Lamar Odom vertelt Khloe om een baby met hem te krijgen, niet Tristan

Inhoudsopgave:

Lamar Odom vertelt Khloe om een baby met hem te krijgen, niet Tristan
Lamar Odom vertelt Khloe om een baby met hem te krijgen, niet Tristan
Anonim

Het is jaren geleden dat Lamar Odom en Khloe Kardashian zijn gescheiden. De NBA-ster is echter nog niet klaar met smachten over zijn voormalige vrouw. Hij maakte onlangs furore toen hij toegaf dat hij Khloe zou hebben geholpen een tweede baby te krijgen als ze erom had gevraagd.

Eerder deze maand verraste Khloe fans door te onthullen dat ze een tweede kind verwacht via surrogaat met haar on-en-off vriendje, Tristan Thompson.

Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan vanwege de ontrouw van Tristan. Meest recentelijk gingen ze vorig jaar uit elkaar nadat bekend werd dat Tristan een kind verwekte bij een andere vrouw. Naar verluidt heeft hij de baby niet ontmoet, ondanks dat de baby bijna een jaar oud is.

Een vertegenwoordiger van Khloe bevestigde echter dat de draagmoeder zwanger werd kort voordat de realityster hoorde over het bedrog van Tristan. Het paar is nu uit elkaar en nauwelijks met elkaar te praten, behalve om hun 4-jarige dochter True te co-ouderen.

Lamar zegt dat Khloe hem om een baby had kunnen vragen

Bronnen zeggen dat Khloe geen plannen heeft om weer samen te komen met Tristan. Hoewel Khloe pas op de hoogte was van de nieuwe baby van Tristan nadat de draagmoeder was verwekt, waren fans nog steeds geschokt dat ze ervoor koos om nog een kind te krijgen met de basketballer, gezien hun geschiedenis.

Haar ex-man leek ook verrast toen hij op 26 juli werd benaderd door Page Six en hem vroeg hoe hij over Khloe's situatie dacht. "Oh, [Tristan] is weer betrapt op vals spelen? En ze gaan nog een baby krijgen?” hij antwoorde. "Daar had ze tegen me kunnen schreeuwen."

Maar Lamar bedroog Khloe meerdere keren tijdens hun huwelijk

Hoewel Lamar lijkt te denken dat hij een betere kandidaat zou zijn geweest om Khloe te helpen een kind te krijgen, delen de exen ook een gecompliceerde geschiedenis die wordt ontsierd door bedrog.

Khloe en Lamar begonnen in 2009 te daten nadat ze elkaar op een feestje hadden ontmoet, en slechts een maand later trouwden ze. De atleet zou naar verluidt Khloe echter meerdere keren hebben bedrogen tijdens hun relatie. Uiteindelijk vroeg ze in 2013 een echtscheiding aan. Het werd tijdelijk ingetrokken nadat Lamar een overdosis had genomen in een bordeel, zodat Khloe namens hem medische beslissingen kon nemen. Maar de scheiding werd in 2016 afgerond.

Lamar heeft spijt betuigd over het bedriegen van Khloe. "Het achtervolgt me nu dat ik [onze huwelijksgelofte niet heb nagekomen]", zei hij in februari.

Tristan heeft op dezelfde manier spijt betuigd voor het bedriegen van Khloe in het verleden, hoewel hij zijn fouten lijkt te blijven herhalen. Maar met berichten dat Khloe met een nieuw iemand uitgaat, heeft de oprichter van Good American misschien iemand gevonden die haar goed zal behandelen.

Aanbevolen: