Heeft 'Game Of Thrones' Millie Bobby Brown afgewezen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Game Of Thrones' Millie Bobby Brown afgewezen?
Heeft 'Game Of Thrones' Millie Bobby Brown afgewezen?
Anonim

Halloween is een goed moment om Stranger Things opnieuw te kijken, aangezien de kinderen van Hawkins, Indiana in hun jonge jaren een aantal wilde dingen hebben gezien. De cast is getalenteerd, de productie is indrukwekkend en de verhaallijnen zijn super interessant.

Millie Bobby Brown is het rijkste castlid en heeft een vermogen van $ 10 miljoen. Ze is pas 16 jaar oud, maar acteert al een tijdje en speelde Alice in een aflevering van Once Upon A Time in 2013. Nadat ze gastrollen had gespeeld in een aflevering van Grey's Anatomy en Modern Family, won ze de rol van Elf in het populaire Netflix science fiction-serie.

De actrice is net zo veel in het nieuws als ze superberoemd is geworden dankzij het spelen van Elf. Fans vragen zich af of ze met haar tegenspeler uitgaat, maar Brown en Finn Wolfhard zijn gewoon vrienden.

Er is nog een grote tv-show waar Millie Bobby Brown in wilde spelen. Heeft Game Of Thrones deze jonge actrice afgewezen? Laten we eens kijken.

Het acteerspel

Millie Bobby Brown werd snel beroemd en het is duidelijk dat zelfs als Stranger Things niet was meegekomen, ze waarschijnlijk een andere tv-show of film zou hebben gevonden die haar bekend zou hebben gemaakt.

Brown is afgewezen voor Game of Thrones. Volgens People.com ging ze naar de show van Jimmy Fallon en legde ze uit dat ze was afgewezen. Ze zei: "Ik heb het gevoel dat je veel nee's krijgt voordat je een ja krijgt. Daar kreeg ik een nee voor en toen dacht ik: 'Oh, dit is echt moeilijk.'" Ze zei dat ze "echt wilde" de rol.

Het is gemakkelijk om de actrice voor te stellen in dat populaire HBO-drama, omdat ze veel emotie toevoegt aan de rol van Elf op Stranger Things. Elf is een krachtig kind en de rol heeft iemand nodig die zowel bang als overal klaar voor lijkt te zijn.

Wat was de rol in Game Of Thrones waarvoor Brown auditie deed? Volgens Cosmopolitan.com was het Lyanna Mormont. Bella Ramsey, die fans van The Worst Witch zullen herkennen, won de rol.

Elf spelen

millie bobby brown speelt elf op vreemdere dingen netflix tv-show
millie bobby brown speelt elf op vreemdere dingen netflix tv-show

Toen Millie Bobby Brown auditie deed voor de rol van Elf, huilde ze tijdens de scène en het is overduidelijk dat ze geboren is om deze rol te spelen.

In een interview in 2016 met Indiewire.com vertelde Brown dat ze in Engeland woonde toen ze werd gecast. Ze sprak op een lieve, charmante manier over de auditie en zei: "Het kwam echt uit de lucht vallen, om eerlijk te zijn. Ik was in Engeland en kreeg daar niet veel audities. Dus ik deed de eerste auditie - een zeer emotionele auditie - en ze zeiden: 'Kom terug om teruggebeld te worden.' En ik dacht: 'Oké!"

Brown zei dat de Duffer Brothers haar een lijst met films gaven die ze moest bekijken terwijl ze zich klaarmaakte voor Elf. Ze legde uit: Ze zeiden dat ik naar 'Poltergeist', 'Stand By Me' en 'The Goonies' moest kijken. En eigenlijk, als je dat in een blender doet, krijg je 'Stranger Things'. Je ziet delen van 'The Goonies' en 'Poltergeist', maar dat is het niet. Het is erg onafhankelijk. Het lijkt op andere films, maar het zijn niet die films Het is totaal anders.”

Brown deelde ook dat hoewel ze het niet erg vond om haar hoofd kaal te laten scheren voor de rol, haar moeder zich er zorgen over maakte. Ze zei dat de Duffer Brothers wilden dat ze aan Charlie Theron en haar rol in Mad Max dacht en dat hielp echt, want dat was een motiverend personage voor haar om op de foto te zetten.

Een schattig 'Stranger Things'-moment

millie bobby brown as elf op vreemdere dingen netflix tv-show
millie bobby brown as elf op vreemdere dingen netflix tv-show

Hoewel het zeker waar is dat Millie Bobby Brown geweldig zou zijn geweest in Game Of Thrones, klinkt het alsof alles geweldig is verlopen, aangezien ze zo goed is als Eleven. Fans van Stranger Things zouden het gevoel hebben dat er iets ontbrak als ze dit personage niet zou spelen.

In een interview met Elle deelde Brown een schattig moment op de set. Ze zei dat de acteurs zich opmaakten voor de scène toen Joyce en haar kinderen Hawkins verlieten en ze zich zorgen maakten dat ze ervoor zouden huilen. Ze zei dat Gaten Matarazzo of Sadie Sink voorstelden om te doen alsof de show afgelopen was en dat ze elkaar echt moesten verlaten, en dat werkte omdat ze allemaal superemotioneel werden.

Het is moeilijk voor iedereen om met afwijzing geconfronteerd te worden, of ze nu een jonge acteur aan het begin van hun carrière zijn of een gewoon persoon die een baan probeert te vinden in een vakgebied waar ze van houden. Millie Bobby Brown heeft zoveel fans omdat ze cool, lief en getalenteerd is, en het is inspirerend om te horen dat, hoewel haar Game Of Thrones-dromen niet zijn uitgekomen, ze nog een geweldige rol heeft gevonden waar ze van houdt.

Aanbevolen: