Millie Bobby Brown stopte bijna met acteren nadat Game Of Thrones haar had afgewezen

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown stopte bijna met acteren nadat Game Of Thrones haar had afgewezen
Millie Bobby Brown stopte bijna met acteren nadat Game Of Thrones haar had afgewezen
Anonim

Stranger Things is een van de beste shows van Netflix geweest, wat echt veel zegt, als je bedenkt hoe geweldig de originele inhoud kan zijn. De show heeft geprofiteerd van geweldige schrijfstijlen, niet-gescripte momenten en optredens van sterren als Millie Bobby Brown.

Brown is dynamisch geweest tijdens haar tijd in de show en ze is blijven groeien als artiest. Dit gebeurde echter bijna niet, omdat ze bijna het acteren opgaf voordat ze de rol van Elf kreeg.

Laten we eens kijken naar de actrice en zien waarom ze bijna stopte met acteren.

Millie Bobby Brown is een grote ster

Sinds het uitbreken op Netflix is Millie Bobby Brown een van de meest populaire mensen in de entertainmentindustrie geworden. Natuurlijk, Stranger Things heeft de zaken echt aan het rollen gebracht, maar ze heeft ervoor gezorgd dat ze haar vaardigheden in andere projecten heeft laten zien.

In de filmwereld was de ster te zien in twee Godzilla-films, wat haar de afgelopen jaren een nieuwe franchise heeft gegeven om op te leunen. Ze had ook een fantastische ontvangst voor haar optreden in Enola Holmes, dat een vervolg krijgt.

Brown heeft ook haar deel van het tv-werk ingeleverd. In haar carrière heeft ze shows gedaan zoals Once Upon a Time in Wonderland, Intruders, NCIS, Modern Family en zelfs Grey's Anatomy.

Het was een wilde rit voor Brown, en dat is allemaal te danken aan het uitbreken van een hitserie enkele jaren geleden.

'Stranger Things' was haar doorbraak

In 2016 begon de onbekende Millie Bobby Brown aan Stranger Things, een Netflix-project met veel potentieel. Niemand wist hoe de show zou verlopen, en zelfs enkele van de sterren hebben toegegeven dat ze dachten dat het zou mislukken. In plaats van te floppen, werd de show een kolossale hit, en het zette Mille Bobby Brown in de schijnwerpers.

Tijdens de vier seizoenen van de show heeft Brown geweldig werk geleverd voor de camera's. Haar optreden is wat echt gewicht toevoegt aan het personage, en daarom houden mensen zo veel van El.

Voor seizoen 4 speelde een jongere ster, Martie Blair, een jonge El, en Millie Bobby Brown hielp haar jonge tegenspeler.

"Het was heel belangrijk voor mij om haar daar doorheen te helpen, want ik had niet echt iemand die me hielp door wie Elf zou worden. Ik zou komen om voor mijn scènes te spelen en haar door alles heen leiden. Ik verstopte zich achter de muur en schreeuwde met haar als ze bang werd om te schreeuwen om mijn krachten te doen. show, ik zou niet met mezelf kunnen leven als ik haar er niet doorheen zou helpen, "vertelde Brown aan Variety.

Het is opmerkelijk om te zien hoe ver de actrice is gekomen sinds de show een groot succes werd. Het is vooral indrukwekkend als je bedenkt dat ze bijna de handdoek in de ring gooide voordat ze de rol van Elf kreeg.

Waarom ze bijna stopte met acteren

Dus, waarom stopte de getalenteerde Millie Bobby Brown bijna met acteren als een jongere? Blijkt dat het voortkwam uit het feit dat hij werd gepasseerd voor een rol in een andere enorme show.

Ik denk dat ik gewoon erg ontmoedigd was door de afwijzing, iets wat ik iedereen vertel. Zoals, deze industrie zit gewoon vol met afwijzingen, 24/7. Je krijgt veel meer nee's -- veel nee's - - voordat je een ja krijgt. Ik deed auditie voor commercials, voor wat dan ook. Ik deed toen auditie voor 'Game of Thrones' en daar kreeg ik een 'nee' voor. Toen had ik zoiets van, 'Oh, dit is echt moeilijk, 'want ik denk dat ik die rol echt wilde', vertelde ze Jimmy Fallon, per CNN.

Het verliezen van zo'n show is een verpletterende klap voor iedereen, laat staan voor een kind. Stel je voor dat je iemand anders je droom ziet waarmaken in de grootste show op tv. Dat is wat Millie Bobby Brown al die jaren geleden moest doen.

De site merkt echter op dat ze slechts twee maanden later de rol van Elf kreeg, wat een relatief snelle ommekeer is. Niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder dat de jongere de beslissing had genomen om door te gaan en zich niet te laten afschrikken door afwijzing.

Game of Thrones zou een geweldig project zijn geweest voor Millie Bobby Brown, maar gelukkig heeft ze Stranger Things geland en is ze nu een enorme ster op zich.

Aanbevolen: