Wie is Debra Salmoni van de regels van het vakantiehuis en wat is haar nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wie is Debra Salmoni van de regels van het vakantiehuis en wat is haar nettowaarde?
Wie is Debra Salmoni van de regels van het vakantiehuis en wat is haar nettowaarde?
Anonim

Sinds shows zoals The Real World, Survivor en Big Brother allemaal de entertainmentwereld stormenderhand veroverden, zijn 'reality'-tv-shows een rage. Er is echter één ding dat al deze shows gemeen hebben: mensen vragen zich vaak af hoe echt ze eigenlijk zijn. Lang voordat al die shows in première gingen, waren thuisrenovatieshows een steunpilaar van televisie, waarbij This Old House sinds de late jaren '70 succes genoot. Toch vragen veel mensen, net als bij zogenaamde 'reality'-shows, zich af of shows voor woningrenovatie en huizenjacht nep zijn.

Sinds HGTV populair werd, is het netwerk de bestemming voor mensen die houden van huisrenovatie en huizenjachtshows. Vanwege de toegewijde fanbase van het netwerk, willen sommige mensen fascinerende feiten weten over HGTV-shows. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die willen weten hoe echt HGTV Canada's Vacation House Rules is. Bovendien is er veel interesse in wie Debra Salmoni, de Regels van Vakantiehuizen, is en hoeveel geld ze waard is.

Bijgewerkt op 29 juli 2022: Sinds de oorspronkelijke plaatsing van dit artikel heeft Debra Salmoni aangekondigd dat zij en Scott McGillivray nu aan het filmen zijn voor seizoen 4 van Vacation House Rules. Het derde seizoen kwam eerder dit jaar uit en het vierde seizoen zal waarschijnlijk volgend jaar verschijnen. Vanaf nu blijft het vermogen van Debra hetzelfde, maar met een nieuw seizoen zal het waarschijnlijk toenemen.

Wie is Debra Salmoni?

Sinds 2009 kennen HGTV-fans over de hele wereld Scott McGillivray. McGillivray heeft tenslotte de HGTV Canada-shows Income Property, Moving the McGillivrays en Buyers Bootcamp met Scott McGillivray gehost. Toen, in 2020, debuteerde McGillivray's nieuwste show, een spiritueel vervolg op Income Property, Vacation House Rules, en maakten kijkers kennis met Debra Salmoni.

Volgens HGTV.ca lijkt het erop dat Debra Salmoni voorbestemd was om als hoofdontwerper van Vacation House Rules te dienen, aangezien ze werd opgevoed in de buurt van de bouwsector. “Debra Salmoni is geboren in de designwereld. Als jongste van vier in een Italiaans-Canadese familie die betrokken is bij de bouwsector, kwam Debra al op jonge leeftijd in aanraking met de wereld van renovaties en design, waar ze verliefd werd op de industrie.” Hoewel er zeker enkele HGTV-sterren zijn die rijker zijn, kunnen ze niet opscheppen dat ze vanaf hun geboorte deel uitmaken van de bouw- en ontwerpwereld.

Hoewel ze al op jonge leeftijd haar passie voor het ontwerpvak ontdekte, behaalde Debra Salmoni verrassend een graad in marketing aan het Seneca College. Hoewel het lijkt alsof Salmoni's diploma niets heeft gedaan om haar carrière vooruit te helpen, heeft Debra bewezen uitstekend te zijn in het zelf op de markt brengen. Salmoni begon tenslotte naam te maken in het bedrijf toen "ze werd begeleid bij een succesvol boetiekontwerpbedrijf in Toronto".

Nadat Debra Salmoni een reputatie had opgebouwd in de designwereld, richtte ze haar eigen designbedrijf op, Debra Lillian Design. Naast het feit dat ze een bedrijfseigenaar was, slaagde Salmoni erin een tv-ster te worden toen ze de aandacht trok van de producenten achter Vacation House Rules. Aangezien ze geen televisie-ervaring had voordat ze haar rol kreeg, is het indrukwekkend dat ze tijdens elke aflevering van de show zo natuurlijk lijkt.

Naast de professionele inspanningen van Debra Salmoni, lijkt ze ook in haar persoonlijke leven de Midas-touch te hebben. Op basis van alles wat ze op sociale media plaatst, is Debra immers enorm blij met haar man Dave Salmoni en heeft het stel samen een zoon en dochter. Dave is niet alleen Debra's echtgenoot, maar ook een ervaren dierentrainer die in verschillende talkshows is verschenen en zelfs een leeuwenaanval heeft overleefd.

Debra Salmoni is $2 miljoen waard

In het dagelijks leven wordt het als zeer onbeleefd beschouwd om mensen om geld te vragen. Met dat in gedachten, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat er geen mensen zijn die beroemdheden vragen om hen precies te vertellen hoeveel geld ze waard zijn. Aan de positieve kant is er echter een lange geschiedenis van de media die berichten over de financiële deals die beroemdheden sluiten en hun grote aankopen. Zodra die informatie beschikbaar komt, geeft het mensen wat ze nodig hebben om in te schatten hoeveel geld verschillende sterren waard zijn, waaronder Debra Salmoni.

Volgens popularnetworth.com is Debra Salmoni op het moment van schrijven slechts $ 80.000 waard. Natuurlijk, zelfs nadat sterren hun financiële details aan de media hebben onthuld, moeten de mensen achter websites voor het schatten van de nettowaarde ervoor zorgen dat ze hun cijfers bijwerken. Kijkend naar de details van het leven van Salmoni vandaag, lijkt het zeker dat de schatting dat ze $ 80.000 waard is, verouderd is. Salmoni bezit en exploiteert tenslotte een succesvol bedrijf en ze is een tv-ster geworden. Met dat in gedachten lijkt de schatting van edailybuzz.com dat Salmoni $ 2 miljoen waard is, aanzienlijk geloofwaardiger. Dat gezegd hebbende, totdat een meer geloofwaardige bron de financiële informatie van Salmoni meet, is er geen definitief cijfer als het gaat om haar vermogen.

Aanbevolen: