8 sterren die hun start hebben gemaakt met MTV's The Real World

Inhoudsopgave:

8 sterren die hun start hebben gemaakt met MTV's The Real World
8 sterren die hun start hebben gemaakt met MTV's The Real World
Anonim

MTV's The Real World was eigenlijk het begin van reality-televisie. Voordat The Hills, Selling Sunset en The Kardashians bestonden, maakte MTV de weg vrij door gewone niet-beroemde mensen te laten zien die hun leven in de echte wereld leven. Sommige van de mensen die op The Real World te zien waren, werden op zichzelf beroemdheden en beroemd om andere dingen. Degenen die nog nooit naar The Real World hebben gekeken, zijn zich misschien niet eens bewust van bepaalde beroemde mensen die met die show begonnen zijn.

De serie begon in 1992, liep meer dan tien jaar en bevatte allerlei verschillende mensen en persoonlijkheden uit alle lagen van de bevolking. De meeste seizoenen kenmerkten een groep van zeven vreemden als castleden die nauwe woonruimtes deelden. Uiteraard was de show vol drama. Laten we eens kijken welke beroemdheden hun start hebben gemaakt met The Real World op MTV.

8 The Miz Was On The Real World: Back to New York

Mike Mizanin, "The Miz" kreeg zijn start op The Real World. Hij bedacht zelfs de bijnaam "The Miz" en het personage voor zijn WWE-carrière op The Real World in 2001. Hij was in het seizoen van Back to New York van de show en werkt nog steeds in reality-televisie om deze dag met zijn show Miz and Mrs. op het USA Network, die zowel de worstelcarrière van de ster als zijn gezinsleven met zijn vrouw en kinderen volgt.

7 Jacinda Barrett was in de echte wereld: Londen

Jacinda Barrett komt oorspronkelijk uit Australië en werkte als model toen ze werd gecast voor The Real World: London. Na The Real World besloot Barrett een carrière als actrice na te streven en verscheen hij in films als The Human Stain, Bridget Jones: The Edge of Reason, Ladder 49, The Namesake, Poseidon en The Last Kiss. Ze is momenteel getrouwd met acteur en filmproducent Gabriel Macht en ze hebben twee kinderen.

6 Jamie Chung was in de echte wereld: San Diego

Actrice Jamie Chung kreeg haar start in entertainment door te worden gecast in het seizoen 2004 van The Real World: San Diego. Sindsdien is ze getrouwd met acteur Bryan Greenberg van de bekendheid van One Tree Hill en heeft ze ook behoorlijk naam gemaakt als actrice. Ze speelde Mulan in de ABC-dramaserie Once Upon A Time, en deed de stem van Go Go in Disney's Big Hero 6. Ze speelde ook de rol van Lauren in de laatste twee Hangover-films. Zij en Greenberg hebben twee kinderen: een tweeling, die via een draagmoeder zijn geboren.

5 Karamo Brown was in de echte wereld: Philadelphia

Karamo Brown, nu beroemd om zijn rol in Queer Eye, begon in The Real World als de eerste openlijk homoseksuele zwarte man die in een realityshow werd gecast. Sindsdien is hij televisiepresentator, auteur, acteur en activist geworden. Hij heeft een nieuwe talkshow die in september 2022 uitkomt, genaamd Karamo. Oh, en hij heeft ook deelgenomen aan Dancing With the Stars.

4 Cameron Eubanks was in de echte wereld: San Diego

Cameron Eubanks, het meest bekend van haar optreden in zes seizoenen van de Bravo-realityserie, Southern Charm, kreeg haar start in reality-televisie door in 2004 in The Real World: San Diego te verschijnen. Ze is nu de trotse moeder van haar dochter, Palmer Corrine Wimberly, en heeft een verzameling essays geschreven genaamd One Day You'll Thank Me: Essays on Dating, Motherhood, and Everything In Between.

3 Mallory Snyder was in de echte wereld: Parijs

Amerikaans model en televisiepersoonlijkheid, Mallory Snyder, begon in 2003 met The Real World: Paris. Ze is misschien het meest bekend als zwempakmodel voor Sports Illustrated. Ze gaf zelfs een voetbalbeurs op aan de Iowa State University om in de realityshow te verschijnen. Ze begon met modellenwerk nadat ze vanuit Parijs naar de Verenigde Staten was teruggekeerd.

2 Sean Duffy was in de echte wereld: Boston

Sean Duffy, nu bekend als een uitgesproken voormalig Republikeins politicus en voormalig sportcommentator, begon in het zesde seizoen van The Real World: Boston. Hij is momenteel een medewerker bij Fox News. Duffy groeide op als atletisch kind en deed aan veel sporten. Zijn favoriete sporten om aan deel te nemen waren boomstamrollen en snelheidsklimmen. Hij en zijn vrouw, Rachel Campos-Duffy, een andere Fox News-persoonlijkheid en Real World: San Francisco aluin, hebben samen negen kinderen.

1 Trishelle Cannatella was in de echte wereld: Las Vegas

Trishelle Cannatella is nu vooral bekend als Playboy-model. Ze werkte ook als actrice in televisiefilms als The Scorned en The Dukes of Hazard: The Beginning en verscheen ook in een aflevering van Criminal Minds. Cannatella is verschenen in andere realityshows dan The Real World, zoals Punk'd, Kill Reality, Fear Factor en The Surreal Life. Ze is ook een succesvolle speler geweest in pokertoernooien voor beroemdheden.

Aanbevolen: