12 Reality-tv-sterren die een legitieme carrière hebben gemaakt

Inhoudsopgave:

12 Reality-tv-sterren die een legitieme carrière hebben gemaakt
12 Reality-tv-sterren die een legitieme carrière hebben gemaakt
Anonim

Niet iedereen kan een Kardashian zijn. Met andere woorden, niet iedereen die zijn tenen in de wereld van reality-televisie dompelt, kan er zijn hele leven van profiteren. Roem is wispelturig, vooral voor de mensen die betrokken zijn bij een genre waarvan sommigen beweren dat het alleen maar bestaat uit mensen die beroemd willen worden omdat ze beroemd zijn.

Dus, als de melkkoe naar het slachthuis is gebracht, wat moet er dan gebeuren? Zoals boze ouders vroeger tegen hun tieners schreeuwden, is het antwoord brutaal en toch direct: "KRIJG EEN BAAN!" Velen die ooit favorieten waren op reality-tv, gingen door naar meer gerespecteerde carrières, sommigen zijn nu schrijvers, ondernemers en zelfs politici.

12 Holly Madison

Madison, een van de drie originele sterren van The Girls Next Door, gaat niet meer over dat Playboy Playmate-leven. Madison is alleen maar kritisch geweest over E! en haar tijd als de vriendin van Hugh Hefner, en ze onthulde de donkere en smerige details over haar relatie en haar tijd in het Playboy-huis in haar boek, Down The Rabbit Hole. Madison is nu een gerespecteerde bestsellerauteur dankzij het boek.

11 William Hung

Herinner je je William Hung, de goofy man die auditie deed voor de eerste seizoenen van American Idol en die ook niet kon zingen? Hung won het hart van het publiek, niet met zijn stem, maar met zijn vertederende uithoudingsvermogen om met Simon Cowells tongstrelen en zijn beleefde manieren om te gaan. Toen duidelijk werd dat muziek niet zijn carrière zou worden, werd Hung een laboratoriumanalist voor de sheriffafdeling van Los Angeles.

10 Stacy London

What Not To Wear was een vroege hit voor TLC toen het netwerk zijn onderneming in reality-televisie begon. Londen hielp de show te maken tot wat het was als een van de gastheren. Nadat de show was afgelopen, schakelde Londen over van hosting naar schrijven, ze werkt nu freelance en haar essays zijn te vinden in verschillende modeblogs en tijdschriften.

9 Ty Pennington

De presentator van Extreme Makeover: Home Edition had een carrière die er in eerste instantie uitzag alsof hij de volgende Ryan Seacrest was, aangezien zijn show een fenomeen was toen het werd uitgezonden. Dat stortte in toen hij in 2010 werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Nadat de show was afgelopen, had Pennington te weinig werk, maar hij vond zijn roeping op het gebied van timmerwerk, passend voor de ex-presentator van een home make-over-show.

8 Clay Aiken

Aiken heeft misschien seizoen 2 van American Idol niet gewonnen, maar hij won wel de loyale bewondering van zijn fans die hem volgden van de show tot zijn tours en zijn periodes op Broadway. Aiken houdt zich nog steeds bezig met muziek, maar hij heeft een nieuwe carrière aan zijn cv toegevoegd: politiek. Aiken is altijd zeer politiek actief geweest, maar hij besloot in 2014 officieel de politiek een kans te geven, maar verloor. Hij zou het nog twee keer proberen, maar kwam altijd te kort. Of hij van plan is om opnieuw voor een positie te rennen, v alt nog te bezien. Maar het kost de gemiddelde politicus 3 tot 5 keer rennen voordat ze hun eerste overwinning behalen.

7 Kate Gosselin

Gosselin's scheiding van haar man Jon was rommelig en het maakte een einde aan hun vermogen om geld te verdienen aan hun show Jon en Kate Plus Eight, die hen en hun achtjarige kinderen volgde. Gosselins fortuin stortte uiteindelijk in, dus ze moest een 9-5 vinden, ze koos voor verpleegkunde, een groeiend veld waar altijd vraag naar is. Slimme zet, Kate.

6 Evan Marriott

Herinner je je Joe Millionaire nog? Het was een sensationele Fox-realityshow waarin een man uit de arbeidersklasse zich voordoet als miljonair terwijl hij de liefde test van een groep vrijgezellen die al dan niet alleen voor het geld meedoen. De show speelde Evan Marriott, een bouwvakker en ex-model, uit Californië. Nadat Marriott en zijn keuze uit de show uit elkaar gingen, gebruikte hij zijn deel van het prijzengeld van de show om een aannemers- en constructiebedrijf te starten. Ironisch genoeg is de voormalige nepmiljonair nu een echte.

5 Jon Gosselin

Gosselins fortuin ging ook niet goed na zijn scheiding van Kate, nadat hij bijna alles had verloren aan de scheiding en zijn advocaten, daalde het vermogen van Gosselin van miljoenen tot slechts $ 50.000. Hij werkt nu elk optreden dat hij kan krijgen, hij is alles geweest, van ober tot DJ.

4 Lauren Conrad

Conrad is vertakt in de wereld van mode en decor. Nadat hij een favoriet bij fans was geworden op Laguna Beach en The Hills, begon Conrad The Little Market, een online winkel die zich richt op de verkoop van stukken gemaakt door vrouwelijke ambachtslieden. Conrad heeft veel meer succes gevonden dan haar rivalen, Spencer Pratt en Heidi Montag. Na een reeks verschrikkelijke financiële stappen en mislukte zakelijke ondernemingen, verloren Pratt en Montag miljoenen dollars en gingen eind 2021 in feite failliet.

3 Elisabeth Hasselbeck

Hasselbecks televisiecarrière begon toen ze beroemd werd omdat ze de vrouw was die altijd een bikini of een tubetop droeg op Survivor. Daarna werd ze een succesvolle televisiepresentator op The View, waar ze vaak ruzie maakte met haar liberale co-hosts (Hasselbeck is een Republikein). Ze had ook een ambtstermijn als een van de gastheren van de conservatieve nieuwsshow Fox and Friends op Fox News. Sindsdien heeft ze zich teruggetrokken uit de punditry en woont nu in Nashville.

2 Angelina Pivarnick

Fans van Jersey Shore vragen zich misschien af wat er is gebeurd met Angelina Pivarnick, die slechts het eerste seizoen bij de show was. Pivarnick koos niet alleen een respectabele carrière, maar ook een nobele. Ze is nu een EMT (Emergency Medical Technician).

1 Ryan Sutter

Sutter was een van de favoriete deelnemers aan The Bachelorette, waar hij Trista ontmoette en verliefd werd. Sutter maakte indruk op het publiek met zijn baan als brandweerman, een carrière die hij nog steeds leuk vindt. Hij werkt nu voor de brandweer van Denver in Colorado.

Aanbevolen: