een non-profitorganisatie genaamd Arts Help. Het is een digitaal platform dat samenwerkt met grote instellingen om impactvolle projecten en programmering te ontwikkelen.

Billboard meldde: "In mei 2019 heeft UN-Habitat Global Advocate Brussaux en haar hele Arts Help-team bekroond voor hun gezamenlijke tentoonstelling "Icons With a Purpose" in het Toronto Design Exchange Museum, zoals te zien op haar Instagram."

Sophie's vermogen wordt niet vermeld, het is moeilijk om te bepalen hoeveel haar kunst binnenbrengt. Ze doet het schijnbaar goed en doet geen pijn voor geld, en fans kunnen alleen maar aannemen dat ze een vast inkomen heeft, maar er komt ook wat geld binnen voor Adonis.

Aanbevolen: