Deze showster uit de jaren 70 ziet er vandaag totaal onherkenbaar uit

Inhoudsopgave:

Deze showster uit de jaren 70 ziet er vandaag totaal onherkenbaar uit
Deze showster uit de jaren 70 ziet er vandaag totaal onherkenbaar uit
Anonim

Sitcoms hebben een aantal dingen nodig om van de grond te komen en echt van de grond te komen. Ze hebben geweldige personages, gedenkwaardige momenten en de juiste cast nodig die in elke aflevering de beste schrijfstijl tot leven brengt. Shows zoals Friends en The Office zijn geweldige voorbeelden van wat er gebeurt als een show alle ingrediënten goed krijgt.

Josh Meyers was een late toevoeging aan That '70s Show, maar hij deed zijn best om het meeste uit zijn tijd in de show te halen. Meyers heeft veel gedaan sinds hij Randy speelde, en mensen willen weten hoe hij er tegenwoordig uitziet.

Laten we de hitshow eens nader bekijken en hoe Meyers er vandaag uitziet.

'Die show uit de jaren 70' was een groot succes

De jaren negentig waren een decennium dat geen gebrek had aan fantastische sitcoms, en toen het decennium ten einde liep, wisten netwerken dat ze de zaken met een knal moesten beëindigen om het nieuwe millennium in stijl in te luiden. Voor Fox betekende dit het tot leven brengen van That '70s Show.

De serie, die in 1998 debuteerde, bevatte een overvloed aan jong talent dat schijnbaar voorbestemd was om in de schijnwerpers te staan. Hoewel ze misschien niet veel ervaring hadden, nam elke persoon zijn rol op zich en maakte er elke week het beste van. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de show tot leven kwam op een manier waar fans geen genoeg van konden krijgen.

Voor het grootste deel van de acht seizoenen en 200 afleveringen deed de serie alle kleine dingen goed. Hierdoor bleven de fans in de buurt en hielpen ze het te gedijen.

Het liep goed voor de show, maar uiteindelijk vertrok Topher Grace, wat een enorme verandering veroorzaakte. Dit leidde ertoe dat de show een fris gezicht kreeg, die in de slechtst mogelijke positie werd geplaatst, wat buiten zijn schuld was.

Josh Meyers speelde Randy in de sitcom, ter vervanging van Topher Grace

In wat het laatste seizoen van That '70s Show zou zijn, werd Josh Meyers binnengehaald om het personage Randy te spelen, en om te zeggen dat de fans het personage niet het warmste welkom gaven, zou een behoorlijk groot understatement zijn. Nee, Randy was niet het beste personage dat er was, maar fans van de show waren behoorlijk hard tegen hem.

Interessant is dat er verdeeldheid is geweest over de vraag of het personage al dan niet last had van het schrijven of van het acteren. Ongeacht hoe fans erover denken, het v alt niet te ontkennen dat Randy meer een beruchte figuur in de show werd dan wat dan ook. Helaas was Josh Meyers degene die in het vizier zat, omdat hij verantwoordelijk was voor het spelen van het personage elke week.

Uiteindelijk kwam er een einde aan de hitshow, en met Eric die een korte terugkeer maakte, leek alles minstens even normaal. Het moet een opluchting zijn geweest voor Meyers om zijn tijd in de serie af te ronden na alle flauwekul die zijn personage kreeg.

Het is jaren geleden dat Josh Meyers Randy speelde in That '70s Show, en mensen zijn nieuwsgierig geworden naar hoe de acteur er vandaag de dag uitziet.

Hoe hij er vandaag uitziet

Tegenwoordig ziet Josh Meyers er heel anders uit dan toen hij Randy speelde in That '70s Show. De komische artiest is zeker oud geworden en fans zijn altijd enthousiast om hem te zien wanneer hij een gastoptreden maakt in de show van zijn broer.

Hoewel hij misschien niet de meest productieve komische acteur is, vindt Josh Meyers nog steeds een manier om het publiek aan het lachen te maken, vooral wanneer hij zijn mening geeft over de gouverneur van Californië, Gavin Newsom.

Eerder in 2021 haalde Meyers de krantenkoppen met zijn Newsom-indruk, die helemaal ging over de politicus die een overwinningsronde deed na de heropening van de staat.

Zoals Vulture opmerkte: "Josh Meyers (Seth's broer!) hernam zijn impressie van de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, op Late Night with Seth Meyers om commentaar te geven op de heropening van Californië. Gisteren kondigde Newsom de volledige heropening van de staat aan in Universal Studios Hollywood, met de hulp van Optimus Prime, een velociraptor-pop, en die trol van Trolls that farts glitter."

Seth is misschien degene met zijn eigen show, maar het v alt niet te ontkennen dat Josh altijd in staat is om goud te slaan met zijn komedie wanneer hij verschijnt. Als zodanig is het gemakkelijk in te zien waarom fans het geweldig vinden als de broers kunnen samenwerken.

Het is jaren geleden sinds Josh Meyers' tijd op That '70s Show, en hij ziet er nog steeds geweldig uit.

Aanbevolen: