Mooie reünie tussen Selena Gomez en Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Mooie reünie tussen Selena Gomez en Taylor Swift
Mooie reünie tussen Selena Gomez en Taylor Swift
Anonim

Als fans een artiest leuk vinden, investeren ze niet alleen in hun muziek. Ze beginnen om hun leven en geluk te geven, en dat geldt ook voor de vriendschap die ze behouden. En wanneer twee populaire artiesten een vriendschap hebben, zoals die van Selena Gomez en Taylor Swift, is het onmogelijk voor mensen om niet meer te weten te komen.

Taylor en Selena's prachtige band heeft jarenlang de harten van miljoenen fans verwarmd, en dat doet het nog steeds tot op de dag van vandaag. Onlangs brachten de twee zangers een heel speciale dag samen door, en het internet verloor het.

Ze zijn herenigd voor de 30e verjaardag van Selena Gomez

De twee popsterren hebben natuurlijk een heel druk leven, maar dat betekent niet dat ze geen tijd voor elkaar maken. Zeker bij belangrijke gelegenheden. En het 30e verjaardagsfeest van Selena Gomez is natuurlijk een heel speciale gelegenheid. Fans waren dolgelukkig toen ze zagen dat Taylor Swift de dag met Selena had doorgebracht, en de zangeres van "Lose You to Love Me" waardeerde haar aanwezigheid zeker.

Selena had er naar uitgekeken om deze mijlpaal te bereiken, en in tegenstelling tot zoveel beroemdheden is ze niet bang om op te groeien. "Ik heb geen idee wat ik moet verwachten", gaf ze toe. "Ouder worden is raar, maar ik vind het geweldig. En ik ontdek nieuwe dingen over mezelf. Eerlijk gezegd… ik geniet ervan om ouder te worden. Op naar 30."

Taylor Swift en Selena Gomez zijn al heel lang vrienden

Het is niet bepaald vreemd om te zien hoe Selena Gomez en Taylor Swift samen tijd doorbrengen. Ze kennen elkaar en zijn al heel lang vrienden. Maar naarmate ze ouder zijn geworden en meer privé met hun leven zijn geworden, hebben fans niet de kans gehad om ze zo veel met elkaar te zien omgaan als voorheen. Nu ze samen Selena's verjaardag vieren, kan iedereen gerust zijn dat hun vriendschap de tand des tijds heeft doorstaan. Door de jaren heen zijn de twee zangers veranderd en gegroeid, en hun band ook, maar dat betekent niet dat ze minder van elkaar houden.

In 2014 beschreef Taylor hun vriendschap als de langste die ze ooit heeft gehad en zei dat het waarschijnlijk hetzelfde was voor Selena. "Een lang leven is iets dat je echt heel kostbaar en zeldzaam kunt vinden in vriendschappen," zei ze, en ze kon niet meer gelijk hebben. "Als je leven verandert en je in deze echt vreemde wervelwind terechtkomt waarin je leven anders is dan wat andere mensen denken dat je leven is", vervolgde ze. "En je leven wordt becommentarieerd, en je leven is geschreven en gefictionaliseerd en zo. We hebben het allebei een beetje uitgehouden en erin gehangen door alle verschillende veranderingen die we hebben doorgemaakt."

Aanbevolen: