Wie is Shaquille O'Neals ex-vrouw Shaunie?

Inhoudsopgave:

Wie is Shaquille O'Neals ex-vrouw Shaunie?
Wie is Shaquille O'Neals ex-vrouw Shaunie?
Anonim

De meeste mensen herkennen Shaunie O'Neal van VH1's Basketball Wives. Ze kreeg bekendheid na haar huwelijk met NBA Hall of Famer Shaquille O'Neal. Het publiek heeft haar zien veranderen van de ex-vrouw van O'Neal naar een zakenmagnaat. Ze heeft het uitzonderlijk goed voor zichzelf gedaan, financieel. Hoewel ze een vermogen van $ 35 miljoen heeft vergaard, verbleekt het in vergelijking met het geschatte fortuin van $ 400 miljoen van haar ex. De maker van Basketball Wives is niet alleen een ondernemer, maar ook een acteur en filantroop.

Shaunie's connectie met Shaquille heeft ongetwijfeld een cruciale rol gespeeld in haar succes, maar ze reed niet op zijn vacht. Ze gebruikte haar beroemdheid om een imperium voor zichzelf op te bouwen.

Naast een hoofdrol in Basketball Wives, is ze ook uitvoerend producent van de show en franchise. Shaunie heeft professioneel en romantisch succes gevonden; de ster trouwde in 2022 met pastoor Keion Henderson.

Shaunie's leven veranderde na het trouwen met Shaquille

Toen Shaunie en Shaquille O'Neal elkaar ontmoetten, was ze een filmmarketeer, hij was de eerste atleet met wie ze ooit had gedate. De beroemde exen trouwden in 2002 tijdens een geheime ceremonie en gingen in 2009 hun eigen weg.

Hun huwelijk werd gekenmerkt door geruchten over ontrouw en delen van hun leven werden opgetekend op VH1's Basketball Wives. O'Neal geeft zichzelf nu de schuld van zijn scheiding van Shaunie.

Na haar splitsing van O'Neal, onthulde Shaunie aan PEOPLE: "Ik was bang om alleen te zijn en voor zoveel alleen verantwoordelijk te zijn… Het is een goed gevoel om te weten dat ik in staat ben om te geven mijn kinderen meer en een beter mens zijn om in de buurt te zijn." Ze voegde eraan toe: "Als je dingen eenmaal loslaat, maken ze je niet meer boos."

Ze verklaarde verder: "Ga jij maar, 'Ben ik gelukkig in een huis van meerdere miljoenen dollars, in alle auto's en heb ik aan het eind van de dag geen vrede van binnen'?"

Leven in de openbaarheid is geen sinecure, vreemden zagen haar leven in het openbaar uiteenvallen, maar ze pakte de stukken op en speelde de kaarten die ze had gekregen.

Shaunie is vandaag een zelfstandige ondernemer

Naast het bereiken van reality-tv-sterrendom, heeft Shaunie ook verschillende zakelijke ondernemingen nagestreefd. Ze lanceerde een schoenenlijn en had een cannabisbedrijf, het is echter onduidelijk of beide bedrijven nog steeds actief zijn. Shaunie en Pastor Keion zijn onlangs een samenwerking aangegaan met Looptify om Kesh te lanceren. Kesh is een athleisure-lijn die bestaat uit T-shirts, joggers en hoodies.

Hoewel de franchise bekend staat om het drama, de gevechten en de conflicten, heeft het ook de verschillende zakelijke ondernemingen van de cast beschreven. Desondanks hebben sommige kijkers de shows en Shaunie uitgeroepen voor "zwarte vrouwen in een negatief daglicht stellen".

Volgens Shaunie heeft ze hard gevochten om de ondernemersinspanningen van de vrouwen op te nemen. In haar verdediging heeft het publiek door de jaren heen de bedrijven van de cast leren kennen.

Ze vertelde Black Enterprise: "Je begrijpt niet hoeveel ik vecht voor het zakelijke deel. Omdat ik denk dat het overkomt omdat niemand dat echt wil zien. 'Dat is saai, of laat het aansluiten bij het drama "Nee, nee, dat zijn de zaken van iemand. We willen het drama niet. Als dat is wat je ogen op je bedrijf moet krijgen, is er iets mis."

Shaunie is nu getrouwd met dominee Keion Henderson

Shaunie heeft haar schijnbaar nog lang en gelukkig gevonden, de realityster trouwde met pastoor Keion Henderson tijdens een romantische buitenceremonie in Anguilla. Het paar dateerde twee jaar voorafgaand aan hun verloving. Ze zijn schijnbaar smoorverliefd, fans zijn blij om de ster geliefd en gelukkig te zien. Haar beroemde ex sprak zelfs lovend over Pastor Henderson en wenste de tortelduifjes het beste.

Shaunie en Shaq's relatie heeft een lange weg afgelegd, het duo heeft in der minne co-ouderschap gehad en staat op goede voet. Tijdens een optreden op de Pivot Podcast vertelde Shaquille over zijn scheiding van Shaunie. Hij onthulde: "Ik heb hier nog nooit over gesproken, en ik ben blij dat jullie het vroegen, want ik vind het niet erg om hierover te praten, maar ik was slecht. Ze was geweldig. Ze was het echt. Ik was het allemaal."

Hij voegde eraan toe: "Ze deed precies wat ze moest doen en gaf me prachtige kinderen, zorgde voor het huis, zorgde voor de zakelijke dingen. Ik was gewoon alles. Soms, als je veel verdient van zulke fouten, daar kun je niet echt van terugkomen. Ze was geweldig, dat was ze echt. Ik was het allemaal."

Hij legde uit: "Ze is nu gelukkig. Ze gaat trouwen met een fijne, jonge heer en ik ben blij voor haar."

Hoewel hij geen ontrouw toegaf, bevestigt dit enkele van de geruchten rond hun huwelijk. Shaunie lijkt nu romantisch, financieel en qua carrière op een goede plek te zijn. Fans kunnen niet gelukkiger zijn voor de ster.

Aanbevolen: