Deze afleveringen van klassiekers uit de jaren 90 zijn niet alleen problematisch, ze zijn bizar

Inhoudsopgave:

Deze afleveringen van klassiekers uit de jaren 90 zijn niet alleen problematisch, ze zijn bizar
Deze afleveringen van klassiekers uit de jaren 90 zijn niet alleen problematisch, ze zijn bizar
Anonim

Veel mensen vinden het leuk om terug te gaan en hun favoriete sitcoms uit de jaren 90 opnieuw te bekijken voor een dosis nostalgie. Het kan leuk zijn om naar te kijken en herinneringen op te halen, het kan ook een verontrustende herinnering zijn dat de jaren negentig niet perfect waren. Veel grappen en thema's die ooit in orde waren, zouden nooit volgens moderne normen vliegen.

Er zijn veel artikelen en stukken over inhoud uit de jaren '90 die niet goed veroudert. Maar sommige afleveringen van shows zoals Frasier, Friends en Seinfeld zijn niet alleen problematisch, ze zijn ook bizar.

8 De aflevering van stap voor stap met de Predator Teacher

Step by Step was een soort Brady Bunch uit de jaren 90. Twee alleenstaande ouders met elk 3 kinderen trouwen, en de show draait om de kinderen die elkaar leren kennen. Twee van de kinderen, JT en zijn stiefzus Dana, zitten in dezelfde ethiekles op de middelbare school. Dana ontdekt dat hun leraar JT probeert te verleiden. Haar angsten worden bevestigd wanneer de leraar JT bij haar thuis uitnodigt en probeert seks met hem te hebben. Grappen over aantrekkelijke leraren die sliepen met hun minderjarige mannelijke studenten waren toen populair, maar het is om zoveel redenen een problematisch thema.

7 De aflevering van Frasier met zijn pianoleraar

Frasier ontdekt dat een van zijn voormalige patiënten zijn vertrouwen heeft geschonden en het verhaal van hoe hij zijn maagdelijkheid verloor, gebruikte om een nieuwe roman te schrijven. Frasier is verpletterd door het verraad, maar voelt om de een of andere reden de behoefte om de vrouw met wie hij voor het eerst sliep te zoeken om haar te bedanken dat ze hem de man hebben gemaakt die hij is geworden. Die persoon blijkt zijn pianoleraar uit zijn jeugd te zijn, die 40 was toen ze sliep met een tiener Frasier.

6 De aflevering van Sabrina, de tienerheks over pannenkoekenverslaving

Sabrina The Teenage Witch was op zich al een raar genoeg show. Een sitcom over een weesheks die wordt opgevoed door haar tantes en een pratende kat? Ja, dat is raar. Maar nog vreemder was de aflevering waarin Sabrina verslaafd raakt aan pannenkoeken vanwege haar genetica. De show is bedoeld als metafoor voor drugs- en alcoholverslaving, maar is nogal luchtig voor zo'n serieus onderwerp. Terwijl ze door ontwenningsverschijnselen gaat, hallucineert ze een vrouw gekleed als een gigantische fles siroop die muzikale nummers zingt.

5 De aflevering van vrienden die zo hadden kunnen zijn

De "What If"-aflevering van Friends stoorde fans om een paar redenen. Een daarvan was dat de show niets deed om de verhaallijn vooruit te helpen, maar de grappen in de aflevering worden ook niet goed ouder. Een van de verhaallijnen is wat als Monica nooit is afgevallen en toch dik was. Nou, het antwoord is dat iedereen vreselijke grappen maakt over haar lichaam, en het zou verrassend moeten zijn dat, hoewel ze groot is, ze toch contact begon te maken met Chandler.

4 De aflevering van Seinfeld met Jerry's Stalker

Een andere aflevering van Seinfeld waar het moderne publiek misschien problemen mee heeft, is de opera-aflevering. Het wordt beschouwd als een van de donkerste afleveringen van de show omdat Crazy Joe Davola dreigt Jerry te vermoorden en zich verkleedt als Pagliacci, de suïcidale clown uit de klassieke opera. Erger nog, Joe stalkt Elaine en heeft foto's van haar op de muren van zijn huis geplakt. Dat is allemaal al verontrustend genoeg, maar het meest verontrustende is dat de man geen gevolgen ondervindt en aan het einde van de aflevering nog steeds op vrije voeten is.

3 De aflevering van slimme kerel met een pervert

Het is moeilijk om afleveringen van Smart Guy te vinden die bizarder zijn dan de plot van de show (een tienjarig jongensgenie dat verschillende klassen overslaat om naar de middelbare school te gaan), maar niet onmogelijk. Een van de meest verontrustende afleveringen is die waarin hij bootleg-videogames probeert te kopen van een man die hij online heeft ontmoet. Hij gaat naar de kelder van de man waar de man hem probeert te laten poseren voor naaktfoto's. Smart Guy ontsnapt ongedeerd aan de perverse klauwen en de man wordt gearresteerd. Dus het heeft in ieder geval een happy end?

2 De aflevering van Frasier met de dode persoon

Frasier en zijn vriendin plannen een roadtrip, alleen om te voorkomen dat hun auto kapot gaat. Ze worden opgevangen door een ouder echtpaar en hun volwassen zoon. De twist? De familie rouwt om het overlijden van oma. De tweede wending is dat Frasier in dezelfde kamer zal slapen als de kist van oma. De aflevering wordt alleen maar donkerder en donkerder, we zien de familie één voor één komen praten met het lijk van de dode dame, zelfs de kist openen om haar te knuffelen. Het wordt erger. Frasier en zijn vriendin besluiten de draak te steken met de rouwende familie. Dit wordt algemeen beschouwd als de slechtste aflevering van de hele serie.

1 De aflevering van vrienden waar Ross leert over zijn eerste kus met…

Ross ha alt herinneringen op aan de tijd dat Rachel en Monica hem en Chandler op de universiteit bezochten. Nogmaals, het moet grappig zijn dat Monica dik is, en het moet grappig zijn dat Rachel vroeger een grote neus had, dus we zien twee volwassen vrouwen tieners spelen in zware, onflatteuze protheses. Maar het meest griezelige deel van de aflevering is wanneer Ross ontdekt dat het meisje dat hij op zijn bed vond dat hij kuste niet Rachel was, maar zijn zus Monica. Ook waren zowel Monica als Rachel dronken. Gewoon om te beoordelen; Ross probeerde iets te doen aan een dronken tiener die zijn zus bleek te zijn, en het publiek zou bodyshaming en slechte prothetische make-up grappig vinden.

Aanbevolen: