Komt er een 'Fast & Furious 10 & 11'? Vin Diesel zegt ja & Dit zijn de details

Inhoudsopgave:

Komt er een 'Fast & Furious 10 & 11'? Vin Diesel zegt ja & Dit zijn de details
Komt er een 'Fast & Furious 10 & 11'? Vin Diesel zegt ja & Dit zijn de details
Anonim

We zijn nu gezegend genoeg om nog een Fast and Furious film in de bioscoop te zien. De film zelf beschrijft de poging van de familie om te voorkomen dat Jakob (John Cena), de lang verloren gewaande broer van Dominic Toretto (Vin Diesel), een wereldschokkende misdaad beraamt. Tot dit schrijven is Fast & Furious 9 een van 's werelds meest winstgevende films van het jaar geworden, het opnemen tegen Godzilla vs. Kong en A Quiet Place Part II.

Niet al te lang nadat F9 in première ging, liet Vin Diesel enkele sappige details los over wat de toekomst biedt voor de franchise. Volgens de filmster komen er een Fast and Furious 10 en 11 als de twee laatste afleveringen van The Fast Saga-franchise. Dus, wat kunnen we van hen verwachten? Hier is alles wat we weten over de aankomende films.

SPOILER ALERT WAARSCHUWING: Dit artikel bevat enkele SPOILERS

10 Er zijn twee projecten in de maak

Zoals hierboven vermeld, zullen er nog twee Fast & Furious-films in de maak zijn. Fast 9 is momenteel het eerste deel van The Fast Saga-serie en de tiende langspeelfilm die in het algemeen in de franchise is uitgebracht. Hoewel zonder titel, bevestigde de acteur ook dat het een tweedelige franchisefinale zal zijn om het uitgezonden verhaal te splitsen.

9 De tweedelige franchise-finale begint met filmen in januari 2022

Ja, het is bevestigd. In een recent interview met Matthew Hoffman van Regal, zei Vin Diesel, die de titulaire held Dominic Toretto speelt, dat hij "Fast 10 Part 1 en Part 2, de finale van de saga, in januari (2022) zal doen." De aankondiging kwam niet als een verrassing voor de fans, gezien het enorme succes van Fast 9 en hoeveel geld de film heeft verdiend voor Universal.

8 Justin Lin zal de projecten leiden

Wat Fast & Furious 9 zo speciaal maakt, is de terugkeer van Justin Lin naar de familie. De regisseur stond aan het hoofd van Fast & Furious: Tokyo Drift, 4, 5 en 6 voordat hij het project verliet toen werd onthuld dat Han Lue (Sung Kang) dood was voordat de franchise zijn personage nieuw leven inblies in Fast 9. In de film werd het oude familielid dood geacht na een dodelijk auto-ongeluk aan het einde van Tokyo Drift.

7 We zullen meer zien van Cardi B

De fans waren verrast toen Cardi B (Leysa) de boel redt door Dom te redden van Interpol. De rapper van Dominicaanse afkomst wordt een deel van de familie en zal terugkeren voor een belangrijkere rol in de komende twee films.

"We zijn erg enthousiast om haar personage te ontwikkelen en uit te breiden naar de finale", vertelde Vin Diesel aan Entertainment Tonight over wat er in het verschiet ligt voor het personage van de rapkoningin.

6 Luke Hobbs & Deckard Shaw kunnen hun comeback maken

Het is een tijdje geleden dat we Luke Hobss (Dwayne 'The Rock' Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) zagen in de hoofdfilms van Fast & Furious, naast hun Hobbs & Shaw spin-off.

Nu de Saga ten einde loopt, is het niet onmogelijk om te denken dat we een uitgebreidere karakterontwikkelingsboog voor deze figuren zullen zien. In de mid-credits-reeks van de film wordt Shaw gezien die een tas slaat en een man ondervraagt voordat een bekend gezicht, Han, op de deur verschijnt. Dit zou de comeback van Shaw naar de hoofdfilms kunnen lokken.

5 Er zou een 'Fast &Furious'-musical in de maak kunnen zijn

Hoewel er geen officiële woorden van Universal zijn, zei acteur Vin Diesel dat hij altijd in is voor een Broadway-vertolking van Fast & Furious mocht het aanbod op tafel komen. De acteur is zelf enigszins een muzikant en heeft de afgelopen twee jaar twee tropische house-aangedreven singles uitgebracht.

"Nou, ik sta te popelen om een musical te doen… ik heb mijn hele leven al een musical willen doen", vertelde de acteur aan Kelly Clarkson nadat de presentator hem had gevraagd of hij mee wilde doen aan een musical versie van de franchise.

4 Het karakter van Paul Walker brengen is een 'mogelijkheid', zegt regisseur

Interessant is dat de regisseur ook heeft gezinspeeld op de terugkeer van Brian O'Conner voor de laatste twee delen, die werd gespeeld door Paul Walker tot Fast & Furious 7 vóór de tragische dood van de acteur in 2013. In de bovengenoemde film, Universal schakelde Walkers broers Cody en Caleb in om de gelijkenis van de acteur op het scherm na te bootsen door middel van CGI-technologie.

Het is duidelijk dat Paul en zijn personage Brian de ziel en het hart zijn van hoe we vooruit zijn gegaan. Hem terugbrengen is iets waar ik elke dag aan denk. Nu we het einde van de franchise naderen, is het een gesprek dat ik ik heb', zei de regisseur in een interview.

3 Hoe snel 10 gerechtigheid zal brengen voor Han

Zoals eerder vermeld, wordt Shaw halverwege de aftiteling verrast als hij hoort dat Han, de man die hij dacht te hebben vermoord in Tokyo Drift, gezond en wel leeft. Met Justin Lin in de regiestoel, zouden we zeker kunnen zien dat Han de gerechtigheid krijgt die hij verdient.

"Ik zou graag willen dat ze misschien gaan praten over wat Deckards alternatieve kapsel zou kunnen zijn en wat haartips van Han krijgen. (Ze kunnen) wat haarproducten gaan halen, misschien wat conditioner," Sung Kang, de acteur achter het personage, grappen. "Het hoeft geen ruzie te zijn. We kunnen bubbelthee gaan halen, praten over wat er is gebeurd en hoe we verder kunnen."

2 Jakob zou zich mogelijk bij de familie kunnen voegen

Tegen het einde van Fast & Furious 9 realiseert antagonist Jakob (John Cena) zich dat hij op het verkeerde spoor van de geschiedenis zit en voegt zich bij de familie. Zijn verhaal in Fast & Furious is nog lang niet voorbij, en hij zou waarschijnlijk aan de kant van Dom staan als zijn langdurige carrière in spionage en moord er niet was geweest. Het zal interessant zijn om te zien hoe het personage verder gaat door de liefde van zijn familie en Cipher die vrij rondloopt.

1 Het zou in de zomer van 2023 kunnen worden uitgebracht

Over de releasedatum gesproken, er is geen tijdlijnvenster dat Universal heeft onthuld voor Fast 10 en 11. Fast & Furious 9 zou in april 2020 uitkomen, maar vanwege de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis en de releases van No Time to Die en Hobbs & Shaw stelde Universal de film uit tot juni 2021 en creëerde een volledig domino-effect in de franchise. huidige situatie. Als het bedrijf F9 niet had uitgesteld, hadden we Fast 10 in april 2021 kunnen hebben. Nu, volgens het eerdere releasepatroon van Universal, zouden we de film waarschijnlijk tegen de zomer van 2023 kunnen hebben.

Aanbevolen: