De echte manier waarop Jeff Bezos absoluut werd opgejaagd

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Jeff Bezos absoluut werd opgejaagd
De echte manier waarop Jeff Bezos absoluut werd opgejaagd
Anonim

Je lichaam transformeren is geen gemakkelijke taak. Heck, Zac Efron onthulde dat hij nooit op dezelfde manier op dieet zou gaan als tijdens zijn transformatie voor ' Baywatch '. Een andere acteur, 'Euphoria'-ster Jacob Elordi, was het ermee eens dat diëten niet leuk is, en hij houdt het liever bij leuk voedsel dat hem niet beperkt.

Als hij niet aan de ruimte denkt, lijkt Jeff Bezos zich op zijn minst een beetje zorgen te maken over zijn gezondheid, aangezien hij er tegenwoordig totaal anders uitziet.

We bekijken hoe hij veranderde en waarom een bepaalde aankoop het proces echt versnelde.

Hoe transformeerde Jeff Bezos zijn lichaam?

Als het gaat om de nieuwe look van Jeff Bezos, hebben fans uit alle hoeken verschillende meningen. Volgens een fan op Quora kan de transformatie misleidend zijn, vooral vanwege de hoeken waarop hij is vastgelegd op foto's.

"Je zou verbaasd zijn wat er kan worden gedaan met voedingsdeskundigen, sportschoenen en fatsoenlijke kleding. Dat laatste is cruciaal. Je kunt er echt gespierd uitzien als je kleding draagt die wat strakker v alt of goed bij je past. Jeff Bezos is 1.70 m. Op foto's kan hij er opgejaagd uitzien als hij de juiste houding heeft, de juiste hoek heeft en kleding die niet loshangt."

Andere meningen van fans bespreken het feit dat Bezos misschien ook het beste advies krijgt van de beste in zowel de voedings- als de fitnesswereld. Hij heeft waarschijnlijk de beste trainer die voor hem werkt, samen met het beste advies over wat hij in zijn lichaam zou moeten stoppen.

Hoewel dat in werkelijkheid slechts het halve werk is, aangezien Bezos dit plan nog steeds regelmatig moet volgen en niet mag afwijken, wat een stuk makkelijker gezegd dan gedaan is gezien zijn levensstijl.

Op het gebied van training tilt Bezos geen zware gewichten op, maar concentreert hij zich op gecontroleerde herhalingen met een hoog volume, wat hem op zijn beurt vult en spieren opbouwt.

Dus wat is zijn grootste geheim? Nou, het lijkt op aandacht voor detail, vooral als het gaat om zijn dieet.

Het veranderen van zijn eetgewoonten bleek de grootste verandering te zijn

Zelfs de broer van Jeff Bezos, Mark, werd volledig overrompeld door de internetmemes die de man achter Amazon lieten zien die er volledig uitzag. Mark herinnert zich dat zijn broer extreem dun was en eigenlijk at wat hij maar wilde.

Jeff heeft zelf onthuld dat voordat Amazon halverwege de jaren 90 werd gelanceerd, hij een heel blik Pillsbury-koekjes voor zichzelf zou opeten. Hij had gewoon echt geen verstand als het om voeding ging, hij concentreerde zich alleen op wat goed smaakte.

“Ik had in mijn leven nog nooit een voedingsetiket gelezen, ik was zo mager als een trein. Ik at wat ik lekker vond.”

Een groot deel van de verandering vond zeker plaats in 2017 toen Bezos 'Whole Foods' kocht. Rond die tijd begon hij er anders uit te zien. Zijn eetgewoonten zijn zeker veranderd, en het was een belangrijk leerpunt voor de miljardair.

Zelfs de CEO van Amazon Worldwide Consumer Jeff Wilke onthulde dat zijn gewoonten drastisch veranderden na de aankoop van 'Whole Foods'.

"Ik ontmoette een stel mensen aan de westkust die op een andere manier aten", vertelde Wilke aan medewerkers van Whole Foods. “En ze hebben mijn gezondheid veranderd. Ze veranderden de manier waarop ik over eten dacht. Ze veranderden de manier waarop ik dacht over het opvoeden van kinderen - en wat we ze zouden geven. En jij hebt hierin een pioniersrol gespeeld. Je hebt mensen ertoe aangezet om anders te gaan denken over wat ze binnenkrijgen en hoe ze hun dag beleven, wat best opmerkelijk is.”

De aankoop van 'whole food' hielp ook bij het veranderen van zijn perspectief

Het een kan echt niet zonder het ander. Zowel training als gewoonten en het dieet moeten op het juiste moment zijn om echt te veranderen. Bezos deed dat en zo blijkt achter de schermen, voor 'Whole Foods' oprichter John Mackey veranderde er na de aankoop niet veel. Dit is wat hij te zeggen had naast CNBC.

"Het is niet zo'n grote omschakeling geweest als je zou denken", zei hij op Freakonomics Radio. Als je vraagt hoe het is om eindelijk een baas te hebben, betekent dat je "de manier waarop de meeste bedrijven werken totaal verkeerd begrijpt", zei Mackey.

“Ik bedoel, ik heb altijd een baas gehad. Ik rapporteerde altijd aan de raad van bestuur van Whole Foods. Dus Whole Foods is aan het veranderen, niet omdat Amazon een heleboel dingen in onze strot propt, maar omdat ze veel dingen doen die we willen opnemen."

Heel surrealistisch om te bedenken dat het bedrijf in 1978 begon met $ 45.000, om in 2017 voor $ 13,7 miljard te worden gekocht.

Aanbevolen: