George Carlin en 7 andere vulgaire sterren die kinder- en familieshows deden

Inhoudsopgave:

George Carlin en 7 andere vulgaire sterren die kinder- en familieshows deden
George Carlin en 7 andere vulgaire sterren die kinder- en familieshows deden
Anonim

George Carlin is de man achter het iconische stuk 'Seven Words You Can't Say On Television'. Vanaf dat moment had hij de reputatie een onbeschaamd grofgebekte komiek te zijn. Hij was niet verlegen om een van de zeven woorden te gebruiken die hij opnoemde in zijn stand-up act en hij behandelde een verscheidenheid aan ordinaire onderwerpen.

Hij speelde ook Mr. Conductor in Shining Time Station, een van de populairste kinderprogramma's die op PBS werd uitgezonden. Hij is verre van de enige vulgaire komiek die zo'n ongebruikelijke rol op zich neemt. Bob Saget vloekte als een zeeman en speelde een brandschone sitcom-vader. Sinbad was op Nickelodeon-shows. En een rockster die over seks en heroïne zingt, deed ook een paar stemmen voor Nickelodeon-tekenfilms. Deze sterren hebben kinderprogramma's en familieprogramma's gedaan, maar ze staan ook allemaal bekend om hun vulgaire materiaal.

8 George Carlin was op Shining Time Station

Zoals hierboven vermeld, speelde de komiek die beroemd was om zijn "Seven Words You Can't Say On Television"-stukje Mr. Conductor in het kinderprogramma over de avonturen die zich afspelen met treinen. De show was ook het Amerikaanse lanceerplatform voor Thomas The Tank Engine, dat oorspronkelijk een Britse show was. Carlin was de vervanger van de originele Mr. Conductor, Ringo Starr.

7 Bob Saget ruimde zijn act op toen hij fullhouse was

Sagets stand-upcomedy en zijn personage in de populaire sitcom uit de jaren 90 waren elkaars tegenpolen. Danny Tanner was letterlijk en figuurlijk de Mr. Clean van de familie. Behalve dat hij de keurige vader was, was zijn karakter ook een totale nette freak. Uit karakter was Bob Saget een onzedelijke en ruwe komiek die constant grappen maakte over seks en drugs. In zijn stand-up zou hij dingen doen waarbij hij geheimen achter de schermen over Full House zou onthullen, zoals hoe hij zijn hoofd eraf zou schelden tussen de opnames door om het vloeken dat zo natuurlijk voor hem was uit zijn systeem te krijgen.

6 Sinbad zat in een Nickelodeon-film

Sinbad heeft talloze stukjes over seks, huwelijk en drugs, en is niet bang om zijn deel van de f-bommen te laten vallen. Maar hij was goed in het lezen van zijn publiek. Bij optredens op netwerkshows zwoer hij nooit in zijn routine, en hij slaagde erin het schoon te houden wanneer hij voor Nickelodeon werkte. Hij deed cameo's in een handvol Nick-shows, de meest beroemde op All That. Hij was ook een co-ster in de Nickelodeon-film Good Burger, die was gebaseerd op de populaire sketch All That.

5 Ice Cube moest het allemaal schoon houden

Een hoeksteen van de populariteit van All That's waren de muzikale gasten. De show nodigde vaak hiphopartiesten uit om op te treden, op voorwaarde dat ze schone versies van hun liedjes maakten. Veel hardcore sterren traden op in de show, je zou waarschijnlijk een boek over elk kunnen schrijven, maar een van de meest verrassende gasten was Ice Cube. Cube had net afscheid genomen van zijn band NWA, wat slechts een afkorting is voor een groepsnaam die het N-woord gebruikt. Maar alsof dat nog niet genoeg was, was een van de hitnummers van Cube destijds "No Vaseline", zijn diss-track tegen zijn voormalige bandleden met talloze verwijzingen naar seks, evenals talloze scheldwoorden.

4 Ray J, The Guy From Kim K's Sex Tape, was op dat alles

Ray J heeft talloze liedjes die veel te expliciet zijn voor kinderen. Toch was hij nog steeds een van de vele hiphopsterren die langskwamen om op All That op te treden. Ray J zou echter enkele jaren later in de problemen komen voor zijn teksten. Sommige fans waren niet blij in 2014 toen hij op video ongelooflijk onzedelijke liedjes speelde in het bijzijn van zijn vier maanden oude kind. Ray J zou ook het middelpunt worden van een van de grootste seksschandalen op internet, hij was te zien in de beruchte sekstape van Kim Kardashian.

3 Ben Schwartz is een stem op Duck Tales

Schwartz kalmeerde zijn vloeken voor de reboot van de Disney-tekenfilm Duck Tales om zich bij de cast als Dewey te voegen. Schwartz is niet de meest vulgaire komiek, maar hij heeft wel verschillende video's gemaakt voor CollegeHumor met zijn vrienden Jake Horowitz en Amir Blumenfeld, waar hij als een gek vloekt, een BangBros-t-shirt draagt en veel NSFW-grappen vertelt.

2 Flea was in een iconische Nickelodeon-show

Flea is de bassist van The Red Hot Chili Peppers, een band die beroemd is geworden vanwege het optreden in hun ondergoed (ooit droeg Flea niets anders dan een sok) en voor teksten over seks, drugs, verslaving en zelfs de dood. Maar hij is ook een begenadigd stemacteur en was een castlid in een van Nickelodeon's meest iconische tekenfilms. Hij was de stem van Donny, het wilde kind, in The Wild Thornberrys. Flea is ook de stem van The Milk Thief in Sheriff Callie's Wild West, een show op Disney Jr.

1 Sharon Osbourne doet een Disney-show

Iedereen die bekend is met de MTV-realityhit The Osbournes, weet dat Ozzy en de fam ongelooflijk, beroemd, grof zijn. Fans hoorden bliepjes van vrijwel elk ander woord wanneer men sprak. Zelfs toen de show eindigde, was Sharon niet verlegen om nonchalant een F-bom te laten vallen, zoals ze deed in een interview met Conan toen ze haar show The Talk on Conan promootte. Toch weerhield dit de producers er niet van om haar te casten als Mama Hook in Jake and the Neverland Pirates, een tekenfilmserie op Disney Jr.

Aanbevolen: