Johnny Depp kocht een verlaten dorp in St. Tropez, dit is hoeveel het vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Johnny Depp kocht een verlaten dorp in St. Tropez, dit is hoeveel het vandaag waard is
Johnny Depp kocht een verlaten dorp in St. Tropez, dit is hoeveel het vandaag waard is
Anonim

Frankrijk. Het land van de liefde, kaas, historie, champagne, wijn, verse baguettes en pittoreske dorpjes. Hoewel velen denken dat het de ideale locatie is voor een unieke en cultureel rijke vakantie, hebben welverdiende beroemdheden weelderige woningen gekocht om te ontspannen, weg van de drukke straten van Hollywood. Johnny Depp, de gewaardeerde Amerikaanse acteur en muzikant die onlangs de zaak wegens laster tegen zijn ex-vrouw Amber Heard won, heeft niet alleen een huis gekocht, maar een heel weelderig dorp in Frankrijk!

Het is geen verrassing dat hij zo'n aankoop zou doen, want hij staat bekend om zijn losbandige levensstijl. In zijn bloeitijd, waar hij midden in de stijgende bekendheid van Pirates of the Caribbean zat, gaf hij naar verluidt ongeveer $ 2 miljoen per maand uit. Hij bevond zich absoluut in de financiële positie om dit te doen, aangezien hij alleen al tussen 2003 en 2016 $ 650 miljoen verdiende, en vanaf 2022 een nettowaarde van $ 150 miljoen heeft.

De aankoop en wederverkoop van het dorp

Het dorp heet Plan De La Tour en ligt in de Provence, in het zuidoosten van Frankrijk, op slechts 24 km afstand van het zeer gewaardeerde, door beroemdheden overstroomde St Tropez. Het landgoed is 37 hectare groot en werd gebouwd in 1812. Depp deed deze forse aankoop in 2001, te midden van zijn opkomende populariteit en bekendheid vanwege zijn iconische rol als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean.

Kort na de aankoop besteedde hij ongeveer $ 10 miljoen aan renovaties van het dorp, waaronder de restauratie van de vintage gebouwen gebouwd van steen en hout. Samen met het restauratieproces heeft hij de kerk van het dorp afgebroken en omgevormd tot een pension!

Ondanks dat het het ideale huis is met alles wat men nodig heeft en meer, staat het Franse dorp momenteel te koop voor maar liefst $ 63 miljoen. Johnny Depp heeft het pand in 2015 voor het eerst op de markt gebracht bij Côte d'Azur Sotheby's International Re alty voor ongeveer $ 26 miljoen. Hij geloofde dat, voor de prijs die hij het kocht, naast het bedrag dat hij aan renovaties besteedde, deze aanbieding te laag geprijsd was voor zijn waarde. Het werd opnieuw aangeboden voor $ 55 miljoen in 2021 en staat vanaf nu, in 2022, genoteerd voor $ 63 miljoen. Het blijft onverkocht ondanks verschillende vragen van miljardairs.

Alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft

Afgezien van een weelderig, uitgestrekt huis versierd met vintage gebouwen en een rijke geschiedenis van de vroegere beschaving in oudere tijden, is er een veelvoud aan uitgaansgelegenheden in dit dorp. Omdat het dorp een uitgebreide hoeveelheid luxe voorzieningen heeft, vormt het een veelzijdige, resortachtige residentie in een idyllische, landelijke omgeving. Laten we eens kijken wat het dorp allemaal te bieden heeft!

  • Twee zwembaden
  • Privé restaurant genaamd Chez Marceline
  • Kunststudio
  • Zes totale pensions
  • 15 slaapkamers en 14 badkamers
  • Stadsplein met diverse eetgelegenheden
  • Een skatepark: Johnny Depp ontwierp en bouwde dit voor zijn zoon, Jack Depp
  • Volledig uitgeruste fitnessruimte
  • Een wijnkelder met Pirates of the Caribbean-thema

Johnny heeft dus niet alleen een vorstelijk, goed versierd huis in Frankrijk, maar hij bezit ook alle nabijgelegen faciliteiten om hobby's, plezier en rust na te streven. Dit is absoluut een huis dat Johnny Depp en zijn ex-partner van 14 jaar, de Franse actrice en zangeres, Vanessa Paradis, tevreden stelde vóór hun scheiding. Na hun splitsing besloot Johnny het dorp te koop aan te bieden, dat onverkocht blijft.

Waar woont Johnny Depp nu voornamelijk?

Ondanks dat hij eigenaar is van dit weelderige, volwaardige en gastvrije dorp in Frankrijk, woont Johnny voornamelijk in zijn huis in de Hollywood Hills. Dit is het huis dat hij in 1995 kocht voor $ 1,8 miljoen, en vanaf 2022 is het niet meer dan $ 10 miljoen waard. Het is een huis van 7.430 vierkante meter met 8 slaapkamers en 10 badkamers.

Depp heeft een vastgoedportefeuille van meer dan $ 100 miljoen verzameld. Afgezien van het bezit van het ongelooflijke Franse dorp, zijn hier zijn andere eigendommen:

  • Vijf LA penthouses: Depp verhuurde 4 van de 5 aan zijn familie en vrienden. Hij woonde in een van hen met zijn ex-vrouw, Amber Heard, tot hun hectische breuk, die hij vervolgens in 2016 te koop aanbood. In totaal zijn de huizen $ 19 miljoen waard.
  • Een paardenboerderij in Kentucky: hij kocht deze boerderij in eerste instantie in 1995 en verkocht hem in 2000 voor $ 1 miljoen. Hij leek van gedachten te zijn veranderd en kocht de boerderij vijf jaar daarna opnieuw voor $ 2 miljoen voor zijn overleden moeder, die in 2016 stierf. Dit is nogal lief, aangezien Kentucky zijn thuisstaat is waar zijn moeder hem opvoedde.
  • Een privé-eiland in de Bahama's genaamd Little Halls Pond Cay: hij kocht dit drie-toleiland voor $ 35 miljoen. Het is 45 hectare groot en hij kocht het voor 3,6 miljoen dollar. Hij had daar zijn tweede huwelijk met Amber Heard in 2015.
  • Een luxe jacht van 150 voet: het jacht heet Vajoliroja. De betekenis achter de naam is nogal zoet, omdat het is gemaakt van de eerste twee letters van zijn ex-vrouw Vanessa, zijn en zijn twee kinderen, Lily-Rose en Jacks' namen. Hij verkocht het in 2016 aan de beruchte schrijver achter de Harry Potter-romans, JK Rowling.

Wat vind je van het chique, grandioze dorp dat Johnny Depp probeert te verkopen?

Aanbevolen: