Bullet Train heeft een mooie met sterren bezaaide cast, maar wie is de rijkste?

Inhoudsopgave:

Bullet Train heeft een mooie met sterren bezaaide cast, maar wie is de rijkste?
Bullet Train heeft een mooie met sterren bezaaide cast, maar wie is de rijkste?
Anonim

Of je hem nu kent als een toegewijde vader, een buitengewone film of zelfs een Hollywood-criticus, het v alt niet te ontkennen dat Brad Pitt een begrip werd sinds zijn begin in Hollywood in 1987. Zijn uitgebreide acteercarrière heeft de acteur gezien transformeren in een breed scala aan karakters en persoonlijkheden met gemak. Sinds zijn scheiding van Angelina Jolie worstelt Pitt zowel in zijn persoonlijke als professionele leven. De acteur heeft zelfs gezegd dat hij op "de laatste etappe van zijn carrière" zit, omdat hij gelooft dat zijn volgende paar rollen zijn laatste zullen zijn.

Ondanks het verwoestende nieuws, zou Pitts volgende rol wel eens een van zijn grootste kunnen worden. Bij de aanstaande release van Bullet Train zal Pitt zich bij een enorm met sterren bezaaid ensemble voegen, waaronder Bad Bunny, Sandra Bullock en Michael Shannon voor een wilde reis waarbij de bestemming niet per se in de kaarten ligt. Maar wie van deze Hollywood-zware hitters is de rijkste? Laten we eens kijken naar de epische cast van Bullet Train gerangschikt op vermogen.

9 Zazie Beetz As Hornet

Op de negende plaats op de lijst hebben we de Duits-Amerikaanse actrice Zazie Beetz. Misschien wel het best bekend voor haar rol als Van in het FX-komedie-drama Atlanta, heeft de Emmy-winnende actrice een behoorlijk uitgebreide 11-jarige carrière ontwikkeld sinds haar debuut op het scherm in de zesde aflevering van de veelgeprezen Black Mirror. Andere opmerkelijke rollen van Beetz zijn onder meer Domino in Deadpool 2 uit 2018 en Sophie Dumond in Joker uit 2019. In Bullet Train speelt Beetz de rol van de Amerikaanse huurmoordenaar Hornet. Volgens All Famous Birthdays heeft de 31-jarige momenteel een vermogen van $ 1,5 miljoen.

8 Brian Tyree Henry As Lemon

Daarnaast hebben we nog een Atlanta-ster die onlangs in de schijnwerpers heeft gestaan voor zijn steeds populairder wordende rollen, Brian Tyree Henry. De 39-jarige acteur is vooral bekend van zijn hoofdrol als Alfred "Paper Boi" Miles in de vijfvoudig Emmy-winnende serie Atlanta. Onlangs maakte Tyree Henry deel uit van het Marvel Cinematic Universe door zijn rol als de allereerste openlijk homoseksuele superheld Phastos in Eternals in 2021. In Bullet Train speelt Tyree Henry de rol van de Britse huurmoordenaar Lemon. Volgens All Famous Birthdays heeft de getalenteerde acteur momenteel een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, waarmee hij op deze lijst staat met Atlanta-tegenspeler Beetz.

7 Joey King als de prins

Als volgende hebben we een gevestigde actrice die onlangs een belangrijke doorbraak in haar carrière heeft gevonden door haar hoofdrollen in series en speelfilms. Ondanks dat ze begon te acteren op de prille leeftijd van 4, begon Joey King veel aandacht te trekken door haar hoofdrol als Elle in Netflix' tienerfilmserie The Kissing Booth. Na haar Netflix-succes, ging King de hoofdrol spelen in de misdaaddramaserie The Act, die het waargebeurde verhaal van Gypsy Rose Blanchard vertelde. In Bullet Train speelt King de rol van de Britse huurmoordenaar The Prince. Tijdens haar 18-jarige carrière vergaarde King een nettowaarde van $ 4 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

6 Logan Lerman als de zoon

Daarna hebben we misschien een van de beroemdste hartenbrekers van zijn generatie, Logan Lerman. Het meest bekend om zijn rol als de literaire halfgod Percy Jackson in de Percy Jackson-filmreeks, ontwikkelde Lerman een behoorlijk uitgebreide acteercarrière gedurende zijn 22 jaar op het scherm. Andere opmerkelijke rollen van de acteur zijn Charlie in het tienerdrama The Perks Of Being A Wallflower en Jonah Heidelbaum in Amazon Prime's Hunters, waar hij samen met acteerlegende Al Pacino speelde. In Bullet Train vertolkt Lerman de rol van The Son. Volgens Celebrity Net Worth heeft Lerman momenteel een nettowaarde van $ 8 miljoen, waardoor hij zesde op de lijst staat.

5 Michael Shannon als de witte dood

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we een doorgewinterde acteur die gewend is om op te treden in met sterren bezaaide ensembles, Michael Shannon. De 47-jarige acteur is vooral bekend van rollen als Bobby Andes in Nocturnal Animals en John Givings in Revolutionary Road, beide genomineerd voor een Oscar voor beste bijrol. In Bullet Train portretteert Shannon de grote slechterik van de film, The White Death. Volgens Celebrity Net Worth heeft Shannon een nettowaarde van $ 8 miljoen vergaard, waardoor hij samen met Lerman op de lijst staat.

4 Aaron Taylor Johnson As Tangerine

Daarna hebben we nog een beroemde tienerhartenbreker van zijn generatie, Aaron Taylor Johnson. De 32-jarige Britse acteur werd in 2008 voor het eerst beroemd door zijn leidende droombootrol als Robbie in de Britse tienerkomedie Angus, Thongs, And Perfect Snogging. Na zijn tienersucces ging Taylor Johnson een veel actiever carrièrepad af door zijn superheldenrollen als Dave Lizewski in de Kickass-serie en Pietro Maximoff in Avengers: Age Of Ultron. In Bullet Train speelt Taylor Johnson de rol van de Britse huurmoordenaar Tangerine. Volgens Celebrity Net Worth heeft de acteur momenteel een nettowaarde van $ 16 miljoen.

3 Slecht konijntje als de wolf

Als we verder gaan naar de top drie van rijkste castleden op de lijst, hebben we de Puerto Ricaanse reggaetonsensatie, Bad Bunny op nummer drie. De Grammy-winnende muzikant verwierf voor het eerst wereldwijde bekendheid door zijn samenwerking met Cardi B en J Balvin in het nummer 1-hit "I Like It". Sindsdien is hij wereldwijd een symbool geworden van de hedendaagse Latin-muziek. Zijn rol als de Mexicaanse moordenaar, The Wolf, in Bullet Train zal zijn allereerste grote filmrol markeren nadat hij eerder in Narcos: Mexico was verschenen als Arturo "Kitty" Páez. Volgens Celebrity Net Worth heeft de getalenteerde artiest momenteel een nettowaarde van $ 18 miljoen.

2 Sandra Bullock als Maria Beetle

Op de tweede plaats en net de titel van het rijkste castlid misgelopen, is acteerlegende Sandra Bullock. Gedurende haar intensieve 35-jarige carrière is de 58-jarige actrice gekroond tot de ontvanger van verschillende onderscheidingen in haar branche, zoals een Golden Globe, Screen Actors Guild Award en zelfs een Academy Award. In Bullet Train speelt Bullock de rol van handler Maria Beetle. Volgens Celebrity Net Worth heeft de getalenteerde actrice momenteel een indrukwekkend vermogen van $ 250 miljoen.

1 Brad Pitt als lieveheersbeestje

En eindelijk als eerste binnenkomen en de titel van het rijkste Bullet Train-castlid aannemen, is de hartenbreker en Hollywood-icoon van OG, Brad Pitt. Net als Bullock heeft Pitt een voorname en gerenommeerde acteercarrière ontwikkeld sinds zijn begin in 1987. Sindsdien heeft de 58-jarige acteur verschillende acteerprijzen ontvangen, zoals 2 Academy Awards, 1 BAFTA en 2 Golden Globe Awards. In Bullet Train speelt Pitt de hoofdrol van Ladybug, om wie de film draait. Volgens Celebrity Net Worth heeft de doorgewinterde acteur momenteel maar liefst $ 300 miljoen.

Aanbevolen: