De afgewezen Game Of Thrones-spin-off die veranderde in House Of The Dragon

Inhoudsopgave:

De afgewezen Game Of Thrones-spin-off die veranderde in House Of The Dragon
De afgewezen Game Of Thrones-spin-off die veranderde in House Of The Dragon
Anonim

Als je een gesprek voert over de beste tv-serie aller tijden, is Game of Thrones ongetwijfeld een naam die genoemd moet worden. Game of Thrones, een fantasieserie gebaseerd op de George R. R. Martin Fire and Ice-reeks romans, introduceerde fans in een intrigerende wereld van zwaarden, tovenarij, realisme en een niveau van shock dat sinds The Sopranos niet meer op tv is gezien. Over shock gesproken, wat vonden de castleden van de schokkende scènes waar ze toevallig deel van uitmaakten?

Met een show zo succesvol als Thrones krijg je de kans op spin-offs. Enter: House of the Dragon (samen met de John Snow spin-off-serie, die Kit Harrington overigens zijn eigen team heeft samengesteld.) De komende serie zal in augustus debuteren; House of the Dragon was echter oorspronkelijk heel anders dan wat in première gaat. Laten we eens kijken naar wat er gepland was voordat de show veranderde in iets anders.

8 De show waar het allemaal mee begon

Game of Thrones was de populairste tv-serie tijdens zijn run, met fans die naar hun tv's, tablets enz. klauterden om elke week de nieuwste aflevering te bekijken. De populariteit van de show werd zo indrukwekkend dat het moeilijk zou zijn om een product te vinden zonder een van de vele huiswapens die het oppervlak sieren (er was zelfs Game of Thrones-wijn.) Een mix van extreem geweld, seks (veel) geweldig karakters en een gezond vleugje bovennatuurlijke en kijkers bleven achter met een bevredigende, om nog maar te zwijgen van trouwe (tot het einde) aanpassing waardoor je anticipeerde op de volgende aflevering. Toen gebeurde seizoen 8. Daarover hierna meer.

7 Het laatste seizoen was een enorme teleurstelling

Voor veel fans en critici was seizoen 8 ongetwijfeld een teleurstelling. Van de anticlimax-strijd tegen de Night King en zijn leger van White Walkers tot Bran die de koning van Westeros werd, het laatste seizoen van de serie kreeg veel kritiek van fans, critici en zelfs enkele castleden zelf. Over castleden gesproken, deze castleden hebben hard gewerkt sinds de afronding.

Het lijkt erop dat fans van de serie erin zijn geslaagd om verder te gaan en de aanstaande spin-off een kans te geven. Zeker met de vingers stevig gekruist.

6 De spin-off zou in het verre verleden hebben plaatsgevonden

Duizenden jaren vóór de gebeurtenissen van Game of Thrones, zou de originele iteratie van de spin-off zich hebben gecentreerd rond de oude voorouders van de Starks en de Lannisters en zou de merkbare afwezigheid van de Targaryens, zoals het huis moest nog voet aan wal zetten in Westeros. Dit zou natuurlijk betekenen dat er geen draken zijn. Geen draken? Dat is een dealbeker.

5 George R. R. Martin had een titel voorgesteld voor de spin-off

Naast een persoon te zijn die piraten graag bij naam aanspreken, is George R. R. Martin de man die verantwoordelijk is voor het brengen van zijn wereld van vuur, ijs en draken, naar een zee van bewonderende fans over zowel pagina als scherm. Het is dus geen verrassing om te horen dat de architect van Westeros een titel had bedacht voor de originele Thrones-spin-off. The Long Night was de naam die Martin voorstelde totdat hij besloot dat de naam meer geschikt was voor aflevering 3.

4 Naomi Watts zou de ster worden

Naomi Watts werd beroemd in Noord-Amerika vanwege haar rol als hoofdpersoon in The Ring-serie en speelde kort daarna in een reeks succesvolle films. Watts zou de hoofdrolspeler zijn in de gedoemde spin-off voor de annulering, met Jamie Campbell Bower, naast de Lakewood-actrice. De show kwam ver genoeg om een proefopname te maken, maar zou uiteindelijk nooit het daglicht zien. Volgens deadline.com maakte HBO officieel bekend dat de show werd geannuleerd: Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om niet verder te gaan met series met de Un titled Game of Thrones-prequel. Wij danken Jane Goldman, S. J. Clarkson en de getalenteerde cast en crew voor al hun harde werk en toewijding.” Wauw. Rachel Keller en Vecna in dezelfde show. Hoe geweldig zou dat zijn geweest?

3 Jamie Campbell Bower was overstuur door de annulering, maar ging met succes verder

Zoals eerder vermeld, zou Jamie Campbell Bower naast Watts te zien zijn voordat de show werd geannuleerd. Volgens etcanada.com had de Stranger Things-ster dit te zeggen: Alles gebeurt met een reden. Ik denk niet dat er iets toevallig gebeurt. Op het moment dat die spin-off niet werkt, is dat natuurlijk triest. Natuurlijk is dat zo.”

2 De afgewezen spin-off kostte HBO $30 miljoen

Sinds de dagen van The Sopranos en Rome produceert HBO tv-series van filmkwaliteit met grote budgetten. De geannuleerde spin-off van Thrones was geen uitzondering, met een prijskaartje van $ 30 miljoen alleen voor de pilot. Volgens ew.com zei voormalig WarnerMedia-voorzitter Bob Greenblatt: "Ze hadden meer dan $ 30 miljoen uitgegeven aan een Game of Thrones-prequel-pilot toen ik daar aankwam. En toen ik een deel ervan zag in een paar maanden nadat ik aankwam, zei ik tegen Casey Bloys, hoofd content van HBO, 'dit werkt gewoon niet, en ik denk niet dat het voldoet aan de premisse van het origineel. serie.' En hij was het er niet mee eens, wat eigenlijk een opluchting was. Dus hebben we helaas besloten de stekker eruit te trekken. Er was een enorme druk om het goed te doen, en ik denk niet dat het zou hebben gewerkt."

1 George R. R. Martin was 'verdrietig' door de annulering

Thrones-meesterbrein George R. R. Martin uitte zijn mening bij het horen van het nieuws over de annulering van de spin-off, volgens digitalspy.com, "Het spreekt voor zich dat ik het jammer vond om te horen dat de show niet naar een serie zou gaan. Jane Goldman is een geweldige scenarioschrijver en ik vond het leuk om met haar te brainstormen."

Aanbevolen: