De echte manier waarop Brie Larson absoluut versnipperd blijft

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Brie Larson absoluut versnipperd blijft
De echte manier waarop Brie Larson absoluut versnipperd blijft
Anonim

Voor beide Captain Marvel-films werd Brie Larson extreem fit. Ze wordt echter niet alleen geschikt voor deze rollen. Larson is nu een regelmatige sportschool en fans vragen zich af hoe ze jaarlijks zo mager blijft. En oh, laten we niet vergeten dat ze een eenarmige pull-up kan doen…

We zullen kijken naar alles wat ze tegenwoordig in en buiten de sportschool doet.

Brie Larsons fitnessreis begon met wat harde liefde

De cast voor de rol van Captain Marvel veranderde het leven van Brie Larson op meer dan één manier. Natuurlijk verwierf ze bekendheid en wat extra miljoenen, maar de rol hielp ook haar levensstijl te veranderen.

Om bij de rol te passen, besloot Larson een fitnessreis van negen maanden te maken met een trainer. Het goede nieuws is dat ze nooit is gestopt.

Larson gaf toe dat hij veel vooruitgang zag, maar het ging niet gemakkelijk. De trainingen waren extreem zwaar en vaak barstte ze volledig in tranen uit.

"Ik heb vaak in de sportschool gesnikt", zegt ze lachend. "Mijn trainer zou zeggen: 'Oh, ze huilt weer.' Het is heel emotioneel als je iets heel kwetsbaars en rauws in je wakker maakt, en je leert ook dat het alleen voor jou is; er was niets voor mij om te bewijzen. Ik bewees het niet aan andere mensen in de sportschool. Ik bewees het zeker niet aan mijn trainer, omdat hij nooit volledig onder de indruk zou zijn; het is zijn taak om niet onder de indruk te zijn. Ik [was daar in de sportschool] voor mezelf.”

Larson zag ook een grote prestatieverbetering, met 400 pond op de heupstuwkracht, samen met 200 pond op de deadlift. Toen Larson alle vooruitgang zag, veranderde ze haar reis van negen maanden in een levensstijl.

Brie Larson ontwikkelde een passie voor training

Voordat ze haar Captain Marvel-rol kreeg, onthulde Larson dat ze geen typische sportschoolbezoeker was. In plaats daarvan, heel erg het tegenovergestelde. "Ik noemde mezelf liefkozend 'een introvert met astma' voordat ik Carol Danvers mocht spelen en ik begon te trainen uit pure paniek," zei ze.

Larson onthulde verder dat de rol haar levensstijl hielp veranderen, "Dat is een deel van de reden waarom het voor mij geen verrassing is dat dit personage naar buiten heeft kunnen weerklinken, omdat ze in de eerste plaats mijn leven heeft veranderd", voegde ze eraan toe. "Dus het lijkt me logisch dat ze ook andere levens kan veranderen."

Larson post meestal over trainingen, en ze onthulde zelfs dat voordat ze haar trainer zag, ze een mini-workout doet om zich voor te bereiden, dat is nu toewijding.

Het sportschoolgedeelte is natuurlijk maar het halve werk, Larson houdt zich heel strikt aan haar eetgewoonten. Larson consumeert dagelijks veel groen voedsel, samen met hoogwaardige eiwitten. Gezien de intensiteit en zwaarte van haar trainingen, moet ze haar lichaam goed herstellen en dit wordt gedaan met eiwitrijk voedsel.

Ze blijft tegenwoordig versnipperd en niet alleen vanwege haar rol. Een groot deel van haar consistentie heeft te maken met doelen.

Brie Larson verschuift constant haar doelen

"Als mensen zeggen: 'O, meisjes kunnen dat niet', dan wil ik het gewoon nog meer doen', zei ze. "Dus er waren deze keer enorme prestaties en ik heb gewoon het gevoel dat mijn lichaam hier steeds meer aan gewend raakt en steeds enthousiaster wordt."

Het is duidelijk dat Brie Larson manieren blijft vinden, zichzelf motiveert en zo'n mager lichaam behoudt.

Zoals blijkt uit haar Instagram-account, is ze niet tegen het proberen van verschillende trainingen of oefeningen. Ze plaatste onlangs verschillende video's, een waarin de Captain Marvel-ster probeerde te trainen met een paal.

Brie is ook niet bang om harde kernbewegingen uit te proberen, of het nu met een kettlebell is of met lichaamsgewicht om zichzelf op te tillen.

Wat het dieet betreft, lijkt Brie ook dingen te veranderen, door wat meer vet toe te voegen aan de rotatie. Waarschijnlijk volgt ze low carb, high protein en high fat. Ze prees onlangs een bedrijf voor hun pot amandelboter, iets dat lijners gewoonlijk consumeren bij een koolhydraatarm dieet.

We kunnen gerust zeggen dat wat Larson ook doet, het duidelijk werkt.

Aanbevolen: