Hoe FKA Twigs zich vandaag echt voelt over ex-vriend Robert Pattinson

Inhoudsopgave:

Hoe FKA Twigs zich vandaag echt voelt over ex-vriend Robert Pattinson
Hoe FKA Twigs zich vandaag echt voelt over ex-vriend Robert Pattinson
Anonim

Britse zanger FKA Twigs en ere-vampier Robert Pattinson deelden een wervelende romance. Het paar ontmoette elkaar in de zomer van 2014 en pas een paar maanden later zou Pattinson de vraag hebben gesteld - sterkere nadruk op naar verluidt, aangezien Pattinson de verslaggevers alleen vertelde dat ze "een beetje verloofd" waren. Hoewel het paar op zichzelf bleef en het voor fans en de media moeilijk maakte om een kijkje in hun relatie te nemen, kwamen in de zomer van 2017 geheimen en ruzie naar boven toen het duo uit elkaar ging. Er was sprake dat Pattinson vals had gespeeld en zelfs dat Twigs op de een of andere manier emotioneel was mishandeld. Door het web van gecompliceerde geruchten vroegen velen zich af hoe de zanger vandaag over Robert denkt.

In de afgelopen jaren vertelde de zangeres over haar tijd met Pattinson en maakte ze duidelijk dat een web van gecompliceerde redenen bijdroeg aan hun breuk. We pakken de opmerkingen uit die ze heeft gemaakt over Pattinson - de goede, de slechte en de schokkende - om eens nader te bekijken hoe ze echt over haar beroemde ex denkt.

Fans van Robert Pattinson smeten racistisch misbruik uit bij FKA Twigs

Hoewel de zangeres haar ex nooit beschuldigde van racistische mishandeling, vertelde Twigs onlangs hoe de loyale, zij het intense, fanbase van Pattinson vaak een venijnig racistische campagne tegen haar voerde.

Sprekend met podcasthost Louise Theroux tijdens zijn show, Grounded with Louise Theroux, legde de zanger uit hoe Twilight-fans Robert hun blanke Prince Charming was en ik denk dat ze van mening waren dat hij zeker bij iemand moest zijn die wit en blond was en niet ik." Ze ging verder met te zeggen dat, ondanks de wederzijdse liefde tussen haar en Robert, "mensen me de meest kwetsende, onwetende en vreselijke namen op de planeet noemden."

Twigs' meest recente album verwijst naar een blijvend liefdesverdriet

Hoewel het paar meer dan vier jaar geleden uit elkaar is gegaan, is de pijn die van haar ex uitgaat nog steeds doorgedrongen in de muziek van Twigs. Nu de verhalen over tumult bekend zijn, luisteren fans terug naar Twigs meest recente album, Magdalene, uitgebracht in 2019.

In haar hartverscheurende nummer Cellophane herha alt FKA twigs de regels: "Ze willen ons zien, willen ons uit elkaar zien / Ze willen ons zien, willen ons alleen zien." Tegen het einde van het nummer zingt ze: "Ze" "We kijken naar ons. Ze haten. Ze wachten en hopen dat ik niet genoeg ben". De regels worden door velen geïnterpreteerd als een verwijzing naar het online trollen dat ze leed door toedoen van Twilight-fans.

Twigs kent zichzelf nu beter dan met Robert

Tijdens een gesprek met New Music Daily met Zane Lowe verkondigde Twigs dat ze "zichzelf nooit beter heeft leren kennen" na de splitsing van Robert Pattinson. Ze beschreef een proces van 'ontvlechting' nadat je uit elkaar bent gegaan van iemand met wie je 'erg verstrengeld bent'. Voortbordurend op haar reis naar zelfontdekking, voegde ze eraan toe: "ontvlechting is zoiets als, je moet er echt achter komen - ik moest echt uitvinden wie ik was. Maar ik heb altijd geweten wie ik ben, maar het is gewoon een soort van ontdekken wie ik was in een volwassen crisis", eraan toevoegend dat onafhankelijk zijn van een romantisch leven "ook geweldig is."

Twijgen voelden overschaduwd door Robert Pattinson

In een interview met The Guardian maakte Twigs verhulde opmerkingen over hoe haar relatie met Pattinson werd doorgebracht in de spreekwoordelijke schaduw van Pattinons acteersucces. Voor de context van de discussie had Twigs net een discussie over haar liefdesleven afgesloten voordat ze begon te bespreken waarom ze haar album Magdalene noemde. Ze legde uit dat de naam kwam door de manier waarop over Maria Magdalena is geschreven, als "Een ongelooflijke vrouw die altijd in de schaduw van een man stond", zei ze ironisch, voordat ze eraan toevoegde: "Ik kan het me voorstellen.”

Met een duidelijk door Twigs zelf geschilderde foto van liefdesverdriet, was het niet verrassend toen de zangeres ook met Theroux deelde dat haar scheiding van Pattinson een zet was om haar geestelijke gezondheid te beschermen.

Het is begrijpelijk dat de opmerkingen die ze ontving een grote invloed hadden op haar persoonlijke imago. De zangeres gaf aan Theroux toe hoe haar exen kwetsende fans een "massief, dysmorf effect op mij hadden gedurende ongeveer zes maanden tot een jaar, waarbij elke keer als ik mijn foto's zag, op foto's, ik zou denken: 'Goh, ik zie eruit als een aap en mensen zullen zeggen dat ik op een aap lijk, dus ik moet echt proberen deze aap-ness die ik heb te verbergen'". Barnett verzekerde de luisteraars echter dat ze nu "zelfverzekerd" is over de manier waarop ze er nu uitziet, mijmerend tegen Theroux hoe "het in die tijd zeer oneerlijk was dat ik me zo zelfbewust en zo lelijk voelde."

Twigs is dankbaar voor haar verleden met Pattinson

Twigs sprak met Zane Lowe in zijn show New Music Daily (via E!News) en deelde een zekere dankbaarheid voor haar tijd met Pattinson, hoe turbulent ook. Hoewel ze toegaf dat het schrijven van liedjes na het uiteenvallen "uit de hand liep", voegde ze er ook aan toe: "Ik ben dankbaar dat ik mijn ervaringen en ontberingen in het werk kan zetten."

En als de zangeres ooit twijfels had over haar carrière tijdens haar tijd bij Pattinson, is ze duidelijk vooruitgegaan door van haar eigen carrière een oogverblindend succes te maken. Sinds haar breuk met de acteur heeft Twigs nu de aanhangsels van '2019 MTV Europe' en '2020 NME Award Winner' aan haar naam toegevoegd.

Aanbevolen: