Friends' Reunion zou nooit hebben plaatsgevonden als deze acteur er niet was geweest

Inhoudsopgave:

Friends' Reunion zou nooit hebben plaatsgevonden als deze acteur er niet was geweest
Friends' Reunion zou nooit hebben plaatsgevonden als deze acteur er niet was geweest
Anonim

De Friends-reünie had misschien helemaal niet plaatsgevonden als een van de oorspronkelijke zes castleden er niet was geweest, die al heel vroeg enthousiast was over het project.

Beroemd waren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer slechts één keer in dezelfde kamer sinds de show in 2004 werd afgesloten. Dankzij producer Ben Winston kwamen de originele Friends weer bij elkaar voor een special van een uur. Maar daarvoor was een beetje hulp nodig van een van de mannen van de geliefde NBC-sitcom.

Dit was het eerste castlid van Friends dat meedeed aan de reünie

Winston nam eerst contact op met een van de oorspronkelijke vrienden om zijn hulp in te roepen om de andere vijf te overtuigen.

Schwimmer, die Ross Geller speelde en ook verschillende Friends-afleveringen had geregisseerd, was de eerste acteur die Winston benaderde. In een interview met The Sunday Times zei de producer dat er "geen leider [onder de cast] is, dat is wat geweldig is - maar ik zou zeggen dat Schwimmer absoluut het meest creatief bij de show betrokken is geweest. Hij was degene die ik als eerste moest overwinnen. Hij hoorde mijn ideeën en stond toen voor mij in.'

Winston ging toen naar Kudrow, die Phoebe Buffay speelde en meest recentelijk is verschenen in de queer-dramedy Feel Good. Ze maakte Cox en LeBlanc - Ross' zus Monica en Joey Tribbiani - enthousiast over de behandeling van de producer. Aniston, bekend van het spelen van Rachel Green, was de laatste acteur die erbij betrokken was.

Ondanks dat Aniston de laatste was die instemde met een reünie, was hij onder de indruk van Winstons visie voor de speciale aflevering waarin alle acteurs herenigd werden op Stage 24.

Hij is als een creatieve eenhoorn. Het werk dat hij in het veld gestoken heeft en hoe hij ons allemaal zo enthousiast en geïnspireerd heeft om ja te zeggen, heeft ons laten zien dat hij Friends beter kent dan wij allemaal samen', zei The Morning Show-ster over Winston.

Jennifer Aniston en David Schwimmer verrasten 'Friends'-fans met Crush Revelation

Tijdens de reünie die op 27 mei werd uitgezonden, waren Aniston en Schwimmer de hoofdrolspelers van een van de meest ongelooflijke BTS-onthullingen die teruggaat tot hun tijd in de show.

De twee acteurs gaven toe dat ze verliefd op elkaar waren. Ze channelden hun aantrekkingskracht op hun personages, waardoor Rachel en Ross die romantische energie kregen die de deal voor veel liefhebbers van de NBC-sitcom bezegelde.

De actrice bekende ook dat ze haar co-ster had verteld dat het een "bummer" zou zijn als ze hun eerste kus op de nationale televisie hadden.

Schwimmer voegde toe: "Ik bedoel, het eerste seizoen was ik erg verliefd op Jen. Op een gegeven moment waren we hard op elkaar aan het verpletteren. Maar het was alsof er twee schepen voorbijgingen omdat een van ons altijd in een relatie en we hebben die grens nooit overschreden. We respecteerden dat."

Aanbevolen: