Wat is er echt gebeurd tussen Selena Gomez en Taylor Lautner?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Selena Gomez en Taylor Lautner?
Wat is er echt gebeurd tussen Selena Gomez en Taylor Lautner?
Anonim

Het was geweldig om te zien hoe Selena Gomez de afgelopen jaren slaagde. Hoewel we geheimen hebben geleerd over de relatie van Selena en Justin Bieber, weten we dat de zangeres en actrice het nu heel goed doet. Selena's muziek varieert van emotionele, ontroerende nummers als 'Lose You to Love Me' en vermakelijke hits als 'It Ain't Me'. En Selena maakte indruk op fans toen ze speelde in Hulu's Only Murders In The Building met Martin Short en Steve Martin.

Hoewel we graag zien wat de ster van plan is, ook wanneer ze haar haar verft, kunnen we ook niet anders dan in haar liefdesleven duiken. Selena Gomez is altijd uitgegaan met andere beroemdheden, van Zedd tot The Weeknd en Niall Horan. Maar niet iedereen weet dat Selena ooit met Twilight-ster Taylor Lautner uitging. Blijf lezen om erachter te komen wat er is gebeurd tussen Selena Gomez en Taylor Lautner.

Selena Gomez en Taylor Lautner's breuk

We herinneren ons allemaal de relatie van Selena Gomez en The Weeknd, omdat we allemaal vastzaten aan verhalen en foto's van het voormalige stel, dat zo gelukkig leek toen ze samen waren. En hoewel het lijkt alsof Selena Gomez nu single is, wordt ze vaak gelinkt aan andere celebs.

Er zijn veel redenen waarom koppels uit elkaar gaan, zelfs als ze helemaal verliefd zijn en alles er aan de buitenkant perfect uitziet. De kans is groot dat velen van ons het probleem "juiste persoon, maar op het verkeerde moment" hebben ervaren, waarbij we het uitmaken met een partner omdat we onze geboorteplaats verlaten om te studeren, of verhuizen voor een nieuwe baan, of het te druk hebben voor een serieuze relatie.

Natuurlijk, als er twee beroemdheden bij betrokken zijn, lijkt het alsof de dingen veel gecompliceerder worden. Lainey Gossip deed verslag van de breuk van Taylor en Selena en zei dat toen de twee in 2009 uit elkaar gingen, ze allebei in Vancouver aan het filmen waren. Ze zouden samen rondhangen, maar Taylor zou Selena hebben geghost en uit Vancouver zijn gevlogen zonder haar zelfs maar te vertellen dat hij geen tijd met haar kon doorbrengen.

Lainey Gossip zei dat Summit en de vader van Taylor Lautner dachten dat het het beste was als hij vrijgezel bleef, zodat hij het in Hollywood kon blijven maken en hij niet zou worden afgeleid door een vriendin.

Het klinkt alsof het te moeilijk was voor Taylor Lautner en Selena Gomez om te blijven daten, omdat ze allebei zo beroemd zijn. Selena zei in een interview met Seventeen: "We zouden gaan lunchen en dineren, maar ik wist dat paparazzi hem volgden en ik had paparazzi die mij volgden. Dus we wilden letterlijk gewoon rondhangen, bowlen en zo, en het ging een beetje te ver, denk ik. Mensen werden een beetje gek van ons."

Volgens Us Weekly gingen Taylor Lautner en Selena Gomez niet lang met elkaar uit toen ze in 2009 samen waren. Taylor Lautner begon toen Taylor Swift te zien.

Selena Gomez's andere relaties

Terwijl fans hebben gemerkt dat Selena Gomez en Taylor Swift allebei met Taylor Lautner zijn uitgegaan, hebben ze ook allebei een relatie gehad met een andere Jonas Brother. Het lijkt alsof ze geen kwaad bloed hebben over het delen van een ex in Taylor Lautner, en hun vriendschap lijkt altijd supersterk te zijn geweest.

Volgens Elle legde Selena in 2017 aan KIIS FM UK uit dat Taylor Swift Joe Jonas zag toen ze Nick Jonas zag. Selena zei: "We hebben echt samen met de Jonas Brothers gedatet! Het was hysterisch. Het was geweldig, want zij was het meisje met het grote krullende haar en alle armbanden en de cowboylaarzen. En ik was zeker in opkomst, en wij gewoon geklikt. Het was het beste wat we uit die relaties hebben gehaald."

Het is interessant dat Taylor Swift en Selena Gomez zulke goede vrienden zijn geweest, omdat ze allebei heel eerlijke en ontroerende liedjes hebben over verliefd worden en het doormaken van een relatiebreuk. Ze lijken ook allebei wat wijsheid te hebben over liefde.

In Selena Gomez's cover-interview voor Vogue Australia sprak de zangeres en actrice over het vinden van meer zelfvertrouwen naarmate ze ouder wordt. Volgens USA Today had Selena het over ongelukkig zijn in de liefde. De ster zei: "Ik denk dat de meeste van mijn ervaringen in relaties vervloekt zijn. Ik ben veel te jong geweest om aan bepaalde dingen te worden blootgesteld toen ik een relatie had."

Hoewel het altijd triest is als een relatie eindigt, of wanneer twee mensen kort samen zijn en niet eindigen in een volledige, serieuze romance, lijkt het erop dat Selena Gomez en Taylor Lautner het vandaag geweldig doen. Taylor Lautner heeft momenteel een relatie met Tay Dome en fans kunnen veel blije foto's van het paar zien op het Instagram-account van de acteur.

Aanbevolen: