Inside Queen Elizabeth's bizarre eetgewoonten

Inhoudsopgave:

Inside Queen Elizabeth's bizarre eetgewoonten
Inside Queen Elizabeth's bizarre eetgewoonten
Anonim

Door de jaren heen zijn mensen gefascineerd door het leven van de Britse koninklijke familie, vooral door dat van koningin Elizabeth II. Fans waren zelfs bereid om geruchten te koesteren dat ze een fan was van Game of Thrones. Onlangs, met de aanwezigheid van de koningin op sociale media, hebben fans een glimp opgevangen van haar grappige persoonlijkheid die Netflix-hitserie The Crown niet lijkt te portretteren. Bovendien heeft Royal butler Grant Harrold zojuist wat meer "niet-normale" en "behoorlijk grappige" details onthuld over de eetgewoonten van de koningin.

Koningin Elizabeth heeft knoflook verboden in het koninklijk huis

Dit is geen nieuwe informatie voor fans van de koninklijke familie, maar je moet weten dat de koningin een hekel heeft aan knoflook. Op de vraag wat de koninklijke familie niet zal eten, zei Camilla Parker Bowles in een optreden op MasterChef Australia: "Ik zeg dit niet graag, maar knoflook. Knoflook is een no-no." Op de vraag of het verbod te wijten was aan koninklijke verlovingen, grapte ze: "Je moet altijd de knoflook laten liggen."

Ze zijn ook geen fan van uien, die volgens de voormalige koninklijke chef-kok Darren McGrady niet zijn verboden, maar "met mate worden gebruikt in een ma altijd". Hij voegde eraan toe dat koks "nooit iets kunnen serveren met knoflook of te veel uien."

De koningin heeft ook een no-pasta-regel in het paleis. Ze is naar verluidt geen fan van zetmeelrijk voedsel. Destijds was het een zorg onder de fans van Meghan Markle die wisten dat ze van goede pasta houdt. Maar goed, ze eet ze alleen op reis. "Als ik op reis ben, zal ik geen kans missen om geweldige pasta te proberen", zei ze ooit. "Ik kom elk jaar terug van vakantie met een voedselbaby, en ik heb haar Comida genoemd. Ik ga naar de set [van Suits] en ik heb zoiets van, 'Hé, Comida is hier, en ze schopt.''"

Een ander ding dat de koningin vermijdt, zijn eiwitten. Ze geeft zich echter over aan degenen met bruine schelpen. Ze vindt bruine eieren veel lekkerder. Ze geeft ook de voorkeur aan een verrassend eenvoudige ontbijtma altijd - "Wat Kellogg's cornflakes uit een plastic bakje, die ze zelf zou serveren. En wat Darjeeling-thee," zei McGrady. In het algemeen zei Harrold ook dat leden van de koninklijke familie "een zeer gezond dieet" hebben en houden van "heel traditioneel, gewoon huisgemaakt eten".

Koningin Elizabeth houdt van haar biefstuk een beetje anders…

Een doorbakken biefstuk is absoluut ongebruikelijk voor leden van de aristocratie. Maar dat is wat de koningin wil, en ze is nooit bereid om compromissen te sluiten over deze dingen. "De koningin houdt van goed doorbakken rundvlees, ze heeft dingen goed gedaan, wat interessant is", zei Harrold. "Ik merk dat in de wereld van de aristocratie dingen altijd een beetje medium of zeldzaam zijn, maar ze vindt het goed gedaan. [Toen ik dat hoorde], vond ik het best grappig, want dat is niet normaal voor de meeste mensen zoals zij. De meeste mensen houden van zeldzaam of lopen nog steeds een beetje."

Het is waarschijnlijk de reden waarom prins Philip niet met haar dineerde toen hij nog leefde. "Prins Philip heeft een veel breder gehemelte dan Hare Majesteit," zei McGrady. Hij beschreef de hertog van Edinburgh zelfs als iemand die 'leefde om te eten', in tegenstelling tot ZKH die 'eet om te leven'. De voormalige koninklijke chef-kok herinnerde zich zelfs dat prins Philip al zijn favoriete ma altijden probeerde wanneer de koningin weg was. "Toen de koningin weg was voor verlovingen, kon prins Philip al zijn eigen favoriete ingrediënten proeven", zei hij.

"Soms denk ik dat prins Philip er echt van genoot om alleen te eten." Blijkbaar was de langst dienende partner in de geschiedenis dol op "echt pittig eten" en genoot hij ook van koken voor zichzelf en de koningin. Hij specialiseerde zich in ontbijtma altijden, waaronder spek, eieren, worstjes en nieren. Voor het avondeten maakte hij "snelle, lichte hapjes voor het avondeten, waar hij en de koningin vaak van genieten nadat ze de bedienden voor de nacht hebben weggestuurd", zei McGrady.

Koningin Elizabeth eet bananen in tegenstelling tot anderen

McGrady onthulde ook dat de koningin niet altijd "van gouden borden eet met gouden messen en vorken". Ze eet prima op een plastic bak, net als de rest van ons. "Mensen zeggen altijd: 'O, de koningin moet van gouden borden eten met gouden messen en vorken.' Ja, soms… maar bij Balmoral at ze fruit uit een plastic gele Tupperware-doos', zei de voormalige koninklijke chef-kok. Ze eet bananen echter met mes en vork om te voorkomen dat ze er "als een aap" uitziet. Ze hakte ze in kleine hapklare stukjes

HRH is ook bijzonder over het eten van fruit en groenten tijdens hun respectievelijke seizoenen. "Je kunt in de zomer in Balmoral elke dag aardbeien naar de koningin sturen en ze zal nooit een woord zeggen," zei McGrady. "Probeer in januari aardbeien op het menu te zetten, en ze schrobt de lijn door en zegt: 'durf me geen genetisch gemodificeerde aardbeien te sturen.'"

Eén ding dat de koningin de hele dag zou eten, elke dag? De klassieke chocoladetaart van de koninklijke keuken. "De Chocolate Biscuit Cake is de enige cake die elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw terugkeert totdat het allemaal op is", vertelde McGrady. "Ze neemt elke dag een klein stukje tot er uiteindelijk maar één klein stukje is, maar dat moet je opsturen, ze wil de hele taart opeten."

Aanbevolen: