Jennifer Aniston heeft vreemde eetgewoonten als 'het niet haar dag is geweest

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston heeft vreemde eetgewoonten als 'het niet haar dag is geweest
Jennifer Aniston heeft vreemde eetgewoonten als 'het niet haar dag is geweest
Anonim

Al jaren vragen fans zich af wat Jen nu precies eet om jong te blijven. In werkelijkheid is Jennifer Aniston erg consistent met haar dieet en activiteit, zoals we in het volgende zullen onthullen.

Ze heeft echter wel een rare eetgewoonte… vooral als er stress bij komt kijken. Aniston heeft een bepaald junkfood waar ze naar op zoek is, maar de hoeveelheid ervan wreef veel fans op de verkeerde manier.

Jennifer Aniston had van jongs af aan sterke eetgewoonten

Veel gezond eten is een mentaliteit en een die bestaat uit sterke routines. Welnu, voor Aniston begon het volgen van een goed dieet al op jonge leeftijd, aangezien haar moeder erg veel at met gezond voedsel voor het avondeten.

Aniston gaf samen met Shape toe dat ze de tactiek van haar moeder destijds niet op prijs stelde. "Mijn moeder was een echte gezondheidsfanaat. Toen ik opgroeide, was het niet leuk om naar mijn huis te komen omdat het allemaal naar karton smakend voedsel was", vertelde Aniston aan Shape.

“Toen ik wegging, was mijn grote rebellie om mijn koelkast vol te zetten met eten dat smaak had – ik kocht alle ontbijtgranen die ik ooit wilde en andere rotzooi. Uiteindelijk begon ik me rot te voelen. Ik ging naar een voedingsdeskundige en realiseerde me dat mijn moeder me een plezier had gedaan. Ik nam me voor om bewust te zijn van wat ik in mijn lichaam stop.”

Tegenwoordig eet Aniston heel schoon, en haar favoriete ma altijd is meestal een salade. Tijdens haar tijd bij Friends eet de actrice tien jaar lang elke dag een Cobb-salade als lunch samen met Lisa Kudrow.

Net als iedereen wijkt Aniston af en toe af als ze gestrest is. Fans hadden echter niet echt begrip voor de manier waarop de actrice stress eet. Dit is waarom…

Stress-eten houdt in dat je op één chip knakt

Tijdens haar interview in de herfst van 2021 naast In Shape, waren alle fans aan het praten over een bepaald antwoord. Volgens Jen is haar tactiek als het gaat om stress-eten, het nemen van een hap van een enkele chip… niet een paar chips, een enkele.

"Een chip. Crunch, crunch, crunch."

Aniston zou uitleggen dat ze een grote zelfbeheersing heeft als het gaat om niet zo voedzame voedingsmiddelen: "Meestal. Daar ben ik goed in. Ik kan één M&M, één chip hebben. Ik weet het, dat is zo vervelend."

Een echt bizar antwoord, maar Jen gaf op zijn minst toe dat hij ook van een drankje of twee genoot, maar nogmaals, het kan niet zomaar een drankje zijn. "Een margarita - schoon, geen suiker - of een vuile martini. Ik heb maar twee tot drie drankjes, topjes, en ik doe niet aan exotisch. Als iemand vraagt: "Wil je een cranberry-kokos-komkommer-gekruid of hibiscus wat dan ook?" Nee, dat zou ik niet."

Naast goed eten, heeft Aniston de nadruk gelegd op andere manieren om haar algehele gezondheid te verbeteren.

Jennifer Aniston legt ook de nadruk op geestelijke gezondheid

Nu meer dan ooit tevoren staat geestelijke gezondheid op de voorgrond, en dat geldt ook voor Jennifer Aniston. De actrice legde veel nadruk op herstel, zoals het krijgen van de juiste hoeveelheid slaap. Bovendien verklaarde ze dat de pandemie haar mentale spel hielp door negatieve factoren in haar leven te elimineren.

"Mijn niveau van angst is afgenomen door het elimineren van het onnodige soort vet in het leven waarvan ik dacht dat het nodig was. Ook besef ik dat je niet iedereen tevreden kunt stellen. En wat heb je daaraan als je gewoon kleine stukjes van jezelf? Laten we proberen volledig te zijn wie we zijn, zodat we aan tafel kunnen komen."

Naast het verminderen van stress, traint Aniston ook zoveel mogelijk. Eenvoudige beweging is de sleutel voor de Friends-ster: "Ik probeer het. Ik had afgelopen herfst een blessure en ik kon alleen Pilates doen, wat ik absoluut geweldig vind. Maar ik miste dat soort zweet als je er gewoon voor ging. Ik ga terug naar mijn 15-15-15, dat is een rondje van 15 minuten, elliptisch rennen. En dan gewoon old school: ik kan mezelf achtervolgen in een sportschool. Ik heb beweging nodig, al is het maar 10 minuten per dag op een trampoline."

Op 53-jarige leeftijd blijft Jen rijpen als een goede wijn, chip voor chip.

Aanbevolen: