Nick Jonas vervangt Shaquille O'Neal in komende competitieserie

Inhoudsopgave:

Nick Jonas vervangt Shaquille O'Neal in komende competitieserie
Nick Jonas vervangt Shaquille O'Neal in komende competitieserie
Anonim

Vers van coachingervaring op The Voice, zal zanger Nick Jonas nu jurylid en "dansmaker" zijn bij de aankomende NBC-show Dancing with Myself. Hij zal de legendarische basketballer Shaquille O'Neal vervangen, die onlangs de serie verliet.

De vervanging was te wijten aan technische problemen die resulteerden in een vertraagde productie. De sets van de show zijn sindsdien gerepareerd en de productie begint later deze maand. Vanaf deze publicatie heeft O'Neal niet gesproken over wat hij van Jonas in de show vindt. Hij en de kunstenaar hebben echter altijd goede contacten gehad.

De "Jealous"-zanger was de seizoenen achttien en twintig als coach bij The Voice. Na zijn vertrek verving Ariana Grande hem voor seizoen eenentwintig, dat eindigde in december 2021.

Mediakanalen hebben al enkele maanden informatie over de juryleden en synopsis van de show gerapporteerd

In de serie zal een groep gewone mensen elke week strijden in tal van energieke dansuitdagingen die zijn ontworpen en gedemonstreerd door de makers van beroemdheden van de show, waaronder Jonas. De anderen zijn zangeres Shakira en actrice Liza Koshy. Camille Kostek zal de gastheer zijn.

Deadline bevestigde dat alle deelnemers geïsoleerd zouden worden in hun eigen pods, een korte tijd zouden hebben om de nieuwe routines te leren, hun unieke flair aan het nummer toe te voegen en vervolgens hun hart zouden uiten voor een live studiopubliek. De toeschouwers bepalen wie de winnaar wordt en er wordt een geldprijs uitgereikt.

Mensen vroegen zich af waarom Shaq werd gekozen als rechter om mee te beginnen

De meeste professionele atleten zouden niet betrokken zijn bij een onderneming waarbij dansen betrokken is. O'Neal heeft echter ook met muziek gedoken en heeft in de jaren tachtig en negentig meerdere studioalbums uitgebracht. Tegenwoordig gebruikt hij momenteel de artiestennaam Dj Diesel en heeft hij de afgelopen drie jaar op verschillende festivals opgetreden.

Zijn dansvideo's op sociale media waren echter wat de showproducenten won. O'Neal is zeer actief op sociale media, voornamelijk via Instagram en TikTok. Hij heeft ook deelgenomen aan verschillende TikTok-trends, waaronder zijn familieleden.

Vanaf nu is het niet bekend waardoor O'Neal moest stoppen met jureren. Hij blijft echter optreden onder de naam Dj Diesel en plaatste vorige week zelfs een video van zijn show in Minnesota. Hij zal ook optreden op het Governors Ball Music Festival op 10 juni en zal optreden in Rosarito, Mexico op 26 maart.

Producers bevestigden dat de repetities van Dancing with Myself achter de rug waren. Er zijn geen andere juryleden of presentatoren vervangen, en de nieuwe show heeft waarschijnlijk een officieel panel. Momenteel heeft NBC geen premièredatum aangekondigd.

Aanbevolen: