Hoeveel is Amber Heard en Johnny Depp's Tainted L.A. Penthouse waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Amber Heard en Johnny Depp's Tainted L.A. Penthouse waard?
Hoeveel is Amber Heard en Johnny Depp's Tainted L.A. Penthouse waard?
Anonim

We weten nog steeds niet helemaal zeker of de Johnny Depp en Amber Heard-saga helemaal klaar is. Wat we echter wel weten, is dat beide partijen verder gaan. Johnny Depp nam het initiatief en zette hun vorige penthouse op de markt.

Amber Heard ontvluchtte ook de scene in L. A. en verbleef twee uur in Yucca Valley, maar daar hebben we later meer over.

We zullen kijken voor hoeveel het oude penthouse wordt verkocht - samen met het verkennen van enkele van Depp's andere opmerkelijke aankopen onderweg, waaronder een heel Frans dorp dat miljoenen waard is.

Johnny Depp bezat ooit vijf appartementen uit hetzelfde gebouw in Eastern Columbia

Johnny Depp heeft een behoorlijk cv in zijn acteerleven, maar zijn vastgoedportefeuille kan even indrukwekkend zijn. Het komt niet vaak voor dat iemand een heel dorp bezit, we hebben het over de aankoop van Depp in Frankrijk, die de acteur te koop aanbood voor een hoge prijs van $ 55 miljoen.

Een herenhuis in Somerset in het VK, een eiland in de Bahama's en herenhuizen in de Hollywood Hills maken ook deel uit van zijn aankopen.

Tijdens zijn tijd bij Amber Heard brachten de twee het grootste deel van hun tijd door in L. A. in het Easter Columbia-gebouw. Volgens Forbes bezat Depp vóór de splitsing van Amber vijf andere eenheden. Hij deed de aankopen tussen 2007 en 2008 volgens gerechtelijke documenten. Depp zou besluiten om de eenheden gescheiden te houden, in plaats van ze te combineren tot één grote eenheid.

"Depp bezat vijf van de penthouses bovenop het iconische Eastern Columbia Building in het centrum van Los Angeles, maar na zijn scheiding in 2016 van Heard heeft hij ze allemaal op de lijst gezet en verkocht voor $ 12,78 miljoen," verklaarde Forbes.

Naast het te koop aanbieden van die units, zette Depp ook zijn bedorven penthouse neer - een waarin hij en Heard enkele niet zo prettige momenten deelden. Mensen onthulden het prijskaartje en laten we zeggen, ondanks zijn geschiedenis, de luxe onroerend goed zal niet goedkoop zijn.

Johnny Depp en Amber Heard's voormalige LA Penthouse stond genoteerd voor $ 1,7 miljoen

De bouw uit de jaren dertig wordt volgens People gewaardeerd tegen een behoorlijk hoog prijskaartje. Het wordt momenteel vermeld op $ 1,7 miljoen en wordt geleverd met behoorlijk wat functies.

"De residentie in het centrum van Los Angeles, gelegen op de top van het historische Eastern Columbia Building - waar de exen wonen gedurende een groot deel van hun huwelijk van 15 maanden - wordt verkocht voor $ 1,765 miljoen, kunnen MENSEN bevestigen. Het is een van de vijf eenheden die Depp in dezelfde toren bezat."

"Het appartement, dat meer dan 1.700 vierkante meter groot is en één slaapkamer en twee badkamers heeft, staat op de lijst van Ernie Carswell en Rick Tyberg van Douglas Elliman."

Zoutwater-spa, zen-studio en fitnesscentrum, het gebouw heeft het allemaal: "De bouw uit 1930 heeft hoge plafonds, een moderne keuken en een luxe primaire suite."

"Bewoners van het art-deco-monument kunnen ook genieten van voorzieningen, waaronder een zoutwaterzwembad op het dak, een spa, een fitnessruimte, een zonneterras, een zen-tuin en een conciërgeservice."

Zeker, Depp is van plan om dit pand in het verleden te behouden. Wat Amber Heard betreft, ze vluchtte na de rechtszaak ergens anders heen, weg van de schijnwerpers van LA.

Amber Heard vluchtte na het proces naar haar ontsnappingshuis

Amber Heard kocht het unieke pand in Yucca Valley in 2019 voor een prijskaartje van $ 570.000. Mirror, gelegen twee uur buiten L. A., meldde dat Heard dol is op de privacy die het huis met zich meebrengt.

“Amber brengt graag tijd door in de woestijn. Het is de enige plek waar ze weg kan van alles. Ze is echt verbonden met de artistieke gemeenschap daar, en voelt dat ze een echt uitje beleeft.”

“Joshua Tree zit vol met coole hipsters en het is gewoon haar scene. Ze kan er even helemaal tussenuit en het is een toevluchtsoord.”

Het huis draagt een enorm stuk land van 2.400 vierkante voet. De ware schoonheid is misschien wel de achtertuin, met een prachtig prieel op de berghelling.

Het v alt nog te bezien wat haar volgende zet zou kunnen zijn, maar het lijkt erop dat haar grootste focus ligt op stil liggen, tenminste totdat het stof is neergedaald.

Aanbevolen: