Fans kunnen niet geloven dat deze sitcom-ster uit de jaren 90 de top 10 van best betaalde tv-acteurs heeft gemaakt

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat deze sitcom-ster uit de jaren 90 de top 10 van best betaalde tv-acteurs heeft gemaakt
Fans kunnen niet geloven dat deze sitcom-ster uit de jaren 90 de top 10 van best betaalde tv-acteurs heeft gemaakt
Anonim

Vroeger werd gezegd dat het echte geld in films zat. Dankzij streamingdiensten zoals Netflix en de groeiende populariteit van het platform, wordt episodische televisie echter een enorme trend en in werkelijkheid lijkt er een grotere interesse te zijn in vergelijking met films. Sommige van deze nieuwe shows komen tegenwoordig over als minifilms.

Niet alleen de productie verbetert, maar bovendien lijken de controles voor de acteurs ook in stijgende lijn te gaan. In het hele artikel zullen we kijken wie waar zit en welke sterren momenteel tot de elite op tv behoren. In feite verschijnt een bepaalde ' Vrienden'-ster twee keer op de lijst, dat is een hele prestatie.

We zullen ook een andere ster uit de jaren 90 bekijken die nog steeds op de lijst staat, ondanks het feit dat zijn show meer dan twee decennia geleden eindigde.

Jennifer Aniston & Reese Witherspoon zijn de nieuwe koplopers

Verplaats Charlie Sheen, we hebben nieuwe koplopers. Sheen hield het geruime tijd vast, begon met $ 300K op ' Two and a Half Men ', en later zag hij zijn salaris stijgen tot $ 1,8 miljoen dankzij het duidelijke succes van de show. Wie weet hoeveel groter dan het aantal had kunnen worden als hij in de show was gebleven tot het einde van de show. Tegenwoordig schitteren de huidige nummers allebei in 'The Morning Show', waarmee ze elk $ 2 miljoen verdienen.

Wat echt opmerkelijk is, is het feit dat Aniston twee keer op de lijst staat, de tweede keer staat ze naast haar mede-castleden van 'Friends', aangezien de crew destijds $ 1 miljoen per aflevering verdiende. Bovendien verdienen ze tegenwoordig een enorm bedrag aan roy alty's, wat $ 20 miljoen per jaar oplevert.

Er was enige controverse rond het hoge loon voor Witherspoon en Aniston, hoewel Reese er snel bij was om de sceptici het zwijgen op te leggen, door te vermelden dat het bedrag meer dan verdiend was en op een verandering in het bedrijf wees.

Ze legde uit samen met The Hollywood Reporter: "Er leek een wrok te zijn alsof we het niet waard waren of het was hinderlijk, en ik dacht: waarom is dat hinderlijk?" zei ze.

"Ik garandeer je dat deze bedrijven echt slim zijn, en als ze ermee instemmen ons te betalen, doen ze dat met een reden", vervolgde Witherspoon. "Ze hadden waarschijnlijk veel advocaten en veel zakenmensen beslisten over dat aantal omdat ze wisten dat ze meer zouden verdienen dan dat. Hebben mensen er last van als Kobe Bryant of LeBron James hun contract maken?"

Reese en Jen zijn niet de enige sterren die onlangs in de top tien zijn binnengekomen.

Chris Pratt is de nieuwste toevoeging aan de lijst

Dankzij 'The Terminal List' en zijn sprong naar tv verdient Pratt een behoorlijk bedrag met $ 1,4 miljoen per aflevering. Dit aantal plaatst hem meteen bij de elite in de top zes. Als de show veel succes oplevert, kunnen we zien dat zijn waarde nog verder stijgt en mogelijk in de top vijf belandt, voorbijgaand aan Ray Romano en Kelsey Grammer, die al tientallen jaren op die lijst staan.

De top tien bevat andere voor de hand liggende namen, zoals Jerry Seinfeld, Ellen Hunt en Paul Reiser. Er is echter een bepaalde sitcom-ster uit de jaren '90 die de meeste fans niet hadden verwacht en dat is Tim Allen.

Verrassend genoeg zit Tim Allen op zeven plekken

Streamingdiensten zoals Netflix hebben zoveel oudere sitcoms tot leven gebracht. Helaas maken nummers als 'The Drew Carey Show' en 'Home Improvement' geen deel uit van die lijst.

Desalniettemin was Tim Allen, ondanks een kleinere blootstelling in vergelijking met andere sitcoms, in staat om een behoorlijke som geld te verdienen per aflevering van de sitcom, en verdiende hij $ 1,25 miljoen, een enorm bedrag, vooral in de jaren '90.

De show liep acht seizoenen samen met 204 afleveringen, verspreid over het decennium van de jaren '90. Allen staat tot op de dag van vandaag op nummer zeven bij de allerbeste, wat voor sommigen een beetje een verrassing is.

Allen had een behoorlijk emotioneel moment op ' Last Man Standing ' toen hij zijn iconische personage opnieuw mocht spelen.

"Het was heel bijzonder om beide delen te doen, dat zal ik je zeggen. Het was een uitdaging voor mij om beide delen te doen en nogal emotioneel."

"Dat was de eerste aflevering terug", zei hij, verwijzend naar de productiepauze van de show vanwege COVID-19. "Dus wennen aan geen menigte, en dan mensen me laten leiden in een personage dat ik 20 jaar geleden heb ontwikkeld en toen een beetje klaar was, het [was moeilijk]."

Allen zou naast ET ook toegeven dat het spelen van de rol heel gemakkelijk ging en het was alsof hij hem net een dag eerder had gespeeld.

Aanbevolen: