Khloé Kardashian-fans denken dat ze 'vals spelen' Tristan terug zal nemen om een baby te krijgen

Khloé Kardashian-fans denken dat ze 'vals spelen' Tristan terug zal nemen om een baby te krijgen
Khloé Kardashian-fans denken dat ze 'vals spelen' Tristan terug zal nemen om een baby te krijgen
Anonim

Tristan Thompson heeft naar verluidt Khloé Kardashian - opnieuw bedrogen.

Volgens de Daily Mail verdwenen de Boston Celtics in een slaapkamer met drie vrouwen tijdens een Bel Air-verjaardagsfeestje - en kwamen ze 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Zijn laatste schandaal vond naar verluidt plaats op vrijdagavond – minder dan 24 uur nadat hij voor het eerst in twee maanden werd gefotografeerd met on-off vriendin Khloé en hun dochter True, drie.

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na Thompson, 30, partij capriolen.

De NBA-ster werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Tristan Thompson en Khloe Kardashian
Tristan Thompson en Khloe Kardashian

Een van de vrouwen die naar verluidt in de kamer met Tristan was, was een aspirant-zangeres.

Ze plaatste die avond een foto van het feest waarop ze te zien is dat ze een van de gratis joints vasthoudt die aan de gasten worden uitgedeeld.

De tweede was een Californisch meisje dat in de schoonheidsindustrie werkt.

De derde droeg naar verluidt een roze jurk.

Tristan Thompon en vrienden op feestje Instagram
Tristan Thompon en vrienden op feestje Instagram

Andere gasten bij de uitbundige bash, die werd gehouden om de verjaardag van bewaker Nessel "Chubbs'" Beezer te vieren, waren Drake, P Diddy, Rae Sremmurd-zanger Swae Lee en R&B-ster Chris Brown.

Tristan werd betrapt op het bedriegen van Khloé toen ze negen maanden zwanger was van hun dochter True. Sommige fans hebben gespeculeerd dat Khloé's verlangen naar nog een baby haar ertoe kan aanzetten hem opnieuw te vergeven.

"EEN EENS EEN CHEATER ALTIJD EEN CHEATER - maar het maakt Klowny niet uit. Ze wil nog een baby, "een duistere opmerking die online werd gelezen.

'Omdat True een gezin verdient', geeft Kong niets om zijn andere kind, toch', voegde een tweede eraan toe.

"Ik hoor de babyargumenten, maar het verbijstert me waarom ze hem niet aan de kant/privé doet zonder zichzelf publiekelijk met deze idioot te associëren… Het eindresultaat zou hetzelfde zijn," viel een derde in.

Kim Kardashian Tristan Thompson Khloé Kardashian
Kim Kardashian Tristan Thompson Khloé Kardashian

Ondertussen heeft het model, dat beweert dat ze een affaire had met NBA-ster Tristan Thompson, de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd.

Allred's aanwerving kwam nadat Thompson, 30, de machtige advocaat Marty Singer had ingehuurd (die ook met Kardashians werkt.)

De aanvaller van Boston Celtics ondernam juridische stappen tegen de 23-jarige Sydney Chase door haar een opzeggingsbrief te sturen.

Ondertussen beweerde model Sydney Chase tijdens een interview op No Jumper dat ze in januari contact had met Tristan.

Aanbevolen: