Werden FKA Twigs & Dua Lipa gevangen in een liefdesdriehoek? Hier zijn de details

Inhoudsopgave:

Werden FKA Twigs & Dua Lipa gevangen in een liefdesdriehoek? Hier zijn de details
Werden FKA Twigs & Dua Lipa gevangen in een liefdesdriehoek? Hier zijn de details
Anonim

De 'Levitating'-zangeres, Dua Lipa, schokte fans toen ze verstrikt raakte in een mysterieuze liefdesdriehoek met Netflix-ster Arón Piper en collega-zangeres FKA twigs. De popster 'Nieuwe regels' zorgde voor romantiekgeruchten toen ze werd gefilmd terwijl ze in een nachtclub in Madrid met acteur Arón Piper aan het schuren was, maar slechts een dag later uploadde Twigs een video waarin ze de Elite-acteur hartstochtelijk kuste.

Twitterfans spraken hun schok uit over de rommelige situatie, sommigen kozen partij en sommigen speculeerden dat het slechts een publiciteitsstunt is om de nieuwe single van de twee dames, "Why Don't You Love Me", te pluggen.

8 Een heel wie is wie? Van Liefde Driehoeken

Aaron Piper
Aaron Piper

26-jarige Dua Lipa, werd beroemd met haar single "New Rules" in 2017, en is nu het gezicht van de hedendaagse popmuziek, met hits als "Levitating", "Don't Start Now ", en "Cold Heart" met Elton John. Tegenwoordig verkoopt ze stadions uit, mensen verklaren de ster tot een ongelooflijke artiest en definiëren "Future Nostalgia" echt.

FKA Twigs, 34, is een Engelse zangeres die haar carrière begon toen ze 17 was als danseres. Ze maakte haar muzikale debuut in 2012 met "EP1". De electro-R&B-zanger heeft zojuist een nieuwe mixtape uitgebracht, "Caprisongs".

Nu, de man in het midden van dit alles, Arón Piper. Piper, 25, is vooral bekend van zijn rol als de sympathieke Ander Munoz in de Netflix-serie Elite. Hij acteert al bijna tien jaar in films die zich afspelen in zijn huis in Madrid.

7 Waar is het allemaal begonnen?

Afbeelding
Afbeelding

Het begon allemaal in juni, toen een TikTok werd gepost van Dua Lipa en Arón Piper die dansen (echt dansen), in elkaars oren fluisteren en lachen vanuit een nachtclub in Madrid. Nog geen volledige dag later, de volgende ochtend, plaatste FKA Twigs haar eigen TikTok.

De video toonde haar en de populaire acteur bezig met een stomende zoensessie op een strand.

Heeft Arón de club verlaten en is hij meteen gaan vrijen met een ander meisje op het strand? Probeerde Twigs Dua en Arón uit te dagen voor de TikTok die hun capriolen vastlegde door een oude video te posten die ze had opgeslagen?

6 De reacties van de fans

Dua Lipa, Aron Piper, FKA Twigs
Dua Lipa, Aron Piper, FKA Twigs

Fans verspreid via TikTok en Twitter werden gek. Sommige fans steunden Dua meteen en zeiden dat ze blij waren dat ze weer naar buiten kwam. Sommige fans zijn erg in de war over het feit dat deze actie erg vreemd is voor Twigs. Hoewel beide meisjes heel open zijn over hun leven en relaties, is Piper meestal erg privé. Dit leidde ertoe dat andere fans onmiddellijk speculeerden dat het allemaal slechts een publiciteitstruc was om een nieuwe single te promoten, misschien een met Piper in de muziekvideo, of gewoon helemaal gevangen tussen het drama.

5 Hoe zit het met FKA Twigs Boyfriend?

FKA Twigs & Matty Healy
FKA Twigs & Matty Healy

Twigs en de frontman van 1975, Matty Healy, werden naar verluidt smoorverliefd tijdens de afsluiting van 2020 in het VK. Het stel bracht het grootste deel van de lockdown samen door met het maken van muziek en leek erg gelukkig te zijn. Fans waren verbluft door de nieuwe kussende beelden, omdat Healy in maart bevestigde dat het paar nog steeds samen was.

Slechts een week nadat TikTok werd uitgebracht, beweerde een bron dat het paar uit elkaar ging vanwege "conflicterende werkschema's", maar het paar heeft geen commentaar gegeven op de kwestie.

4 Dua Lipa is onlangs vrijgezel

Dua Lipa, Andrew Hadido
Dua Lipa, Andrew Hadido

Dua Lipa had twee en een half jaar een relatie met het 22-jarige model, Anwar Hadid. In december 2021 meldden bronnen dat het stel problemen had vanwege tegenstrijdige werkschema's en dat de twee zo veel reisden en weinig tijd voor elkaar hadden. In januari 2022 werd bevestigd dat de twee "voorlopig hun eigen weg gaan".

De video met Piper was een van de eerste waarnemingen van Dua met een nieuwe jongen sinds de breuk, zes maanden eerder, dus fans applaudisseerden en feliciteerden de zangeres dat hij weer naar buiten was gekomen.

3 De vriendschap tussen Dua Lipa & FKA Twigs

Dua Lipa, FKA Takjes
Dua Lipa, FKA Takjes

Wisten de meisjes dat Arón Piper stomend met elkaar omging? Nu hebben de twee zangers in het verleden samengewerkt. In de herfst van 2020 organiseerde Lipa een met sterren bezaaid livestreamconcert genaamd Studio 2054. Het virtuele evenement bevatte optredens van Elton John, Bad Bunny, Miley Cyrus, Kylie Minogue, Angèle, J Balvin en Madonna. Lipa zei dat zij en Twigs elkaar kenden via gemeenschappelijke vrienden en samen aan een samenwerking werkten, die tijdens deze livestream werd geplaagd, maar er is nooit iets van terechtgekomen.

2 Hun nieuwe single Why Don't You Love Me

Dua Lipa, FKA Takjes
Dua Lipa, FKA Takjes

De single die er nooit kwam, is misschien eindelijk hier? Nadat de twee in 2020 samen optraden, wilden fans dolgraag dat deze nieuwe single zou worden uitgebracht, maar naarmate de tijd verstreek, werd onthuld dat toen ze de teaser uitvoerden, het hele nummer nog niet klaar was en dat pas over een jaar zou zijn..

In januari, toen Twigs haar nieuwe mixtape promootte, beweerde ze in een interview met Zane Lowe dat het eraan zat te komen. De zangeres verklaarde: "Eerlijk gezegd is er geen reden waarom Dua Lipa en ik niet klaar zijn met 'Why Don't You Love Me'. Ik ben druk bezig geweest met het maken van mijn mixtape, maar misschien zal ik Dua bellen. Misschien is het iets dat we moeten doen - ja, we zullen het doen. Ja, we zullen het doen. We zullen het doen."

Terwijl dit interview in januari was, werd er daarna ook niets bevestigd, geen tijdlijn van een release of zo.

1 Is het allemaal een publiciteitsstunt?

Afbeelding
Afbeelding

Nu deze "Do not Start Now"-situatie aan het licht komt, zijn fans er bijna van overtuigd dat deze liefdesdriehoek helemaal voor publiciteit is. Fans denken dat de single snel moet komen, en deze driehoek is om het te promoten, en mogelijk een videoclip met Arón Piper. Dus, is dit een liefdesdriehoek, of gewoon een heel slimme manier om de eindelijk voltooide samenwerking tussen deze getalenteerde popsterren te plagen? Misschien met een muziekvideo in "The Boy Is Mine"-stijl met in de hoofdrol Arón Piper?

Er is nog niets bevestigd, noch heeft iemand commentaar gegeven op de situatie van de liefdesdriehoek.

Aanbevolen: