De echte manier waarop Emma Stone 15-pond spieren aanzette

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Emma Stone 15-pond spieren aanzette
De echte manier waarop Emma Stone 15-pond spieren aanzette
Anonim

Er is niet alleen de druk om te presteren, maar extra druk komt ook van de manier waarop je eruit ziet, vooral voor een bepaalde Hollywood-rol. Sommigen gedijen op dat aspect, neem Miles Teller die er fenomenaal uitzag voor zijn strandscène in Top Gun: Maverick. Niet alleen dat, maar in dezelfde film zag Tom Cruise er ook tijdloos uit.

Het was een andere weg voor Emma Stone tijdens haar reis in de film Battle of the Sexes. In haar vertolking van Billie Jean King werd de actrice gevraagd om 15 pond spiermassa aan te komen.

Laten we eens kijken hoe die reis verliep en welke obstakels Stone moest overwinnen.

Emma Stone was geen grote fitnessliefhebber tijdens haar eerdere dagen in Hollywood

In 2013 had Emma Stone een andere kijk op de wereld van gezondheid en fitness. Tijdens haar interview met Pop Sugar nam Stone een ontspannen benadering van gezond eten aan en verklaarde dat het prima was om te eten wat je maar wilde.

"Je bent een mens, je leeft een keer en het leven is geweldig, dus eet die verdomde roodfluwelen cupcake op."

Stone zou verder verklaren dat ze een hekel had aan Hollywood-diëten in het algemeen, gezien hoe beperkend ze waren: "Het is zoiets als: eet dit dieet, dat is een stuk kip ter grootte van een handpalm en wat bonen, en train twee uur per dag dag voor de rest van je leven."

Om eerlijk te zijn, zou Stone later in het interview onthullen dat ze een aantal gewoonten wilde veranderen, vooral voor haar gezondheid op de lange termijn. Desalniettemin was ze niet op zoek naar een trainer om in haar gezicht te schreeuwen… althans op dat moment.

"Als er niet iemand in mijn gezicht schreeuwt, dan heb ik er gewoon geen zin in. Pilates is het enige waar ik blij van word terwijl ik het doe. Maar afgezien daarvan krijg ik een slecht humeur om dingen boven mijn hoofd te tillen. Ik heb er een hekel aan. Maar het is belangrijk om het te doen voor mijn gezondheid, dus ik moet het meer doen."

Yup, dat veranderde allemaal… op weg naar de film, Battle of the Sexes. Emma Stone kreeg niet alleen een trainer, ze was ook twee keer per dag in de sportschool.

Emma Stone deed tweedaagse trainingen voor Battle Of The Sexes

Zoveel voor het niet nodig hebben van een trainer en Pilates-trainingen … Emma Stone onderging een behoorlijke verandering op weg naar Battle of the Sexes, samen met de beroemde Hollywood-trainer, Jason Walsh.

Het opbouwen van spieren was een enorme prioriteit voor Stone, die er extreem dun uitzag na La La Land. Een van de twee doelen was het verbeteren van de kracht van Stone, terwijl ze haar spieren opvulde met op hypertrofie gebaseerde trainingen.

"Ze deed twee trainingen per dag en deed 15 kilo magere spieren aan, ze werd een soort van vleeskop", zegt hij.

Stone hield van het krachtelement van haar trainingen en bereikte een deadlift van 185 pond! "Elke klant die ik heb gehad, inclusief Emma, vindt krachttraining verslavend", zegt hij.

De trainingen waren intens, en ze omvatten ook cardio-oefeningen zoals de slee trekken, samen met HIIT-werk.

Het was echter maar het halve werk om naar de sportschool te gaan, aangezien de rest van de nadruk lag op het eten en herstellen van Stone - een essentieel onderdeel van het opbouwen van spieren.

Emma Stone's dieet drastisch veranderd voor de film

Wat vooral moest veranderen, was het dieet van Emma Stone. Toen ze de film binnenkwam, zag ze er magerder uit dan ooit tevoren. Coach Jason Walsh wist bij de start dat dit van het grootste belang was als ze goede en kwalitatieve spieren wilde opbouwen.

“Emma was behoorlijk licht en had een heel klein, danserachtig lichaam”, vertelt Walsh aan de WHO.

“Ik wilde wat gewicht op haar leggen, wat spieren op haar. We hebben het dieetplan echt veranderd. Ze begon meer goede, gezonde calorieën binnen te krijgen. We begonnen te trainen om meer gewicht en spieren voor haar te krijgen, dus het was een beetje geloofwaardiger op het scherm, en ook voor haar geest en haar karakter.”

Met name eiwit werd veranderd en een tandje hoger gezet voor Stone, vooral om ervoor te zorgen dat het herstel optimaal was. Tot haar bronnen van herstel behoorde een grote eiwitshake na een training, samen met Griekse yoghurt als tussendoortje later op de avond.

Aanbevolen: