Een gesloten politieagent en een complexe liefdesdriehoek staan centraal in My Policeman van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Een gesloten politieagent en een complexe liefdesdriehoek staan centraal in My Policeman van Harry Styles
Een gesloten politieagent en een complexe liefdesdriehoek staan centraal in My Policeman van Harry Styles
Anonim

De achtentwintigjarige Harry Styles domineert niet alleen de muziekindustrie, hij gaat ook het grote scherm domineren. De Britse ster heeft binnenkort een reeks films uitgebracht, naast een enorme internationale tournee en een bloeiende relatie met actrice/regisseur Olivia Wilde.

Harry Styles wordt stomend met Florence Pugh in Don't Worry Darling van Olivia Wilde en zal naar verwachting binnenkort in de MCU verschijnen als Eros. Hij zal ook een politie-uniform uit de jaren 50 aantrekken voor zijn rol in My Policeman. Deze nieuwe film, geregisseerd door Michael Grandage, is een ontroerend drama over een jonge man die verscheurd wordt tussen twee geliefden.

Vooruitlopend op de release van de film, is hier alles wat we tot nu toe weten over My Policeman, met in de hoofdrol Harry Styles en Emma Corrin.

8 Waar gaat mijn politieagent over?

My Policeman is een humeurige driehoeksverhouding tussen een politieagent in de kast, Tom Burgess (Harry Styles), zijn liefhebbende vrouw, Marion Taylor (Emma Corrin) en museumconservator Patrick Hazelwood (David Dawson).

My Policeman speelt zich af in twee verschillende tijdlijnen: Brighton uit de jaren vijftig en later in de jaren negentig. Queer-relaties stonden in deze fout onder druk van de onderdrukkende anti-homowetgeving in het VK. Toms rol als politieagent criminaliseert zijn eigen seksualiteit, wat leidt tot intense innerlijke conflicten en schuldgevoelens. Fast-forward naar de jaren '90, en de nu broze Patrick keert terug in het leven van de nu getrouwde Marion en Tom, met dramatische gevolgen.

"Het is in Brighton uit de jaren vijftig dat Marion Tom voor het eerst in het oog krijgt", zegt de officiële synopsis van de film. "Hij leert haar zwemmen in de schaduw van de pier en Marion is geslagen - vastbesloten dat haar liefde genoeg zal zijn voor hen beiden.

"Een paar jaar later ontmoet Patrick Tom in het Brighton Museum. Patrick is verliefd op Tom en opent zijn ogen voor een glamoureuze, verfijnde nieuwe wereld. Tom is hun politieagent en in deze tijd is het veiliger voor hem om met Marion te trouwen. De twee geliefden moeten hem delen, totdat een van hen breekt en drie levens worden vernietigd."

7 Wie zit er in mijn politieagent?

Harry Styles speelt de politieagent in de kast die het hart van het verhaal vormt. Hij wordt vergezeld door Emma Corrin van The Crown en David Dawson van The Last Kingdom, om het trio van geliefden te vormen. Ondanks dat hij alleen Duinkerken op zijn acteer-cv had, maakte Styles indruk op de regisseur dankzij zijn naturalisme.

"Omdat hij niet veel heeft gedaan, heeft hij niet het vermogen ontwikkeld om trucjes uit te werken of zelfs maar te liegen", vertelde de ervaren theaterregisseur aan Vanity Fair, waarbij hij de zanger/acteur vergeleek met Britse new wave-legendes zoals Albert Finney en Tom Courtenay. "Ze brengen zichzelf gewoon naar de rol, en het lijkt erg ongecompliceerd in de manier waarop ze het bereiken en Harry had dat."

Vier decennia later zal Linus Roache van Batman Begins een oudere versie van de rol van Styles spelen, naast Notting Hill's Gina McKee en Rupert Everett van My Best Friend's Wedding als zijn ooit geheime minnaar.

6 Mijn politieagent is gebaseerd op een roman

My Policeman is gebaseerd op de gelijknamige roman van Bethan Roberts uit 2012. Het boek is geïnspireerd op de ervaringen van de Edwardiaanse romanschrijver EM Forster (A Room with a View), die meer dan veertig jaar een relatie had met een getrouwde politieagent, Bob Buckingham. Het culmineerde in de ouder wordende en zieke Forster die werd verzorgd door Buckinghams vrouw, May.

De roman kreeg positieve recensies in de pers. Natasha Tripney schreef voor The Guardian en zei dat de stijl "vloeiend en teder" was. In The Independent schreef Richard Canning een positieve recensie, waarin hij suggereerde dat de roman "een sterk periodegevoel en een levendige structuur" had.

5 Wie stuurt mijn politieagent aan?

My Policeman is aangepast door de voor een Oscar genomineerde scenarioschrijver Ron Nyswaner uit Philadelphia en wordt geregisseerd door theaterveteraan Michael Grandage in zijn filmdebuut.

De 60-jarige is momenteel artistiek directeur van de Michael Grandage Company. Van 2002 tot 2012 was hij artistiek directeur van het Donmar Warehouse in Londen en van 2000 tot 2005 was hij artistiek directeur van Sheffield Theatres. Hij is al bijna 40 jaar betrokken bij theater en opera.

4 Waar werd mijn politieagent gefilmd?

Net zoals de setting van de roman, vonden de meeste opnames plaats aan de zuidkust van Engeland in Brighton, Worthing and Hove, terwijl andere scènes werden opgenomen in Londen. Emma en Harry werden vorig jaar gefotografeerd op het strand in Brighton, gekleed in outfits uit de jaren vijftig. Harry werd ook afgebeeld met een retro politieagentenkostuum.

Venetië zal ook in de film verschijnen, met de shoot in december 2021 in de Italiaanse stad.

3 The My Policeman Trailer

De teaser-trailer voor de film is onlangs verschenen, waardoor we een goed beeld krijgen van het drama. Daarin zien we Tom en Patrick praten over J. M. W. Turner's 'Stormy Sea with Blazing Wreck' in een kunstgalerie in Brighton.

“Dus hoe voel je je daarbij?” vraagt Patrick aan Tom. “Je voelt de golven”, antwoordt Tom. "Je weet hoe sterk ze zijn, zoals zwemmen in ruwe branding."

We zien ook fragmenten van de gecompliceerde driewegrelatie, met scènes van een Lido, auto's die door het bos rijden en stomende ontmoetingen tussen Tom en Patrick: "Je hebt het gevoel dat ze je kunnen verpletteren … je onderuit halen. Je je moet het je gewoon laten beheersen, "voorspelt Patrick.

2 Wat critici zeggen over mijn politieagent

Terwijl veel fans nog steeds wachten op hun kans om de film te zien, hebben sommige Hollywood-insiders en vroege kijkers de kans gekregen om vertoningen van de film bij te wonen. Al die gelukkige mensen die het hebben gezien, zijn enthousiast over het optreden van de zanger.

Een anonieme insider die de film zag, vertelde de Daily Mail dat het optreden van Styles "iedereen van zijn sokken zal blazen" en zelfs kan leiden tot nominaties voor prijzen.

"Mensen stonden op en juichten hem toe aan het einde van de vertoning", zei de bron. "Harry's optreden is rauw en echt. Hij laat zijn kwetsbaarheid zien zodat iedereen het kan zien. Dit is een break-out optreden waar iedereen in Hollywood over praat."

Kijkers die afgelopen april een testvertoning bijwoonden in San Diego, waren ook enthousiast over de film op Twitter.

1 Waarheen Harry Styles In My Policeman

Amazon heeft bevestigd dat My Policeman op 21 oktober 2022 in de bioscoop zal verschijnen, voordat het vanaf 4 november 2022 beschikbaar zal zijn om te streamen op Prime Video. Dit is de perfecte plek voor prijsuitreikingen!

Aanbevolen: