Wat doet de vrouw van Nev Schulman voor de kost, en wat is haar nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wat doet de vrouw van Nev Schulman voor de kost, en wat is haar nettowaarde?
Wat doet de vrouw van Nev Schulman voor de kost, en wat is haar nettowaarde?
Anonim

Nev Schulman katapulteerde naar grote hoogten in de biz na zijn documentaire uit 2010, Catfish. Het project bleek zo'n groot succes dat MTV het in 2012 oppikte voor een gloednieuwe realityserie met dezelfde naam, met Nev als presentator van de show.

Nev presenteerde de serie samen met Max Joseph, dat wil zeggen tot zijn vertrek in 2018. Ondanks de grote verandering is Schulman altijd met beide voeten op de grond gebleven, vooral dankzij zijn sterke ondersteuningssysteem. De MTV-ster trouwde in 2017 met vrouw Laura Perlongo en deelt twee prachtige kinderen, waarvan er één op komst is!

Hoewel Schulman een behoorlijk leven in de publieke belangstelling heeft geleefd, zit Laura er niet ver naast als het gaat om haar succesvolle carrière in het schrijven, wat interesse wekt in wat ze precies doet en wat haar vermogen zou kunnen zijn !

Wie is de vrouw van Nev Schulman, Laura Perlongo?

Nev Schulman is misschien het slachtoffer van meerval, maar het is duidelijk dat het universum niets dan goeds in petto had voor Nev toen het erop aankwam dat hij Laura Perlongo ontmoette. Als iemand van jullie een fan is van de populaire MTV-serie, dan weet je dat Nev relaties heel serieus neemt, dus toen het tijd werd voor hem om voor Laura te vallen, speelde hij niet mee!

De ster is vrij vocaal over zijn aanbidding voor Laura, zo erg dat zijn Instagram-feed praktisch een troon is voor hun romance, waar fans geen genoeg van kunnen krijgen! Hoewel we weten dat de twee stapelverliefd zijn, weten fans niet zo zeker wie Laura is buiten haar rol als echtgenote en moeder van aanstaande drie!

Nev en Laura trouwden op 22 juli 2017 in East Hampton, New York, na hun verloving van 14 maanden! In 2016, een jaar voordat ze hun "I do's" zeiden, verwelkomden Laura en Nev hun eerste kind samen, Cleo James Schulman.

Afgelopen juni vierde het stel hun 6-jarig huwelijksjubileum! Nev deelde een bericht van de twee, zich gek doend zoals altijd, met niets anders dan een liefdevolle boodschap voor Laura. Terwijl Nev weet hoe hij een bijschrift moet schrijven, is Laura Perlongo eigenlijk de professionele schrijver als het om de twee gaat.

In 2019 verwelkomde het duo hun tweede kind, Beau, waardoor ze een gezin van vier werden, maar dat gaat snel veranderen! Eerder dit jaar kondigden Nev en Laura aan dat ze officieel hun derde kind samen verwachtten, maar de reis was niet al te gemakkelijk. Laura heeft een behoorlijk emotionele zwangerschap gehad en hoewel haar uitgerekende datum nog maar een maand verwijderd is, is ze helemaal klaar om te bevallen! "Het is ontmoedigend!" Perlongo beschreef de zwangerschap.

Hoeveel is Laura Perlongo waard?

Voordat Laura moeder werd en in het huwelijksbootje stapte met Nev Schulman, werkte ze als freelance schrijver en fotograaf! Het duurde niet lang voordat ze de wereld van digitale media betrad en haar eigen Facebook-serie lanceerde, genaamd We Need To Talk.

Laura en Nev werken allebei aan de serie, waar ze het platform gebruiken om "koppels te helpen bij het oplossen van relatieproblemen", zegt de showbeschrijving. Perlongo heeft ook wat ervaring opgedaan met hosten naast Nev op Catfish. Hoewel ze geen vaste serie is, begon Laura de show sinds vorig seizoen samen met Nev te presenteren!

Gelukkig voor Laura heeft haar werk in de wereld van uitgeverijen en media haar heel goed gediend, met een nettowaarde van $ 500.000! Hoewel noch Laura noch Nev een luxe leven leiden, weet het toekomstige kwintet hoe ze plezier moeten hebben, wat duidelijk maakt dat familie echt alles is bij deze twee.

Aanbevolen: